47.Chapter

1K 75 5
                                    


Pohled Sama :

Ale, koukněme se na ni, vypadáš více sexy" řekne Tyler a zasměje se. Mandy ho praští do ramene a víc se natlačí na mě. Usměji se a objemu ji kolem pasu, aby věděla, že tady jsem s ní pořád. A ještě samozřejmě nezapomenu Tylera probodnout nepěkně pohledem.

Jáj , vy jste zas nechutný! Jdeme do klubu, mládeži!" křikne a pořádně práskne s rukami. Následně se Tyler protlačí davem za hlídačem a pozdraví se s ním. Pak na nás ukáže, že můžeme jít dovnitř a nemusíme stát tu velikou frontu. 

Někdy se vyplatí mít hlídače za kamaráda. Kolikrát nám už pomohl se dostat domů, když jsme to trochu přehnali. Když kolem něj procházíme, tak na něj jenom kývnu a on mě kývne na zpět. Cítím , jak je Mandy celá napnutá a celá se klepe. 

Uvolni se" šeptnu jí u ucha a následně ji skousnu ušní lalůček. Pak svoje rty předělám na její krk pod uchem, kde zanechám malou pusu pod jejím uchem. Ona se na mě podívá těmi jejími vystrašenými oči. Usměji se a ihned ji zatáhnu za ruku. 

Už jsme v klubu a kluci šli najít nějaký dobrý box,kde si můžeme později sednout. Momentálně Mandy táhnu skrz dav k baru, kde si dáme pár panáku jako rozjezd, určitě to oba dva dost potřebujeme. Už jsme u baru a tak se na ní usměji a na barmana mávnu.

Mávne na mě, že mi rozumí a už si chystá skleničky. Ví přesně , co mi má nalít, protože jsme taky přátelé. Nebojím se říct, že v tomto klubu jsem strávil víc času, než doma za celý svůj život. 

Barman nám donese dva panáky. Mandy si ji vezme do ruky a než si stihneme přiťuknout, tak už si ho celého do sebe na ex vyklopí. Jenom na ni hledím z otevřenou pusou a vykulenými oči. Než se vzpamatuji , tak už si bere i mého a náhle se obsah skleničky ztrácí v jejímtěle. Jenom se oklepe a obě skleničky položí zpět na pult.

„S tebe něco bude" 

*******

„Kdo si dá další rundu?" řekne nadšeně Mandy a už se natahuje přes stůl pro další skleničky se zlatou tekutinou. Zasměji se a ihned si ji přitáhnu zase zpět k tělu. Všichni už máme něco v sobě, ale musíme uznat, že na Mandy nikdo nemá. 

„Ty máš dost" řeknu pobaveně a ona na mě udělá ten její puppy face a zakňučí. Zakroutím hlavou a stále si ji pevně držím u těla. Nikdy bych neřekl, že to v sobě má. Radši ani nebudu počítat, kolik panáků v sobě už má.

Najednou se její tvář změní na posměšný úšklebek. Nechápavě se zamračím. Mandy se jenom usměje a sedne si na mě obkročmo. Ihned ji chytnu za zadek a přitáhnu si ji ještě blíže ke svému tělu. Ona si spojí své ruce za mým zátylkem a ještě své konečky prstů zaplete do mých kudrlinek.

„Co to děláš?" zeptám se jí, když se na mě dívá a svým obličejem se stále přibližuje. Jenom pokrčí rameny a následně se přilepí na mé rty. Polibky ji začnu velice ochotně oplácet. Najednou pocítím, jak se její rozkrok otře o ten můj. To mě donutí pootevřít svá ústa ještě více a vzdychnout.

Mandy se jenom usměje a následně začne naše bitva jazyků (proč mi to zní tak strašně divně?! :D). Po chvíli svůj předešlý pohyb zopakuje a pak ještě několikrát po sobě. To mě donutí vzdychat a jí se to očividně líbí. 

„Nech toho, jinak si tě přetáhnu přes koleno" řeknu výhružně a ona se uchechtne. Místo toho ihned vstane a mě donutí taky postavit se na nohy. Táhne mě do středu tanečního parketu , kde se momentálně nachází víc než dost lidí. 

Chci tančit" řekne a otočí se ke mě zády. Následně se na mě zády přitlačí a její jedna ruka padne za můj krk. Ihned ji své ruce položím na boky a hýbeme se do rytmu písničky, která kolem nás hraje.

Je mi špatně"

*******

Proboha, kolik jsem toho vypila?" řekne bezradně Mandy a chytne si svou hlavu. Přejdu k ní a kleknu si před ní. Je momentálně další den ráno a Mandy sedí na zemi u záchodu. Podám ji skleničku s pilulkou a ona se na mě usměje. 

Docela hodně" řeknu a usměji se na ni. Následně její obličej nabere znechucenou grimasu . Okamžitě se nahne na stranu a obsah jejího žaludku skončí v záchodové míse. Odložím skleničku a následně chytnu Mandy její vlasy, aby ji nepadaly do obličeje.

Běž pryč, musím vypadat odporně" řekne, když si opět sedne. Zakroutím hlavou a přitáhnu si ji k sobě do svého objetí. Následně ji dám pusu na vlasy a ona mě obejme na zpět. 

„Nikdy nikam neodejdu" 

♣ Nový díl je na světě ♥ Vím, že docela pozdě, ale na mou obranu už jsem to chtěla přidat včera večer, ale nešlo to :/ 

♣ Jinak v mediích je zase písnička ♥ sice se k tomu nehodí, ale tak co už :D 

Love you Darlings ♥ 

The Bad Guy - CzechWhere stories live. Discover now