hoofdstuk 51

986 49 2
                                    

Dit verhaal staat nu precies op de 1e plek in VAMPIER!!! Omg ik ben zo blij.

Roos,

'Op naar huis' zucht ik en stap het poortje door om het vliegtuig in te kunnen. We zitten in een privé jet en het is van mijn ouders. Kun je het geloven? Ze hebben 3 privé jets en ik snap echt niet wat ze ermee moeten maar het is wel echt geweldig.

We lopen het trappetje op eigenlijk Lorenzo want hij tilde me op. Ik giechel en sla mijn armen om zijn nek en leg mijn hoofd in zijn nek. Jason loopt een paar meter achter ons en kijkt ons gepijnigd aan. Ik druk een kus in zijn nek en hoop plechtig dat hij ooit ook zijn grote liefde vind.

'Welkom aan boort doe alsof u thuis bent en vind uw weg in dit geweldige vliegtuig' zegt de vrouw door de microfoon en we gaan zitten. We wachten tot mijn ouders zijn geariveerd en dan gaan we.

'Sorry dat we laat zijn' puft mijn moeder, eh... onze moeder.

Ik lach en wuif het weg.

'Graag iedereen plaats nemen en de gordels vast maken, we gaan opstijgen' iedereen neemt voorin het vliegtuig zitten.

Ik ga naast Lorenzo zitten en pak zijn hand, hij verstrengelt onze vingers en knijpt er lichtjes in. Het vliegtuig komt in beweging en ik pak een kauwgompje en geef iedereen er ook een.

Zodra we in de lucht hangen op goede hoogte mogen we weer lopen. Het is ongeveer 3 uur vliegen van hier naar huis. Nederland dus.

Een gaap verlaat mijn mond en ik leun tegen Lorenzo aan.

'Kom' fluisterd Lorenzo en ik loop verbaasd met hem mee. We lopen bijna helemaal naar achteren en Lorenzo opent de deur.

Mijn hand sla ik voor mijn mond van verbazing. Een mooie kamer met een rood dekbed op een groot 2 persoonsbed met een hoog matras. Ik trek mijn haken uit en laat me vallen op het bed. Lorenzo doet de deur dicht en op slot. Hij komt tussen mijn benen in liggen en steunt op zijn ellebogen. Ik glimlach en hij glimlacht automatisch terug.

'Ben je moe?' Vraagt hij en streelt mijn wang, ik grinnek en trek hem aan zijn kraag dichterbij. 'Met jou kan je nooit moe zijn' grijns ik en druk mijn lippen op de zijne. Hij glimlacht en knoopt mijn blousje los. 'Teddy beer bh?' Vraagt hij met een grijns. Ik knik. Het klinkt raar maar ik heb ik de uitverkoop een lingerie setje met teddy beer print gekocht. Hij schud lachend zijn hoofd en streelt over de stof. Op sommige plekken is er een zacht stofje.

'Wel schattig, maar is het niet iets voor kleine kinderen?' Vraagt hij. Ik haal mijn schouders op en begin te lachen 'mijn maat' zeg in ongëintereseerd. En sla mijn armen over elkaar. Hij drukt zijn lippen lachend op de mijne en ik trek zijn shirt uit. Ik knoop zijn broek los en hij schopt hem uit. Ik grinnek en hij maakt mijn korte broekje los.

Hij maakt mijn bh los en trekt mijn slipje uit. En zijn bokser er achter aan. Hij bekijkt mijn lichaam en laat twee vingers langs mijn boven been strelen en duwt ze dan wat omhoog.

'Ooit seks gehad in een vliegtuig?' Vraagt hij dan uiteindelijk. Ik schud mijn hoofd en hij glijdt in me. 'Dan is dat voor ons beide de eerste keer' en hij begint te bewegen. Ik kreun en hij stoot wat dieper in me en een pijnscheut gaat door me heen. Hij kijkt me bezorgt aan en ik wuif het weg. Hij laat mijn benen weer wat zakken zoals ze altijd zijn en ik pak het dekbed vast. Hij gaat steeds sneller en hij kreunt als teken dat hij er al bijna is en ik voel bij mij ook al het fijne gevoel komen. Ik kreun en ik voel hoe hij me opvult. Blijkbaar is hij zijn condoom vergeten. Ik kreun ook en kom klaar. Hij blijft nog even boven me hangen. Het zweet parelt over zijn lichaam heen en dat zal vast ook wel bij mij zijn. Hij drukt een lange kus vol verlangen op mijn lippen en gaat dan uit me en legt zich languit op het bed. Zijn sterke armen trekken me naar hem toe en ik leg mijn arm op zijn borst en mijn been leg ik ter hoogte van zijn middel.

'Ben je weer vergeten?' Hijg ik en kijk hem vermoeit aan. 'Sorry' ademt hij zwaar en legt zijn hand op mijn kont. 'Ik koop wel een pilletje voor je. Als we thuis zijn' hijgt hij buiten adem. Ik schud mijn hoofd en wuif het weg. Hij kijkt me met opgetrokken webkbrauwen aan. Ik lach en druk een kus op zijn lippen.

'Wacht even... wil jij... jij wil...' zegt hij verbaasd en niet uit zijn woorden komend. Ik knik 'Roos ben je niet een beetje te jong?' Ik haal mijn schouders op en steun op mijn elleboog. 'Roos' zucht hij 'sorry maar ik kan dat gewoon nu nog niet' vervolgt hij zijn preek. Ik zucht verslagen 'prima, waneer wil je wel een kind?' Vraag ik hem poeslief. Hij zet een denkend gezicht op en het ziet en echt schattig uit. 'Als wij getrouwd zijn en jij sowieso 20 bent' zegt hij serieus.

Nog 4 jaar wachten, daar kan ik wel mee leven. Toch?

'Douchen' stel ik voor want er is hier zelfs een douche en bad. Hij knikt en tilt me op en loopt de volgende deur door. Hij laat het bad vol lopen en we kruipen erin.

Snel drogen we ons af en zodra we aangekleed zijn en ik ons haar droog heb getovert lopen we terug.

'Hoelang moeten we nog?' Vraag ik aan mijn moeder. Ze kijkt op het scherm 'nog 2 uurtjes' antwoord ze. Ik knik en ga zitten Lorenzo komt naast me zitten en legt zijn hand op mijn boven been en draait rondjes met zijn duim. Ik voel een stel ogen op mijn lichaan branden en ik kijk het vliegtuig rond en zie Jason naar ons kijken. Eerder naar mij maar dat doet er niet toe. Ik glimlach naar hem en hij wenkt me.

'Ik ga even naar de wc' zeg ik tegen Lorenzo. En loop in de richting waar Jason ook was verdwenen.

Waar is hij?

Opeens pakt een hand de mijne vast. Ik draai me verschrikt om en heb niet eens de tijd om te kijken of ik voel 2 zachte lippen op de mijne.

Ooó das niet goed. Hopelijk ziet niemand het.

vampieren liefdeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu