Hoofdstuk 2

3.2K 136 5
                                    

Ik draai me weer om en op dat moment springt Jason uit de boom pal voor mijn neus. Waardoor ik een gil slaak, en Jason zijn hand voor mijn mond plaatst. 'Je hebt je lenzen niet in' fluisterd Jason waarschuwend in mijn oor. Waardoor ik mijn ogen afwend en half sluit. Als ik naar Max kijk zie ik dat hij half wordt toegetakeld door de drie kleine jongentjes. Hij haalt zijn hand weg en wil naar Max toe rennen maar Jason is me voor en drukt me tegen de boom. En drukt zijn lippen vol op de mijne.

'Ehum.. broer wij zijn er ook nog' Zegt één van de jongentjes en ze hebben Max op de grond getakeld maar hij vecht niet tegen de jongentjes en blijft gewoon rustig liggen. Breng hem naar huis beveelt hij de drie jongentjes. Als hij even niet oplet knik ik naar Max die het heeft gezien en ruk ik me los uit de greep van Jason net zoals Max doet bij de jongentjes en rennen ze door het gigantische bos met Jason op onze hielen. En hij gooit er nog een tandje bij en sprint nog sneller vooruit en werpt Max naar achteren zodat de kleintjes die kunnen pakken en rent achter mij aan verder.

En zo rennen we nog een kwartier verder tot mijn energie op is en Jason me dus te pakken kan krijgen. 'Geef je het op schat?' Hijgt hij. En tilt me op en gooit me over zijn schouder heen. En rent weer terug.

Als we weer bij de rest zijn zet hij me neer en pakt me bij mijn middel stevig vast en laat me niet meer los.

Jason,

Man zei kan het ook lang volhouden. Als ze wat snelheid mindert grijp ik mijn kans en pak haar bij haar middel en hijg in haar oor, 'geef je het op schat?' Ik til haar op en gooi haar over mijn schouder heen en ren weer terug naar de rest.

'Oke jongens jullie brengen Max terug naar huis en jij blijft daar!' comandeer ik mijn broertje met zijn twee vrienden. 'Wat krijgen we ervoor terug?' Vragen ze. 'Ehm... allen drie een extra grote milka chocolade reep' probeer ik zo overtuigend mogelijk te klinken. Ze knikken goed keurend en tillen Max op en gewoon makkelijk mee loopt. Omdat Roos goedkeurend naar hem knikt. 'En jij gaat met mij mee' fluister ik gemeen in Roos haar oor. En leg mijn hand tussen haar schouderbladen en duw haar rustig vooruit terwijl mijn andere hand haar arm vast heeft zodat ze niet weg kan rennen.  En loop zo met haar naar mijn huis. Voor het hek stop ik. 'Kijk je doet gewoon wat ik zeg en loopt gewoon met me mee. Oke? En laat je niet gek maken door mijn ouders' Zegt ik fel tegen haar. 'Waarom?' blaft ze tegen. 'Omdat.. ik dat zeg' En duw haar de tuin in. 'Mam, pap' zeg ik droog en duw haar weer verder zonder naar mijn ouder te kijken 'Jason!' zegt mijn moeder streng. Ik draai me om en doe mijn lenzen uit en loop naar haar toe en zeg 'ik heb een vriendin mee genomen' En wil weer terug lopen naar Roos die me chagarijnig aankijkt. 'Wat?' Vraag ik haar. Ze zucht en loopt naar mijn ouders toe en stelt zich voor.

Roos,

Hij is echt onbeleefd tegen zijn ouders dus ik sla mijn armen over elkaar en kijk hem chagarijnig aan. 'Wat?' vraagt hij. Ik zucht en loop naar zijn ouders toen en stel me voor. Als ik goed kijk zie ik dat ze ook rode ogen hebben. 'Hai ik ben Roos' zeg ik en steek mijn hand uit die ze allebei aannemen en zich voor stellen. 'Youri' zegt zijn vader, 'Deloris' zegt zijn moeder. 'Maar noem me maar gewoon Del' zegt ze vriendelijk. 'Je kan nog is wat van haar leren' zegt zijn moeder tegen Jason. Hij zucht en trekt me mee, 'wat is jou probleen gast je hebt hartstikke aardige ouders man'

Als we boven zijn duwt hij me zijn kamer in die veronderstellend netjes opgeruimd is. En dan hoor ik een klik, ik kijk op en zie dat hij de deur op slot heeft gedaan. Als ik uit nieuwschierigheid een deur open doe zie ik een geweldig grote badkamer met felrode en witte tegels. Hij pakt me bij mijn middel en trekt me naar achteren en duwt de deur dicht. Hij tilt me op en dan krijg ik weer beelden terug van toen ik gebeten. Van schrik spring ik van zijn armen af en loop achterwaarts richting de deur.  'Jij was het' fluister ik. Hij krijgt een gemene grijs op zijn gezicht en loopt naar me toe. 'Sorry, maar ik kon niet zonder je en ik moest je gewoon voor mezelf hebben' fluistert hij terug als antwoord. En drukt me tegen de muur aan en geeft kusjes in mijn nek en gaat langzaam naar beneden en stom genoeg had ik een hempje aan en dus net mijn bh bedekte. Hij stopt bij het randje van mijn hempje en glimlacht, ,je hebt de perfect kleding uitgekozen Roos, zei hij en drukte zijn zachte maar koude lippen op die van mij en tilde me op zodat ik mijn benen om zijn middel heen moest slaan. En liep naar zijn bed toen en legde me op zijn bed en steunde met zijn handen aan bijde kanten van mij zodat zijn gewicht niet op mij viel. Zijn ene hand gleed onder mijn shirt en maseerde mijn buik. Zonder dat hij zijn lippen van de mijne afhaalde ging zijn hand steeds verder omhoog. En op dat moment werd er geklopt op de deur. Godzijdank dacht ik. 'Wat is er' schreeuwde Jason.

'Eten is klaar' Geërgerd ging hij van mij af en stak zijn hand uit naar mij en trok me overeind. 'Eet je mee?' vroeg hij poeslief. 'Ehm.. ik denk dat het beter is als ik ga want mijn ouders zullen wel denken dat ontvoerd ben ofzo. Wat ook zo is!' Schreeuw ik het laatste luid en duidelijk

Zo dat is het tweede hoofdstuk alweer vote en commet wat jullie er van vinden tips altijd welkom. Precies 1000 woorden is dit hoofdstukje zonder de dikgedrukte woorden

vampieren liefdeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu