18.Chapter

1.6K 92 12
                                    


Pohled Sama : 

@Amanda_Forbes :  Zlato? 

@Sam_Hochlein : Ano? 

@Amanda_Forbes : Odvezl by jsi mě do nákupáku? 

@Sam_Hochlein : Neměla jsi jít s to holkou? 

@Amanda_Forbes : Však jo, ale nemám se tam jak dostat a už tak dost meškám 

@Sam_Hochlein : Takže potřebuješ odvoz

@Amanda_Forbes : A taky jsem chtěla vidět svého přítele ;) 

@Sam_Hochlein :  Lhářko! 

@Amanda_Forbes : Já?! Nikdy! 

@Sam_Hochlein : To ti tak věřím

@Amanda_Forbes : Hm... stavíš se teda por mě? 

@Sam_Hochlein : Jsi strašná , víš to?! 

@Amanda_Forbes : Taky tě mám ráda! ♥ 

@Sam_Hochlein :  Za pět minut jsem u tebe ;) 

@Amanda_Forbes : Čekám :* 

Rychle vstanu z postele a jdu si do skříně pro čisté tričko. Už si beru černé tričko, když mi do očí padne jedna z mých černých košilí. Usměji se a ihned tričko vrátím, na jeho původní místo. Hrábnu po své košili a jdu si ji obléct. 

*******

"Ahoj" řekne Mandy a ihned nastoupí do auta. Připoutá se a nakloní se ke mě pro polibek. Usměji se ihned jí ho opětuji. Usmívá se od ucha k uchu a je celá natěšená. 

Přeměřím si jí pohledem. Má na sobě černé šaty, které ji sahají do půli stehen s krátkým rukávem. Okolo pasu má upnutý kaštanový pásek se zlatou přezkou. Na rtech má mírně růžovou rtěnku a její rovné vlasy ji padají po ramenou. 

"Sluší ti to" řeknu a ona se na mě s úsměvem podívá. Už chce něco říct, ale pak jí pohled spadne na mou košili. Přeměří si jí znechuceným pohledem a pak se mi podívá do očí. Založí si ruce na prsou. Musím se usmát, chová se jako malá. 

"Proč ty košile nevyhodíš?! Jsou strašný!" 

*******

Momentálně sedím ve Starbucks a popíjím své latté. Mandy je už tak hodinu na nákupech. S Mandy jsme se dohodli, že mi představí tu kamarádku. Docela jsem zvědavý. Také jsme se shodli na tom, že jí to neřekne, aby to bylo takové překvapení. 

Mandy by měla dojít s tou svou kamarádku taký sem , tak jim tu držím místo a ťukám něco do mobilu. Odepisuji na nějaké zprávy od kluků a projíždím různé sociální sítě. Však to znáte..... Jenom co mi pořád trčí v hlavě , je ta Katherine, jak mi vyhrožovala. Od té doby o ní nikdo neslyšel. Docela se bojím, že je opravdu takový psychopat ,a by udělala něco mé princezně.  

Z dálky zaslechnu její smích a tak se musím otočit. Usmívám se, ale jakmile spatřím druhou osobu, všechno se ve mě sevře. Mé ruce jsou v pěsti. Zahodím na stůl nějaké peníze a ihned se rozuteču za Mandy. 

"Same tohle je...." chce to doříct Mandy, ale já ji ihned obejmu okolo pasu a stoupnu si naproti černovlasé dívky. Mračím se na ní a ona se na mě usmívá tím svým oplzlým úsměvem. Mandy jenom na mě nechápavě hledí a já pohledem zabíjím osobu přede mnou.

"O co se pokoušíš Katherine?!" křiknu na ní tiše a ona se jenom uchechtne. Aby jsem pravdu řekl, z té dívky mi je zle. Založí si ruce na prsou a jenom se mi vpíjí do očí. 

"No myslela jsem, že to potrvá nějakou tu delší dobu, než se mi dva zase potkáme,ale co už. Jenom jsem se chtěla skamarádit tady s Amandou" řekne a já se zase pro změnu uchechtnu. To jí tyhle ty řeči mám věřit?! Vždyť mě vyhrožovala! 

"To ti tak určitě věřím, ještě před pár dny, si mi vyhrožovala! Takže ti radím nebudeš se k ní přibližovat , jinak..." chci to doříct, ale ona se na mě zamračí a ihned mi skočí do řeči. 

"Jinak co?! Odkopneš mě?! Oh, to se už stalo!" řekne se křikem, až se na nás pár lidí otočí. Mračím se na ni a ona zase na mě. Vlastně jediné co děláme je, že se na sebe mračíme. Mé ruce jsou zaťaté v pěst a tak strašně bych jí chtěl uhodit,ale je to holka. 

 "Same, jdeme" 

******

"Měla jsem to tušit, že není normální" uchechtne se Mandy a pohodlně se zapře do sedačky. Řekl jsme jí všechno , co se týkalo Katherine. Momentálně sedíme v jedné z mnoha kaváren a Mandy si jí svůj zmrzlinový pohár. Já mám před sebou medovník, ze kterého pomalinku ujídám. 

" Jsi jenom strašně milá, nic víc" řeknu a stisknu její ruku , jenž je na stole. Usměje se na mě s na lžičku si nabere další sousto zmrzliny. Povzdechne si a sklopí hlavu. 

"Ale byla hezká" řekne a pokrčí při tom rameny. Usměji se a pohlédnu jí do jejich krásných očí, které mě vždy uchvátí. Opět mi intenzivně opětuje a stále mi drží ruku. 

"Ty jsi nejhezčí ze všech." řeknu a tím ji donutím se začervenat. Sklopí pohled a nervozně si dá pramen za ucho. Je tak strašně roztomilá a to na ní tak miluji. 

"Miluji tě" vypadne ze mě , než si ty slova stihnu uvědomit. Ještě jsme si to neřekli, takže to zaskočilo jak Mandy, tak mě samotného. Nevěřím, že sem ty slova vypustil ze své nevymáchané huby. 

Mandy vypadá dost zaraženě a celého si mě přeměří, jestli to myslím opravdu vážně. Když se na ní dívám pořád stejně, tak se jenom usměje . Nahne se přes stůl a dá mi krásný a procítěný polibek. 

"Miluji tě"  

♣ Jsem tu s dalším dílem! Líbí? :O ♥

♣ Jinak video v mediích je bombové! ♥ Poslouchala jsme ho celou dobu, co jsem toto psala! ♥

♣ V mediích je také outfit Mandy ♥

♣ Ještě ohledně Katherine, není tady naposledy, zatím se jenom stáhne, ale mám s ní ještě veliké plány

Love you Darlings ♥

The Bad Guy - CzechKde žijí příběhy. Začni objevovat