hoofdstuk 20

1.6K 65 3
                                    

Max,

'Waar is Roos' fluister ik tegen mezelf, we hebben het hele park 3 keer afgezocht en iedereen gevraagt. Hoe kon ik zo dom zijn, ja ze is knap maar als iemand haar zou willen mee nemen zou ze zo kunnen ontsnappen. Tenzij diegene een vampier is. Jace is terug naar huis gegaan en gaan kijken of ze daar is maar daar was ze ook niet. Lorenzo zoekt ook als een idioot hij rent en rent hij wil maar niet stoppen. Eerlijk gezegt vindt ik het ook niet raar want het is dat ze wel een relatie hebben. Ik sta hier een beetje rond te vragen of ze Roos hebben gezien en laat dan een foto zien met foto van Roos. Iedereen schud zijn hoofd en zegt "nee sorry" ik loop een steegje in en sla tegen de muur aan. 'Gast gaat het wel?' Ik draai me om en zie Lorenzo staan. Ik knik 'zullen we maar terug gaan en wachten tot morgen want morgen kunnen we het pas melden dat ze ontvoerd is' de jongens knikken en jace stapt achter het stuur omdat hij als enige is die niet erg overstuur is. 

Roos,

Geluidsloos sluip ik soor de gangen op zoek naar een uitweg alleen gaat dat niet zo makkelijk want er lijkt haast geen eind te komen aan dit gangenstelsel.

Net als ik bij de hoek kom van de gang wordt ik bij mijn middel gegrepen 'waar denkt prinses naar toe te gaan?' Vraagt de hese stem van Jason. 'Ik zocht jou eigenlijk om te vragen welke kant ik op moet om de uit weg te vinden van dit klote gebouw' schreeuw ik al bijna. Hij grijnst en trekt me mee weer terug naar "mijn geweldige kamer" 'en nu ben ik helemaal van jou en jij van mij' zegt hij nadat hij beide deuren opslot heeft gedaan. Ik deins geschrokken achteruit maar kom dan tegen het bureau aan te staan en kan nergens heen aangezien het een hoek bureau is. 'Waarom ben je zo bang van mij?'
'Omdat je mij gebruikt hebt en vandaag mij hebt ontvoerd en me ook nog wil verkrachten' zeg ik met een chagrijnige toon. Hij sluit mijn hoofd tussen zijn twee handen en drukt een kus op mijn lippen. 'Zoals ik al zei, als je meewerkt zul je geen pijn lijden' fluistert hij 'maar zodra je tegen begint te werken zul je pijn lijden' zegt hij met op een geklemde kaken. Ik slik hoorbaar en Jason zijn lippen vinden een weg naar de mijne. Hij trekt mijn shirt over mijn hoofd heen en maakt mijn broek weer los hij glijd met zijn handen naar mijn kont en laat me met een ruk los hij haalt het pistool tevoprschijn wat ik in mijn broek had gestopt hij kojkt ernaar en kijkt mijn vragend aan.

'Wat was je hiermee van plan?' Vraagt hij na een tijdje. Ik slik en kijk weg maar hij tilt mijn kin op met zijn vingers en dwingt me om hem aan te kijken. 'Niks' fluister ik bijna onhoorbaar. Hij legt hem op een plank waar ik spwieso niet bij kan en hij drukt zijn lippen op de mijne en trekt mijn skinny uit. Hij pakt mijn handen en brengt ze naar zijn broek. 'Maak mijn broek los' mompelt hij tegen mijn lippen aan en ik doe wat hij zegt en maak zijn broek los. Die zonder problemen naar beneden zakt. Hij stapt eruit en tilt me op terwijl hij naar het bed toe loopt, hij legt me op bed neer en komt boven me te hangen zonder de zoen te verbreken. Zijn ene hand tilt me een beetje op en hij maakt mijn bh los en gooit die naar mijn andere kleren toe. Al snel volgt mijn slipje en hij trekt gelijk zijn eigen boxer uit en glijdt gelijk in me. Een kreun verlaat mijn mond van de pijn, hij kijkt me niet begrijpend aan en gaat met een rustig tempo heen en weer. Het verbaasd me dat hij de hele tijd op het zelfde tempo blijft en niks niet wild, hard of pijnlijks doet. Integendeel hij doet alles vol liefde nouja of het uit liefde komt weet ik niet maar zo lijkt het wel.
Na een tijdje vindt hij zijn verlossing maar hij wacht tot ik mijn verlossing vindt en gaat dan uit me. Hij legt zich neer naast me en trekt me tegen zich aan. 'Waarom ben je soms zo moeilijk?' Fluistert hij in mijn haar en drukt een kus op mijn haar die erg lang duurt. Ik sluit mijn ogen en merk dat ik erg moe ben en val bijna in slaap maar wordt weer wakker gemaakt door Jason 'niet gaan slapen he' lacht Jason. Ik zucht en sluit mijn ogen weer 'dan gaan we het anders doen' en voel zijn lippen op de mijne. Na een tijdje laat hij me los en tilt hij me op en loopt richting de badkamer 'wij gaan lekker douchen en daarna eten' zegt Jason poeslief.

Jason overhandigt me een handdoek om me af te drogen hij is snel klaar en trekt een boxer aan en kijk dan naar mij terwijl ik me uit gebreid afdroog. Ik wil een setje kleding toveren maar het werkt niet, ik kijk Jason niet begrijpend aan en zie dat hij aan het grijnzen is. Hij komt naar me toe gelopen en stopt voor mijn neus zijn gezicht brengt hij maar mijn oor 'hier kun je niet toveren honey' fluistert hij in mijn oor. Ik slik en loop de kamer in en trek de enigste kast open en zie dat daar allemaal kleding hangt in mijn maat de meeste zijn van die ultermate korte broeken, kleedjes, en een heleboel naveltruitjes. Snel pak ik er een leuk setje kleding uit want gelukkig hangt er ook nog leuke en normale kleding tussen en trek het snel aan.

'Ben je klaar?' Vraagt Jason die achter me is komen staan. Hij pakt me bij mij middel vast en tilt me op hij zet me gelukkig ook gelijk weer neer. En pakt mijn hand om me mee te nemen naar beneden.

Vote en comment wat je ervan vind

vampieren liefdeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu