13.Chapter

2K 100 10
                                    


Pohled Sama : 

"Same" slyším šepot své krásné princezny vedle mého ucha. Vzbudilo mě to, ale nechám ji trochu potrápit. Snaží se mě vzbudit a já mám pořád zavřené oči. Ani netušíte, jaká to je práce se nezačít smát na celé kolo. 

"No ták Same , musíš do školy" řekne a odhrne mi pramínek vlasů z čele. Slyším , jak si povzdechla a následně mě dala pusu na čelo. Stále jsem v klidu čekal, co dál vymyslí. 

"Samuely" řekne už bezradně a následně cítím její dokonalé rty na mých. Prudce otevřu oči a chytnu si ji za zátylek. Překulím si ji pod sebe a rukami se opírám u  její hlavy, aby jsem ji nezalehl celou svou váhou. 

Do polibku se mi usmívá a já se musím usmívat také. Po chvíli se od sebe odtáhneme a oba se na sebe usmíváme jako dva blázní. Mé čelo kleslo na její a oba si užíváme krásnou chvilku, která je jenom naše.....

"Zlatíčko, jak je ti?" řekne její otec, který zrovna vejde do pokoje a je trošku zaskočený , že mě tady vidí. Já se na něj jen usměji a to samé udělá i Mandy. Její otec si dá ruce v pas a má zdvižené jedno obočí. 

"Dobře , tati" řekne Mandy a její otec protočí oči. Čekám , že začne řvát, ale on se jenom uchechtne. Jsem docela zaskočený jeho reakcí, že Mandy nenadává, jako by to udělal můj otec.

"To vidím.... jinak jdu udělat snídani, Same dáš si ji s námi dneska. Jo a dneska už do školy nemusíš, je pátek, tak to ještě vylež a hned ať jste oba dole" řekne mile a zavře za sebou dveře. 

"Máš skvělého taťku" řeknu a podívám se na Mandy , která se usmívá od ucha k uchu. Dá mi pusu a už vylézá z postele a jde do koupelny. 

"Já vím, Běž za ním, hned tam dojdu" 

****

"Takže bys chtěl jít na medicínu, jo?" zeptá se mě její otec, co akorát obrací lívance na pánvičce. Já stojím kousek od něj a pomáhám mu krájet ovoce. Mandy se sprchuje a já si tady s jejím otcem v klidu povídám, není tak strašný. Je fajn. 

"Jo" řeknu a začnu krájet jahody. Slyším , jak si pan Forbes pro sebe uznale zabručel. Následně vytáhl z pánvičky dvě kolečka a přihodil tam tam další těsto. 

"Ale nemáš dobré známky, co? Pochopil jsem to, když tě má dcera tehdy od toho stolu odtáhla, aby jsi nám to nemusel říkat" řekne a já se na něj musím zaraženě podívat. Nedivím se, že je nejlepší v okresu... 

"Není to zrovna hitparáda" řeknu posmutněle a on mě poplácá po zádech. Otočím se na něj a překvapeně na něj zírám, doslova. On si jenom strčí do pusy jahodu a směje se nad mou reakcí. 

"Vždycky jde všechno zlepšit, když se chce. Vím, že tě Amanda doučuje a to znamená, že se snažíš. Určitě se na tu školu dostaneš" řekne a já na něj pořád vyjukaně hledím. Strašně mě to zaskočilo, protože vždycky mi každý jenom říkal, jaká jsem nula a že na to nemám... 

"Jé, tady to nádherně voní" řekne Mandy, jenž se zrovna přiřítila do kuchyně a má mokré vlasy. Má na sobě červené dlouhé kalhoty a šedý nátělník. Ihned jde obejmou svého otce a ten jí dá pusu do vlasů. 

Následně se Mandy přiřítí ke mě a taky mě obejme a dá mi pusu, kterou jí s radostí opětuji. Slyšíme mírné odkašlaní třetí osoby, jejího otce a tak se od sebe odtáhneme a usmějeme se na sebe. 

"S čím mám pomoct?" řekne Mandy a dívá se, co by mohla udělat, aby nám lehčila naši práci. Její taťka se na ní otočí a jenom zakroutí hlavou. Ukáže na barovou židličku , že si má jít sednout a Mandy jenom obraně zvedne ruce, že rozumí. Jsou vtipný... 

"A vůbec, kde je Stefan? Už dlouho tu nebyl a to tu byl pečený vařený" řekne pan Forbes a já se podívám na Mandy. Vím, že to je ten její kamarád ze školy, kterého se vždy zastávala, je pravda že nejsou už moc v kontaktu. 

"Občas si ještě píšeme, ale údajně má nějakou holku" řekne Mandy a pokrčí rameny. Její otec se na ní nedůvěřivě podívá a celou si jí změří pohledem. 

"Opravdu!" řekne se smíchem a na obranu zvedne ruce. Její taťka se jenom uchechtne a otočí se zpět k plotýnce a vydělá poslední kolečka lívanců. 

"Jde se jíst!" 

*****

@Pitt.Jackson : Kamo, Katherine se po tobě ptala 

@Sam_Hochlein : Byla to jenom jednorázovka, už jí nikdy nechci vidět

@Pitt.Jackson : To vysvětli jí, stojí tu před mým barákem a chce tvé číslo 

@Sam_Hochlein : Hlavně jí ho nedávej! 

@Pitt.Jackson : Jasné! Jinak, jak se má Mandy? 

@Sam_Hochlein : Už je jí lepší.

@Pitt.Jackson : Vím, že to tak nevypadá,ale my si jí oblíbili 

@Sam_Hochlein : Vždyť já vím 

@Pitt.Jackson : Hlavně se jí drž , ty kreténe! 

@Sam_Hochlein : Toho se neboj 

@Pitt.Jackson : Díky ní jsi se dostal ze všech těch sraček! Panebože já ji musím poslat nějaký balíček , jako poděkování 

@Sam_Hochlein : Kreténe! 

@Pitt.Jackson : Ale opravdu, drž se jí

@Sam_Hochlein : Myslíš, že jí někdy pustím? 

@Pitt.Jackson : Doufám, že ne 

@Sam_Hochlein : Ne

@Pitt.Jackson : Ona tě z toho dostala kamaráde, teď je řada na nás 

@Sam_Hochlein : Taky se z toho dostanete 

@Pitt.Jackson : No, nevím jestli chce Tyler skončit s trávou a děvkami, ale uvidíme 

@Sam_Hochlein : Taky dospěje 

@Pitt.Jackson : Mluvíš jako můj fotr 

@Sam_Hochlein : Říkám ti, že si máš uklidit pokoj a vytlačit si toho velkého beďara na krku?! 

@Pitt.Jackson : Jsi horší jako můj fotr! 

♣ Tak jsem tu s novým dílem ♥ Líbí? :O ♥ podle mě je to o ničem :( ale nebojte! za chvíli už bude zase trochu toho dramatu ♥♥ 

♣ Jinak v mediích je Katherine, která se tam bude dost často objevovat :) 

Love you Darlings ♥  

The Bad Guy - CzechWhere stories live. Discover now