hoofdstuk 59

934 48 9
                                    

Whaa dit is dan al bijna het einde hierna nog 1 hoofdstukje en epiloog, daarna is het gedaan met dit deel. Maar lees nu maar gauw verder.

Roos,

Dit is het dan vandaag is de trouwdag er.

Adem in adem uit.

Ik loop de hele dag al te stressen.

We mochten ookal nirt bij elkaar slapen vannacht van onze o zo lieve vrienden.

Haha grapje ze zijn wel lief.

Een klop op de deur en waarschijnlijk is dat de vrouw die mijn make-up gaat doen en mijn haar. Ik open de deur en er staat een vrouw te glimlachen met twee koffers ze loopt naar binnen en stalt alles uit. Ze zegt dat ik moet gaan zitten en ik doe wat zijn zegt. Ze begint mijn make up te doen.

Lichtjes foundation, zilvere oogschaduw, dun lijntje eyeliner, mascara en een lipglosje.

Ze glimlacht en ik bekijk het resultaat in de spiegel.

'Nu ga ik je haar doen' zegt ze

Ze begont mijn haar te krullen en op te steken. Het voelt echt fijn als iemand aan je haar frunnikt. Ze plaatst een witte band met kraaltjes, diamanten en een soort van blaadjes. Ze laat een plukje los hangen en spuit er nog even wat haarlak in. Ze doet een spray erin met glitters.

(Haarkleur klopt niet maar dit kapsel heeft Roos)

'Nu kan je je jurk aandoen' zegt ze en pakt de jurk uit mijn kast. Ik trek voorzichtig mijn jurk aan en ze ritst het rustig dicht. Ik had gekozen voor een niet te glimmende jurk maar wel mooi.

Ik ga nu je nagels nog even doen zodat je echt kan gaan stralen. Ik glimlach en ze doet er zilvere glitter nagellak op. Ik glimlach en ze doet de speciale droger voor nagellak aan en ik leg mijn ene hand erin die al klaar is.

'Hij mag eruit' zegt ze na 2 minuten' ik doe wat ze zegt en haal mijn hand eruit.

'Die mag er nu in' zegt ze en zet hem weer aan. Ik doe wat ze zegt en opeens gaat de deur open. De vrouw schiet overeind en houdt de deur op een kiertje. Lorenzo staat achter de deur.

'Nee' zegt ze 'je mag de bruid niet zien voor de bruiloft dat kan ongeluk brengen' zegt ze lachend en stuurt Lorenzo met een voorover gebogen hoofd weg. Ik grinnek.

'Jara' stelt ze zich voor. Ik glimlach. 'Vampier' zeg ik lachend ze knikt 'Roos maar dat wist je al' grinnek ik. Ze knikt en 'haal hem er maar uit' ik knik en haal hem eruit.

'Jij bebt er klaar voor' zegt ze en ik bekijk me zorgvuldig in de spiegel. Ik zie er echt mooi uit.

'Komt u mijn lady' zegt Max en komt binnen gelopen. Hij fluit en ik voel het bloed naar mijn wangen stijgen.

Ik haak mijn arm in de zijne en we lopen naar de limo die buiten staat.

We komen aan bij de zaal die mijn ouders hebben uitgezocht en we stoppen bij de ingang. Er ligt een rode loper met rozenblaadjes er opgegooid. Max opent de portier en steekt zijn hand uit. Ik pak zijn hand aan en stap uit.

'Nerveus?' Ik knik hij legt zijn hand op de mijne en loopt met me naar binnen. Ik adem diep in en de muziek begint te spelen.

Iedereen draait zich om naar mij en ik zie Lorenzo met een zwart pak, wit ondershirt en een rode das bij het altaar staan.

Hij krijgt een grote glimlach op zijn gezicht als hij mij ziet want hij heeft mijn jurk ook nog niet gezien. Max die wisselt snel om voor mijn vader en hij brengt me helemaal tot aan het altaar toe.

vampieren liefdeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu