hoofdstuk 18

1.5K 68 6
                                    

Roos,

Ja de jongens moesten persé een wedstrijdje doen met het schieten en nu sta ik hier met 3 knuffels. Een roze teddy beer, een blauwe teddy beer en een groot hartje. 'Kunnen we dit even in de auto leggen want ik ga niet de hele tijd met die dingen lopen' zeg ik klagend tegen de jongens. Jace draait zich om en loopt met me mee naar de auto om de knuffels in de auto te doen.

'Zullen we nu in die?' vraagt Lorenzo. Ik hou van die atractie oftewel de booster altijd als er een kermis is ga ik in die atractie. Ik knik goedkeurend en ren als een klein kind naar de atractie toe en ga in de rij staan. Nouja rij bijna niemand wil in de booster oftewel ik bestel 4 kaartjes en we gaan allemaal zitten. Als iedereen zit begint hij te draaien steeds sneller. De jongens joelen en ik gil van plezier. Na een paar minuten stopt hij met draaien en stappen we wankelend uit. 'Ik ben misselijk' zeurt Max. 'Ik ga een suikerspin halen' meldt ik de jongens en loop naar de jongen die suikerspinnen draait. '1 grote suikerspin graag in het blauw en roze' meldt ik de jongen hij knikt en gaat aan de slag even later voel ik een arm rond mijn middel en kijk recht in de ogen van Lorenzo. 'Asjeblieft mevrouw das dan 7 euro' ik geef hem een briefje van vijf en een muntje vam twee euro. Hij overhandigt me de suikerspin en knipoogd naar me. Lorenzo heeft het gelukkig niet gezien want hij was al druk bezig met suikerspin in zijn mond te dauwen. 'Tast toe' zeg ik tegen de jongens die gelijk beginnen te trekken aan de suikerspin. Jace houdt de suikerspin vast en ik loop naar een snoepjes kraam. Ik koop daar een zak vol met verschillende lekkere snoepjes en een doos vol zuurstokken ik ben er verslaafd aan. 'Als je honger hebt kunnen we ook wat eten halen' stelt Max voor. Ik knik en we lopen naar de eerste beste patat zaak. 'Wat willen jullie?' Vraagt Jace. 'Raspatat, kaassouffle en mayonaise' antwoord ik. Nadat iedereen heeft bestelt wordt het in de frituur gedaan door de man.

'Nummer 16' roept de man door de luidspreker en dat is gelukkig ons nummertje dus sta ik op samen met Max en pakken het eten. 'Smakelijk' zegt de man nog en we bedanken hem vriendlijk en lopen weer terug. Ik ga terug naast Lorenzo zitten die een hand op mijn bovenbeen legt. 'Smakelijk' zeggen we nog tegen elkaar voordat we aanvallen. Wat ben ik blij met lorenzo, echt een schatje en niet zo iemand als Jason.

Jason,

Toen ik Roos zag lopen met Lorenzo, Jace en Max was ik eigenlijk best wel jaloers. Roos is een geweldige meid, mooi en goed in bed. Ik ben echt dom bezig geweest om gelijk met een ander het bed in te duiken. Ik had haar beter moeten houden voor mezelf en niet achter laten. Ik moet perse weer doen wat mijn behoeften willen, ik had niet moeten omgaan met de verkeerden jongens. Ik kijk op en zie Roos lopen met de jongens ik glimlach bij het zien van haar. 'Kom man laten we in de botsauto's gaan' zegt Raylon een vriend van me. We lopen richting de botsauto's en gaan als een gek tekeer met die dingen.

Na een half uur moeten we eruit maar willen we nog een keer dus kopen we nog een stel kaartjes. Als ik het groepje weer langs zie lopen rij ik naar Daan en meldt dat ik Roos er even tussenuit ga plukken. Hij knikt en ik rij terug naar de parkeerplaats van de botsauto's. Ik loop een tijdje achter ze aan als de jongens in een attractie gaan die erg hard ronddraait waar Roos niet in wil. Ik blijf nog even wachten tot ze gard genoeg draaien dat ze je amper kunnen zien grijp ik zo snel mogelijk Roos bij haar middel en plaats een hand voor haar mond en zo snel ik naar mijn auto. Ik zet haar op de passagiers stoel en ga snel zelf ook zitten om te voorkomen dat zijn wegglipt doe ik de deuren op het kinderslotje. Ik hou mijn geweldige bivak muts op die ik omder het rennen op had gedaan. Ze kijk doodsbang naar mij en kruipt zo dicht als maar kan tegen de deur aan. 'Wat moet je van me?' Vraagt ze trillend. Ik begin te lachen 'jou geweldige lichaam' antwoord ik vol verlangen. Ze lijkt ervan te schrikken want ze deinsd nog meer achteruit.

Roos,

'Jou geweldige lichaam' antwoord hij. Ergens herken ik de stem wel maar ik weet het niet zeker. Ik deins nog meer achteruit als dat al mogelijk is, hij start de auto en rijdt met piepende banden weg. Het enige wat ik wel weet is dat hij een vampier is want hij was erg snel. Na lang twijfelen doe ik het toch maar

'wie ben jij?' Hij drukt in een keer op het rempedaal waardoor ik naar voren schiet. 'Je gordel om doen volgende keer' zegt hij, en rijdt weer verder. Ik doe snel mijn gordel om en kijk door de ramen en probeer te bedenken wie het is.

Ik zie dat we richting een bos rijden mijn hart bonsd als een gek tekeer in mijn borstkast. 'Waarom zijn we hier?'
'Kun je niet een keer geen vragen stellen?' vraagt hij bot. En dan herken ik de stem 'Jason' zeg ik bijna onverstaanbaar. Hij lijkt het gehoord te hebben want hij haalt zijn bivakmuts van zijn hoofd af. En ik had gelijk het is Jason en ik wil niet weten wat hij met mij van plan is.

Niet veel later stoppen we voor een huisje die midden in het bos staat. Hij stapt uit maar doet mijn deur nog niet open, pas als hij bij mijn deur staat doet hij hem open hij steekt zijn hand uit die ik twijfelend aan neem. Hij houdt mijn hand stevig vast en slaat zijn andere arm om mijn middel heen nadat hij de auto op slot geeft gedaan. We lopen richting het huis en Jason haalt hem van slot en neemt me mee naar binnen waar ik een beetje bij tegenstribbel maar hij tilt me met gemak op. 'Wat ben je met mij van plan?'

Jaah wat zou hij van plan zijn veel lees plezier!! Vote en comment!!
Nog een paar hoofdstukjes van mijn amdere boek en dan ga ik mijn noeuwe boek publiseren. Een badboy verhaal

vampieren liefdeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu