hoofdstuk 41

955 45 6
                                    

Dit wordt een hoofdstukje met alleen Truth or Dare dingen erin. En ook seksueele stukjes.

Jack,

Samen met Max, Daan en Jace hebben we overlegt om Lorenzo en Roos weer samen te koppelen. Vandaar dat ze de meeste opdrachten samen moeten doen. Sommige moeten ze met een ander doen zodat er ook een beetje jaloezie in komt te zitten ze en ze hopelijk sneller bij elkaar komen.

'Wie begint?' Vraag ik zodra we de shot glaasjes hebben neer gezet en de whisky fles in het midden. 'Ik' blert Sasha het meisje van Jace.
'Truth or Dare aan Max'
'Truth'
'Wat hebben jullie allemaal gedaan vannacht?' Helene het meisje van Max slaat haar hand voor haar gezicht en zak beschamend in een.
'We hebben gezoend en seks gehad' zegt Max naar waarheid.
'Truth or Dare aan Jace'
'Dare' zegt hij stoer en gaat rechterop zitten.
'Knijp in de borsten van Sasha' zegt Max met een grijns, Sasha slikt hoorbaar en Jace doet wat er van hem gevraagt wordt.

Roos,

'Truth or Dare aan Roos' zegt Jace nadat hij zijn opdracht heeft voltooid.
Wat moet ik doen, straks dan gaan ze me hele domme dingen laten doen. Ik zucht en zeg dan toch maar 'truth' de meest veilige keuze.
'Vind je Lorenzo leuk' oeps daar had ik niet over nagedacht.
'Ja' fluister ik en buig beschamend mijn hoofd.
'Truth or Dare aan Jace '
'Dare' zou ik iets heel gemeens doen?
'Geef jack een kusje op de lippen' grijns ik en iedereen kijkt me met open mond aan zelfs Lorenzo. 'Dat meen je niet' zeurt hij en wijst onschuldig naar Jack die verdoofd voor zich uit zit te kijken. Ik knik en toch buigt hij zich naar hem toe en drukt een hele snelle kus op zijn lippen. Wij meiden maken alle drie een aahw geluidje en dat zorgt ervoor dat we dodelijke blikken van Jace en Jack naar ons toe geschoten krijgen. Ik val bijna achterover van het lachen maar Lorenzo vangt me nog net op tijd op hij drukt me tegen hem aan en ik hou me aan hem vast.

'Truth or Dare aan Lorenzo'
'Dare'
'Heb seks met Roos' en hij grijnst naar mij.
'Wat!'protesteer ik.
'Veel plezier' zegt hij grijnzend en wuift naar ons. Lorenzo staat op en ik slof achter hem aan niet weten wat te doen.

'Als je het niet wil zeg het' de deur maakt een klik geluidje als teken dat hij op slot zit. 'Het is oke' zeg ik met mijn hoofd knikkend en mijn handen in mijn achterzakken. 'Mooi' en hij sluit me in tussen de muur en hem. Zijn lippen verkennen mijn hals en overladen me met kusjes. Zijn lippen glijden omhoog langs mijn kaaklijn en komen uit bij mijn lippen. 'We hoeven alleen maar seks te hebben voor jou opdracht' mompel ik tegen zijn lippen aan. 'Genoeg tijd' zegt hij en tilt me op en al snel lig ik op een zacht matras met hem tussen mijn benen. Al snel is mijn shirt uit en volgen de andere kleren ook. Hij trekt me mee onder het dekbed en glijdt al vrij snel in me. Hij heeft al gelijk een snel tempo te pakken en ik grijp het dekbed vast. Mijn ogen sluiten zich automatisch van genot en niet veel later voel ik zijn lippen op de mijne. 'Sneller' kreun ik en hij gaat nog wat sneller. Zijn handen maken mijn handen los van het dekbed en verstengelt die met elkaar. Ik knijp lichtjes in zijn handen en hij beantwoord het al snel en gaat nog sneller. Al snel vind hij zijn verlossing en wacht nog even tot ik de mijne ook heb gehad. 'Ik mis dit echt' fluisterd hij en drukt een liefkozend kusje op mijn voorhoofd. 'Zullen we douchen?' Vraagt hij en ik knik goedkeurend.

'En is het gelu...' Jace kan zijn zin niet afmaken want ze kijken allemaal naar onze handen. 'Zijn...zijn... zijn jullie weer samen?' Vraagt Jace. We maken een instemmend geluidje en gaan er weer bij zitten. 'Dus het is ons gelukt' zegt hij vrolijk en geeft de jongens een high five. Ik leun tegen Lorenzo aan en zijn hand glijdt onder mijn shirt en legt die rond mijn middel. Met zijn duim draait hij rustgevende rondjes en een zucht verlaat mijn mond. 'Nou Lorenzo jij bent'
'Ehm... Truth or Dare aan Jace'
'Truth' zegt hij snel en bgint zenuwachtig te frunniken met zijn vingers.
Een idee komt in me op en ik fluister hem in Lorenzo's oor. Hij grijnst 'hoe oud was je toen je ontmaagd werd' ik zie dat hij slikt en twijfelt
'18'
'Truth or Dare aan Sasha'
'Truth'
'Waneer was je voor het laatste zo dronken dat de dag erna niet meer wist wat je had gedaan?'
'Vorige week'
'Truth or Dare aan Jack'
'Dare'
'Zoen me' Jack slikt maar trekt haar alsnog op schoot en begint haar rustig te zoenen. Ze laten elkaar los en ze glimlacht naar Jack. 'Je bent een goede zoener' complimenteert ze en blijft op zijn schoot zitten.
'Truth or Dare aan Roos'
'Dare'
'Drink een shotje' ik knik en schenk wat whiskey in het glaasje en giet hem zo achterover.
'Truth or Dare aan Daan' hij kijkt op van zijn mobiel.
'Dare'
'Geef jezelf een handjob'
'Hier?'
'Nee, boven' en ik wijs naar de trap. Hij zucht en staat alsnog op. 'Wat ben jij gemeen' fluistert Lorenzo in mijn oor. 'Hoezo?'
'Geen enkele jongen vind het leuk om dat alleen te doen, dan kan je net zo goed met hem mee gaan' 'oke' en ik sta op, hij houdt me niet tegen. Ik loop naar boven en kijk in elke kamer maar nergens is hij. Misschien de zolder. Ik loop de trap op en zie hem daar inderdaad. Zijn hoofd in zijn handen ik leg mijn hand op zijn schouder en hij schiet omhoog. 'Wat is er' hoj schudt zijn hoofd als teken dat er niks is maar je kan zijn dat er wel wat is. 'Zeg het maar ik ben een en al oor'
'Ik heb er spijt van' snikt hij. 'Waarvan? Dat je Dare zei?' Hij schudt zijn hoofd.
'Ik ben verdomme verliefd op je Roos' zegt hij boos en met tranen in zijn ogen.

O..óó wat wordt dat dan?
Vote en comment!!

vampieren liefdeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu