hoofdstuk 56

838 46 4
                                    

Roos,

We hebben net een echo laten maken en de baby blijkt gezond te zijn tot nu toe wat ze kunnen zien. Het wordt hoogst waarschijnlijk een meisje en Lorenzo is zo blij en trots dat hij vader wordt. Mijn ouders waren verbaasd toen ze Max en Helene samen zagen met de baby, maar waren wel super blij. Lorenzo en ik hebben pas verteld dat ik zwanger was na de test bij de dokter. Mijn moeder kon het eerst niet echt plaatsen dat ze al oma werd en mijn vader die was er noet echt bepaald blij mee maar Lorenzo en hij waren in gesprek gegaan en zijn er samen uitgekomen.

Flashback,

'We, moeten jullie nog iets vertellen' zeg ik en kijk glimlachend naar Lorenzo hij glimlacht terug en drukt een kus op mijn slaap. Iedereen kijkt ons nu verbaasd aan. Ik zucht 'we gaan trouwen' mijn moeder gilt het uit en omhelst ons tegelijk.

Einde flashback

Mijn moeder is echt zo blij. Mijn vader wat minder omdat ik nu al zwanger ben. Maar Lorenzo en Max hebben hem kunnen overtuigen. We hebben een huis gekocht samen en we hebben al een kamer geschildert en spulletjes gekocht. Bedje, kastje en alle andere benodigde spullen voor een baby. Lorenzo bedenkt allemaal namen en vraagt vervolgens aan mij of ik ze leuk vind. We hebben allemaal schattige kleertjes gekocht voor de baby. Knuffelbeertjes en allemaal andere shit.

Lorenzo legt me neer op de bank en gaat achter me liggen.

'Zullen we straks verder met de baby kamer?' Ik knik en leun tegen zijn borst aan. Hij legt zijn hand op mijn al redelijk dikke buik en drukt er een kus op.

'Jason, had een keer gezegt dat vampieren onvruchtbaar zijn' hij grinnekt en schud zijn hoofd.

'Dat is niet waar, een vampier is net zo vruchtbaar als een normaal mens' zegt hij en drukt een kus op mijn slaap. Ik glimlach en leg mijn hoofd weer in het kussen. Zijn hand legt hij op mijn heup en zet een flim aan.
'Laten we de kamer maar gaan doen want ik begin me een beetje te vervelen' zucht ik en sta op. Hij volgt mijn voorbeeld en rekt zich uit.

'Morgen morten we naar de yoga toe' meld ik en loop de trap op naar boven. Lorenzo zucht en pakt me vast. 'Kunnen we dat niet een keer overslaan?' Ik glimlach 'nee, nee, nee, mijn jongen dat gaat niet gebeuren' zeg ik en draai me om. Hij drukt zijn lippen op de mijne en ik zoen hem gewillig terug. Hij tilt me op en ik laat hem los door een steek in mijn buik.

'Alles oke?' Vraagt hij bezorgt. 'Steek' antwoord ik kermend en hij zet me weer neer. 'Sorry' mompelt hij en legt zijn hand op mijn buik. Ik grinnek en we gaan weer verder met het schilderen van de muren.

'Dit zoet er echt super schattig uit' zeg ik en stap een paar meter bij de muur vandaan. Lorenzo komt achter me staan en slaat zijn armen om mij heen. Hij legt zijn hoofd in mijn nek en drukt zijn lippen in mijn hals. Zijn tanden boren zich in mijn hals en ik voel hoe hij zijn gif bij me naar binnen werkt.

De telefoon gaat beneden af en Lorenzo snelt naar beneden.

'Schat, Max en Helene hebben ons uitgenodigd voor de barbeque' ik glimlach.

Daar ben ik aan toe.

Ik loop rustig de trap af en trek mijn schoenen aan. Een jas hoeft niet want het is lekker warm vandaag. Lorenzo pakt mijn hand en lijdt me naar de auto.

'Heey girl!' Gillen Helene en ik tegelijk. Ze trekt me mee naar binnen en we gaan op de bank zitten.

'En al een beetje last van zwangerschapskwaaltjes?' Lacht ze. Ik grinnek en knik 'waneer niet' en wrijf over mijn buik. Opeens worden we beide opgetild en we gillen het uit. Lorenzo en Max lopen naar buiten en gooien ons in het zwembad. We blijven onder water en zwemmen naar de andere kant toe en gaan zitten. Na een paar seconden komen de jongens erin springen en we doen alsof we bewusteloos zijn. Ze pakken ons op en halen ons eruit.

'Roos ik weet dat je dit nep doet' zegt Lorenzo met lichte paniek in zijn stem. Ik open mijn ogen en krijg de slappe lach. Helene doet haar ogen ook open en barst vervolgens ook uit in de slappe lach. Lorenzo omhelst me 'doe dat nooit meer ik dacht dat je dood was' fluisterd Lorenzo bezorgt en hij laat me weer los. Ik druk een kus op zijn lippen en hij trekt me op schoot.

Max,

Ik ben zo blij dat ze een vriendje heeft en nu aanstaande man die echt om haar geeft. En voor haar door het vuur gaat. Hij heeft zelfs mij om toestemmong gevraagt of hij haar ten huwelijk mag vragen. Ik heb gevraagt hoeveel hij om haar geeft en toen zei hij dat hij door het vuur zou gaan. En alles aan zou doen om haar gelukkig te hebben en haar nooit zou teleurstellen. Hij haar zou koesteren en verzorgen in geval van nood. De binnen schalt en ik sta op en loop naar binnen, ik begin het ineens warm te krijgen en im zie dat Roos me heeft dropg getoverd. Ik glimlach bedankend naar haar en open de deur. Jace, Daan en Jack staan voor de deur. Ik glimlach en geef ze allemaal een mannenhug.

'Zijn ze er al?' Vraagt Daan ik knik omdat ik weet wie hij bedoelt. Gelijk vrolijkt hij op en ik sla hem op zijn schouder en laat ze binnen. Daan loopt gelijk door naar de tuin en ik zie dat hij en Roos al in een knuffel staan. Lorenzo begroet de anderen en Roos loopt daarna naar de anderen.

Dat zij gewoon met Jace kan praten terwijl ze met hem seks heeft gehad. En dat Lorenzo haar zo met andere jongens laat knuffelen etc.

Saai maar mijn inspiratie is een beetje dood 😬

Vote en comment?

vampieren liefdeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu