14.Chapter

1.8K 107 13
                                    


Pohled Amandy : 

"Ahoj ,kluci" řeknu bandičce kluků, co na nás mávají jako pobláznění. Zrovna je pondělí a já jsem šla , ruku v ruce, se Samem do školy. Měli jste vidět ty pohledy ostatních. Málem jsem se tady počůrala smíchy. 

"Ale , naše dvě hrdličky! Pojď jsem ty jeden marode!" křikne Jackson a já se musím usmát. Vtáhne mě do svého medvědího objetí. Musím se uchechtnout , ale je jasné, že mu objetí obětuji. 

"No nazdar!" křikne blonďatá hlava Scott a náhle jsem v jeho objetí. Jenom se usmívám od ucha k uchu. Taky ho musím na zpět obejmout. Po chvíli se odtáhne a já se podívám na posledního člena, který nezaujatě sleduje své nehty. 

"No jestli myslíš, že tě obejmu, tak si vedle kámoško" řekne po chvíli Tyler a pohlédne na mě znechuceným pohlede, ale ten mu dlouho nevydrží. Začneme se smát a on si mě přitáhne do objetí. 

"Jdeme do třídy?" zeptá se Sam a všechny si nás přeměří pohledem. Všichni s ním souhlasí a už mě táhnou do třídy. Drží mě kolem ramen , takže s emu z nich vypletu a on se na mě podívá nechápavým pohledem. 

"Jdu si ještě pro věci, doženu vás!" řeknu a on jenom zakývá hlavou, že rozumí. Vydají se do třídy a já si vesele vykročím ke své skříňce. 

Vytáhnu si učebnici se sešitem a zavírám si skříňku. Jenom co mě vyruší, tak je dívčí hlásek, který se ozve u mého ucha. 

"Ahoj" řekne dívka , která teď stojí naproti mě. Vypadá strašně pěkně. má černé kouřové stíny na očích, vlasy má tmavě hnědé,ale konečky jsou do fialova. Ve vlasech má květovou čelenku a na sobě má černé šaty doladěné svetříkem. Je opravdu moc pěkná.

"My se známe?" zeptám se trochu s překvapením v hlase a dívka vedle mě se jen usměje. Napřáhne ke mě ruku a já si s ní potřesu. 

"Jsem Katherine, mimochodem. Asi sem budu nastupovat na nový semestr a tak jsme si řekla, že se tu porozhlédnu a udělám si nové přátele a ty jsi se zdála milá" řekne a já se musím usmát. Zdá se mi velice moc milá. Třeba budeme kamarádky. 

"Já jsem Amanda, ale téměř každý mi tady říká Mandy, díky mému klukovi" uchechtnu se ona se mnou. Určitě by jsme si ještě povídali, ale už zvonilo. 

"Promiň musím jít, ale určitě se ještě potkáme" řeknu a už se rozeběhnu do třídy. Mé podpatky klapou o podlahu a já si své věci pevně tisknu k hrudi , aby mi nespadly. 

"To se neboj!" 

******

@Amanda_Forbes : Kde jsi? :O Chybíš mi :( 

@Stefan_Forever_Black : Ty mě taky! Jsem u doktora ;) jinak slyšel jsem, že chodíš s neandrtálcem :O

@Amanda_Forbes : Tady se nic neutají ... 

@Stefan_Forever_Black : No nevím, když se ocucáváte na chodbě ;) 

@Amanda_Forbes : My se neocucávali! 

@Stefan_Forever_Black : Fajn :D ale mluví se o vás v jednom kuse 

@Amanda_Forbes : Fajn , chodím s ním 

@Stefan_Forever_Black : Panebože, jste jak z nějakého románu :D

@Amanda_Forbes : Tys nám snídal snad vtipnou kaši ;) 

@Stefan_Forever_Black : Ne, jenom jsem jedl přesnídávku ;) 

@Amanda_Forbes : Jo ták :D 

@Stefan_Forever_Black : Kdy jsme naposledy byli venku? 

@Amanda_Forbes : Hodně dávno! 

@Stefan_Forever_Black : Tak můžeme jít s těma gorilami? :D

@Amanda_Forbes : Neurážej je :* 

@Stefan_Forever_Black : Fajn :D 

@Amanda_Forbes : Jinak můžeme :) 

@Stefan_Forever_Black : Super , domluvíme se ještě :) 

@Amanda_Forbes : Jinak klidně s námi může jít ta tvoje milovaná ;) 

@Stefan_Forever_Black : No , asi ne

@Amanda_Forbes : Proč? 

@Stefan_Forever_Black : Protože se jí nelíbím....

@Amanda_Forbes : Jak to víš?!

@Stefan_Forever_Black : Řekla mi to

@Amanda_Forbes : To ti nevěřím ;) 

@Stefan_Forever_Black : "Jsi hodný , ale já mám někoho jiného" toto mi řekla přímo do očí... 

@Amanda_Forbes : Jak se ta čubka jmenovala? 

@Stefan_Forever_Black : Katherine... 

@Amanda_Forbes : Počkej, nemá jít k nám na školu? 

@Stefan_Forever_Black : To nevím,ale snad ne ;) 

@Amanda_Forbes : No, ale k nám na školu jde nějaká nová holka jménem Katherine, takže :) 

@Stefan_Forever_Black : Nedělej dohazovačku, nejde ti to ;) 

@Amanda_Forbes : Jsi na mě hnusný :( 

@Stefan_Forever_Black : To já z lásky :* 

******

"Sammy! ty brečíš!" řeknu se smíchem a kouknu se do očí mého krásného prince. Jeho oči jsou mokré od slz a popotahuje. Sedím na proti němu a on mě propaluje pohledem. 

"Ještě se mi směj." řekne ironicky a já se musím uchechtnout. Nahnu se blíže k němu a rukávem od mého svetru mu utřu malé mokré cestičky od slz. Usměje se na mě a já se musím usmát na něj. 

"Proč ty nebrečíš? Vždyť je to smutné!" křikne a ukáže teď na televizi, kde už jsou jenom titulky. S Samem jsme se dívali na Hvězdy nám nepřály. A ano, on breče. 

"Protože já jsem už u toho brečela snad milionkrát" řeknu se smíchem a položím svou ruku do klínu. Momentálně sedíme v tureckém sedu naproti sebe. 

Z ničeho nic se Samuel nahnul ke mě s pojil naše rty. Já jsem překvapeně zamrkala ,ale následně jsem spojila své ruce za jeho krkem. Sam mě opatrně překulil pod sebe a já se musela usmívat, jako sluníčko. 

"Jsi strašný !" řeknu a on se ode mě odtáhne. Sedne si na mě obkročmo a probodává mě pohledem .Následně se skloní k mému krku a začne ho obsypávat drobnými polibky. Dělá mi to dobře, tak mu umožním přístup.

Následně cítím , jak mi saje kůžičku na krku a následně mě tam i kousl. Ten kretén mi dělá cucflek! Křičím a zároveň se směji. Po chvíli se odtáhne a stále na mě sedí. Já ho propaluji pohledem a on se jenom usmívá. 

"Teď jsi jenom moje!" 

♣ Mám tu pro vás nový díl ♥ jak se líbí? :O ♥

♣ jinak lidi ten gif ♥♥ OMG! ♥ 

Love you Darlings ♥♥ 

The Bad Guy - CzechWhere stories live. Discover now