42.Chapter

1.2K 83 9
                                    


Pohled Amandy : 

„Princezno, venku je krásně" řekne chraplavý hlas u mého ucha a já jenom zakňučím. Víc se zavrtám do hrudi Sama a přetáhnu si přikrývku až přes hlavu. Slyším jeho smích. Následně jeho ruce oddělají překrývku z mé hlavy. 

Leží na Samovi a mé ruce jsou pod mou hlavou, aby jsme měla lepší výhled. Sam se na mě usmívá a zastrčí mi pramínek vlasů za ucho. Po delší době, zase cítím jeho ruce a jeho dotyky. Proto ještě více zatlačím svou hlavu do jeho dlaně, aby ten dotyk zůstal nepřerušený. 

Měli by jsme vstávat" řekne a snaží se vsát. Bohužel své paže obmotám kolem jeho trupu a tím ho donutím zpět si lehnout. Jenom se zasměje,ale nějak více neprotestuje. 

„Zazpívej mi, znovu prosím" řeknu a opět si svou hlavu opřu o ruce, aby jsem viděla na Sama. Usměje se a zapřemýšlí. Miluji jeho hlas, když zpívá a miluji, když zpívá jenom mě. 

Broken bottles in the hotel lobby.
Seems to me like I'm just scared of never feeling it again.
I know it's crazy to believe in silly things.
But it's not that easy.

I remember it now, it takes me back to when it all
first started.
But I've only got myself to blame for it, and I accept it now.
It's time to let it go, go out and start again
But it's not that easy.

But I've got high hopes, it takes me back to when
we started.
High hopes, when you let it go, go out and start
again.
High hopes, oh, when it all comes to an end.
But the world keeps spinning around.

And in my dreams, I meet the ghosts of all the people
who have come and gone.
Memories, they seem to show up so quick but they leave you far too soon.
Naive, I was just staring at the barrel of a gun.
And I do believe.

Believe I've got high hopes.
It takes me back to when we started.
High hopes, when you let it go, go out and
start again.
High hopes, oh, when it all comes to an end.
But the world keeps spinning.
But the world keeps spinning around.

High hopes, it takes me back to when we started.
High hopes, when you let it go, go out and
start again.
High hopes, oh.
And the world keeps spinning.
Ooh, yeah this world keeps spinning.
  

„Miluji tvůj hlas" šeptnu a nechávám své oči zavřené. Asi část mě stále věří, že tohle je jenom sen a za chvíli se proberu a vše bude stejně hrozné. Nechci , aby mě znovu opouštěl, protože nejsem se od něj znovu odloučit. Nechci. 

Já miluji tebe, princezno" řekne a políbí mě do vlasů. Cítím, jak se mi v očích začínají tvořit slané kapky vody. Pevně k sobě přitisknu svá víčka a mírně popotáhnu. V marném mínění , že to Sam neuslyší,ale to jsem si jenom myslela. 

Ty pláčeš?" zeptá se a donutí mě si sednout. Sklopím hlavu a snažím se potlačit smutek ve mě. On mi zvedne hlavu a já mu musím pohlédnout do očí. Následně si mě k sobě přitáhne a políbí mě. Polibek mu začnu oplácet a stane se čím dál tím více vášnivější.

Chci to" řeknu prostě mezi polibky a pohlédnu Samovi do očí. Mračí se na mě a na čele se mu vytvoří vráska. Následně mu to dojde a jeho pohled se změní na ustaraný. Vezme mé tváře do svých dlaní.

Vím , že je to blbé, ale já jsem nebyla připravená se Samem spát. Aspoň do dneška. Jsem si plně vědoma, že je to úplně blbé, že jsme spolu už trochu delší dobu,ale já nechtěla nic uspěchat a Sam mě plně chápal. 

Opravdu?" zeptá se mě  a mírně na mě zvedne své obočí.Skousnu si svůj ret a nesměle přikývnu. Sam se na mě usměje a položí mě pod sebe. Nepřestáváme se líbat a moje tričko letí do kouta pokoje a za ním i Samovo.

„Miluji tě" 

******

„Co si dáš?" zeptám se s úsměvem Sama, když dojdeme do kuchyně. Držím ho za ruku a směji se na celé kolo. Momentálně na sobě mám své pyžamové kraťasy a dlouhé šedé tričko Sama, které mi daroval. Spíš jsem si ho vyžebrala. 

„Ahoj, zlatíčko" ozve se ženský hlas v místnosti a já se okamžitě zastavím a otočím na ženskou , se kterou momentálně sdílím bydlení. Nebudu tomu říkat domov a já nebudu říkat matka. Zamračím se a založím si ruce na prsou. 

„Co tu chceš?!Nemáš být v práci?!" zeptám se popravdě dost tvrdě. Ona si jenom povzdechne a odloží své noviny a šálek kávy na linku a následně přejde ke mě. Ale já začnu couvat do zadu. Radši se teda zastaví na místě a začne si hrát s prsty. 

„Řekla jsem si, že bych mohla poznat tvého přítele a pozvat vás na večeři" řekne a dívá se na své prsty. Už se nadechuji, že záporně odpovím, ale Sam mě chytne za ruku a předběhne mě. 

„Půjdeme moc rádi" 

♣ Nový díl ♥ Vím, že tam vůbec není textování,ale snad to omluvíte ♥ 

♣ Taky doufám, že omluvíte ty chyby, kterých tam je určitě spousta ,ale už nemáš čas to překontrolovat , musím se jít učit :/

♣ PS - cute Hazza v mediích ♥ 

Love you Darlings ♥ 

The Bad Guy - CzechWhere stories live. Discover now