Hoofdstuk 6

2.3K 106 3
                                    

Roos,

Langzaam draai ik me om en zie Jason met een hongerige blik naar mij staren. Tot ik me realizeer dat we in een pashokje van de V&D en duw hem het hokje uit, 'dacht het niet jongen' zeg ik nog voor ik het gordijn er weer voor schuif.

Jason,

Verdomme, waarom wil ze nou niet, denk ik bij mezelf. Oke misschien hier in een winkel kan ik snappen, maar waarom ze het nou niet wil als we bij mij thuis zijn. 'Ik neem deze onderbreekt' Roos me. Die al aangekleed en al het pashokje uitkomt.

Ze hangt de overige kleding op de hanger waar je gepaste kleding aan kan hangen en neemt de rode skinny mee naar de kassa.

'Dat is dan 25 euro' zegt de vrouw achter de kassa met een glimlach op haar gezicht en kijkt met een flirterige blik naar mij. Nog voor Roos geld neer kon leggen leg ik het geld neer. Ze kijkt even verbaasd op maar hersteld zich snel.

Als we buiten de winkel staan kijkt ze naar me en wil wat zeggen maar ik ben haar voor en zeg, 'is een kado als je zaterdagavond met me mee gaat naar de club' Ze lijkt te twijfelen maar knikt toch ja.

'Ik wil nog langs de Nike winkel' zeg ik tegen Roos als we er langs lopen.

'Wat dacht je van deze?' Vraagt Roos als ze met lichtblauwe nike komt aanlopen met wat geel, grijs en wit tinten en air. Ze zien er best leuk uit en geef de witte nike's die ik voor haar had gevonden aan haar en passen ze.

Ik heb gekozen voor de lichtblauwe die Roos me gaf en Roos heeft toch maar andere gekozen dan de puur witte. En heeft gekozen voor witte met roze glow in the dark aftekeningen. Als we betaald hebben gaan we naar een voetbal winkel die ernaast staat.

Zo eindelijk weer thuis. We lopen naar beneden en gelijk door naar de keuken en pakken wat te drinken en wat lekkers. En gaan op de bank zitten en doen netflix aan op een leuke horror film.

Als de film ergens op de helft is loopt net mijn moeder langs en die vraag ik wat maar niet in het bijzijn van Roos oftewel op de gang.

'Zeg is mam zou je een leuke jurk kunnen maken voor Roos? Want we gaan zaterdag naar de club toe en ik wil dat ze wat leuks en sexy's aan heeft' Vraag ik aan mijn moeder. 'Ja hoor is prima maar dan heb ik wel maten van haar nodig. En welke kleur rood of zwart' vraagt mijn moeder nog. 'Laat haar maar kiezen' antwoord ik. 'En ik neem haar wel mee naar boven na de film' Mijn moeder knikt en loopt naar boven om alvast de spullen klaar te leggen.

Als de film is afgelopen til ik haar op en neem haar mee naar boven. Mijn moeder zit al te wachten en ik zet haar neer voor mijn moeder en ga op een stoel zitten en kijk hoe mijn moeder bezig gaat.

Roos,

Jason zet me weer neer als we boven zijn voor de voeten van zijn moeder. Ik bekijk de kamer en loop een beetje rond door de kamer en glij langzaam met mijn hand over de vele kleuren stoffen die er liggen en soorten. Tot de moeder van Jason mijn arm vast pakte en een meetlint. Ze meet mijn buik omtrek, arm omtrek, bteedte van mijn schouders, omtrek heupen en nog meer. Kies nu een kleur uit die je mooi vindt en wijst naar de stoffen. Het valt me op dat er alleen maar zwarte en rode stoffen liggen en een... paspop? 'Wat heeft dit te betekenen Jason?' Vraag ik hem. Hij grijnst en zegt verder niks. Dus besluit ik maar te doen wat zijn moeder vraagt en kies uiteindelijk voor een knal rode stof. En zijn moeder pakt die stof en begint te tekenen op papier en zie dat ze een jurk tekent.

'Wouw' zegt ik als ze de tekening afheeft. 'Vind je het wat' vraagt Jason. 'Tuurlijk vind ik het mooi' en ze begint de basis uit te tekenen op het stof en knipt het uit ze knipt nog wat andere versieringen uit en naait het dan aan elkaar.

Pas even zegt ze als ze klaar is met naaien. Ik loop naar de deur die ze me aanwijst en doe de jurk aan. Wauw hij staat me echt fantastisch. Ik doe de deur open en hoor Jason gelijk fluiten. Waardoor ik verlegen wordt en ga blozen.

Oke wij gaan even naar de winkel boodschappen doen dan kan mijn moeder hem verder afmaken. Hij houdt de portier van de zwarte BMW open voor mij als een echte gentleman en stapt vervolgens achter het stuur. En rijden naar de Albert Hein. En gaan het heeeellle lange lijstje langs

-2 paprika's
-1 zak aardappelen
-15 appels groen en zuur
-1 zak wortels
-eieren
-suiker
-meel
-brood
-broodbeleg
-vleeswaren
-druiven pitloos
-watermeloen
-mango
-advocaat
-komkommer
-chips
-koekjes
-nootjes
-sla
-abrikoos
-....
-..
-.

'Meent je moeder dit zoveel?' vraag ik met open mond. 'Ja zij daar eten vaak mee. Dus moet er wel veel op tafel' terwijl hij knikt naar een groepje jongens die onze kant op komen. Als ze naast ons staan slaat de blonde jongen een arm om me heen en zegt 'zo als dit lekkerding niet is' Ik kijk hem geïriteerd aan. 'Ik heet niet lekkerding maar ik heet Roos' Hij haalt achter zijn rug een echte rode roos vandaan en drukt een kus op mijn wang en zegt 'weet ik' Ik kijk richting Jason die jaloers kijkt maar er niks van zegt. Is hij bang voor hun ofzo?

'Sorry wij hebben ons ook nog niet voor gesteld' zegt de blonde jongen na een ongemakkelijke stilte 'ik ben Daan' zegt de blonde jongen, 'dat is Nick' en wijst naar de donkerblonde jongen, 'Daniel' en slaat op de schouder van de jongen naast hem met zwart haar. 'Dat is Chase' met goudachtige kleur haar. 'En dat is Jack' de jongen met kastanje haar.

'Good to know' zeg ik.

Ik ga op kamp dus vandaar een vriegere üpdate er komt als ik weer terug ben weer een üpdate maar ik kan wel een veetje vooruit schrijven

Kusjah

vampieren liefdeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu