proloog

5.3K 159 16
                                    

Graag dit verhaal niet kopieëren helemaal zelf bedacht. Hartelijk dank

Roos,

Ik was nog maar 14 toen ik alleen door een steegje liep opweg naar huis. Toen ik op de helft was werd ik tegen een muur aan gedrukt en vol op de mond gezoend zonder dat ik het door had werd ik in mijn lip gebeten. Toen diegene terug trok keek ik in 2 geweldige knal rode ogen waar ik in bleef staren. De jongen haalde me uit de trans en zei 'die rode ogen krijg je binnenkort ook, maar niemand en dan ook niemand mag dat weten' Voor hij weg liep drukte hij zijn lippen nog kort op de mijne en verdween toen in de schaduw.

Toen ik wakker werd de volgende ochtend en keek in de spiegel zag ik dat ik knal rode ogen had. Ik schrok daar heel erg van en riep mijn broer. Ik herinnerde me dat niemand het mocht weten maar dat boeide me niet.

De dag later had ik een doos gekregen op de post, met 2 paar lenzen 1 voor mij en de ander voor mijn broer want ik kon me niet inhouden en beet mijn broer in de nek. Ik deed ze gelijk in en ging naar school. Net zoals mijn broer. We lieten niets merken en gingen elke woensdag na school naar het bos om te jagen.

En nu? Nu loop ik met van die verdomd mooie maar ook irritante knal rode ogen. Waarvan ik dacht dat het alleen maar mytische wezens waren nou nee dus.

Dit is mijn derde boek ik hoop dat jullie het wat vinden en leuk dat jullie het lezen. Vote en comment. Ook altijd leuk als je mijn andere boeken leest
- Draken tunnel
Kusjah

vampieren liefdeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu