43.Chapter

1.1K 83 6
                                    


Pohled Amandy : 

Nasupeně si podupávám nohou a mračím se na matku, ale i na Sama. Oba dva se usmívají , bohužel mě do smíchu není. Sam si mě všimne a usměje se na mě. Pohladí mě po stehně a já se na něj zamračí. Když ruku nesundává, tak ho do ní kopnu podpatkem. 

Zasyčí a ruku ode mě oddělá. Sklopí hlavu a já propaluji oba pohledem. Jsem na něj strašně naštvaná, že řekl ano. Řekl mi, že se má matka snaží a měla bych jí dát šanci. Haha, to se stane až krávy začnou lítat. 

Co si dáte?" zeptá se nás mile číšník a začnou mu diktovat svoje jídla. Já jenom sedím a dívám se zamračeně do stolu. Nedám si nic, stačí že už tu musím sedět.

A vy , slečno?" zeptá se mě kluk a já na něj pohlédnu. Je docela pěkný. Napadne mě, že bych s ním mohla začít flirtovala,aby jsem mohla provokovat Sama,ale asi bych se potom nedožila rána.Proto nahodím přiškrcený úsměv.

„Jenom vodu" řeknu suše. Doufám, že si to zapíše a s mou objednávkou odejde. Už to pomalu vyjde, když Sam začne mluvit. Všímám si zklamaného pohledu matky. 

Dá si kuřecí salát a k tomu zvlášť opékané brambory s tatarkou, děkuji" řekne za mě Sam a usměje se na číšníka. Ten se usměje a odejde. Následně se Sam natočí na mě a mračí se.

Můžeš se začít chovat normálně?" vyštěkne na mě naštvaně a já si odfrknu. Narovnám se a probodnu ho pohledem. 

Ne promiň, nemůžu! Aspoň ne , když tu je ona!" křiknu na něj naštvaně,ale svůj hlas dost tiším. Nechci, aby nás slyšeli všichni v restauraci. Nemám zájem o publikum. 

„Mandy, je to tvoje matka!" řekne naštvaně a bezradně. V ten moment jako by se ve mě něco přepnulo. Naštvu se a vím, že mé tváře jsou rudé. Naštvaně prásknu rukou o stůl a začnu pomalinku zvyšovat hlas. 

Není! Moje matka zemřela před více jak deseti lety, když ode mě a od táty odešla. Tohle je jenom moje biologická krev, nic víc. A to že u ní bydlím, je více méně nedobrovolné. Nenávidím to tady a nenávidím ji. Nebudu se přetvařovat. Už ne!" křiknu na ně oba, což způsobí, že se na nás hodně lidí otočí. 

S těmito slovy také popadnu svůj kabát a vstanu ze židle. Sam mě chytne za ruku ,ale já se mu vyškubnu. Chci jít někam, kde budu sama. A už vím kam půjdu. 

******

Usměji se , když dojdu na místo, kam jsme měla namířeno. Před pár dny jsem jsem se šla projít a našla jsem tohle místo. Je to kousek za městem a je přesně nad tím.Je to malá skála , kde je krásný výhled. 

Sednu si na římsu a nechám své nohy vyset dolů. Je zajímaví, že vždy když někde jsem, tak takovéto místo najdu, úplně vždycky. Hraji si se svými prsty v klíně a cítím , že mé slzy stékají po mých tvářích. 

Vím, že nejsi mrtvý, tati, ale jinou možnost, jak k tobě mluvit teď nemám. A bojím se že už ani nebudu. Jsi tak daleko ode mě. A já nevím co dělat. Netuším. Říkal jsi, že rozum je blbec a mám poslouchat svůj vnitřní hlas. A ten mi říká ať ti uteču do náručí a už tě nikdy nepustím" vzlyknu.

Zvednu svůj pohled na noční město a nechám své tváře mokré, jelikož vím, že utřít si je by bylo k ničemu. Brečím tady a nevím co dělat. Strašně jsem si přála užít si celý víkend se Samem, ale nejde to, když je tam ona. 

Nebudu ji nikdy nazývat matkou. Pro mě je mrtvá. A mám strach. Strach že tě ztratím. Tebe i Sama. Jste to jediné , co mě drží momentálně nad vodou. A nejhorší představa je ta, že u tebe nebudu , když budeš umírat. Věřím, že se mi probereš. Jinak bych to bez tebe nezvládla. "

Nechám svá slova doplout až k nebesům, kde je snad můj otec uslyší a probudí se. Následně si pro mě dojede a můj život nabere ty stejné staré obrátky, které jsem milovala. 

Takže, musíš se probrat. Jinak přísahám bohu, že bez tebe skočím pod vlak. Strašně tě miluji, tati. A niv víc jak tvé objetí teď nechci. Stále mě děsí ta představa , že mi odejdeš , aniž by jsi věděl, jak moc tě miluji, takže musíš se probrat, ať ti to budu moct opakovat každý den, po zbytek našich životů

*******

@Sam_Hochlein : Princezno, kde jsi?

@Amanda_Forbes :  V lese 

@Sam_Hochlein : Co tam děláš? 

@Amanda_Forbes :  Přemýšlím 

@Sam_Hochlein : Mám pro tebe dojít?

@Amanda_Forbes :  Ještě tady chvíli budu

@Sam_Hochlein : Už tam jsi dvě a půl hodiny, bojím se o tebe 

@Amanda_Forbes :  Ještě chvíli tu budu

@Sam_Hochlein : Prosím, vrať se

@Amanda_Forbes : Za hodinu jsem tam 

@Sam_Hochlein : Bude půlnoc, Mandy

@Amanda_Forbes :  Chci tu ještě být

@Sam_Hochlein : Moc se ti omlouvám, že jsem tě do toho donutil, ale ona se snaží

@Amanda_Forbes : Ale já nechci, aby se snažila 

@Sam_Hochlein : Co chceš? 

@Amanda_Forbes : Svého otce

@Sam_Hochlein : Vezmu tě za ním 

@Amanda_Forbes : Ty to nechápeš, co? 

@Sam_Hochlein : Co? 

@Amanda_Forbes :  Já chci , aby byl vedle mě, aby mě objal a říkal mi, že jsem v bezpečí, nic víc nechci. Jenom svého otce a svůj domov, kde se všichni tři budeme dívat na trapný seriály a smát se jim s plnou pusou popcornu 

@Sam_Hochlein : Slibuji ti, že budeme 

@Amanda_Forbes : Neslibuj sliby, které jsou v rukou osudu

♣ Nový díl ♥ Líbí? :O ♥

♣Jinak zase song v mediích ♥ 

Love you Darlings ♥ 

The Bad Guy - CzechDonde viven las historias. Descúbrelo ahora