hoofdstuk 37

1.1K 53 0
                                    

Lorenzo,

Ik had het eigenlijk ook niet verwacht dat mijn stiefouders haar biologische ouders zijn. Het is opzich best leuk maar dat ze nooit iets daarover hebben verteld. Waarschijnlijk voor de veiligheid van Roos en Max want ze dachten denk ik dat die 2 nog gewoon mensen waren. En toen ze te horen kregen dat ze zogenaamd dood waren, was denk ik ook de druppel voor hun.

Ik ben intussen al wakker vanaf 6 uur en Roos ligt nog vredig te slapen. Ik glimlach bij het zien van haar leuke slapende gezichtje. En ik mag trots zijn dat ik haar mijn vriendin mag noemen.

De eerste dag was ik al stapel verliefd op haar, en nee ik ben niet z'n badboy zoals iedereen altijd zegt. Integendeel ben ik zelfs haast wel een watje, nouja dat ook weer niet maar iedereen is bang voor mij omdat ik hele sterke krachten heb in mijn spieren. In 1 slag kan ik je dood maken en daar heb ik nog niet eens zoveel krachten voor nodig.

'Ga slapen Lorenzo' mompelt Roos en nesteld zich nog meer tegen me aan. Ik glimlach en besluit om toch maar te proberen te slapen.

_____

'Wakker worden' fluisterd de stem van Roos en ze klimt boven op me. Ik open mijn ogen en kijk recht in de schattige gezicht van Roos. Ze heeft haar hoofd lichtjes gekanteld wat er onuitstaanbaar uit ziet. Mijn hand woelt door haar haar heen en ik ga overeind zitten. En trek lichtjes aan haar haar zodat ze gaat liggen en ik kruip onder haar vandaan en kruip vervolgens boven op haar. 'Je vroeg er zelf om' fluister ik met een zware rokerige stem. Ze kijkt nog steeds een beetje geschrokken maar hersteld zich snel. Ze glimlacht en duwt tegen mijn borst aan maar ik ben sterker dan haar dus er komt geen milimeter beweging in mij. Ze zucht en slaat haar armen over elkaar. 'Vanavond gaan we uit' mompel ik in haar haar en druk een kus op haar lippen. Ze glimlacht en ik trek haar uit bed. 'Samen douchen?' Vraag ik haar. 'Jacuzzi?' Vraagt ze en ik knik goedkeurend.

Roos,

Ik loop naar de kleding kast en pak mijn bikini alleen Lorenzo pakt ze uit mijn handen. 'Naakt mag ook hoor' lacht hij en geeft me vervolgens mijn bikini terug. 'Das alleen omdat jij mij naakt wil zien' antwoord ik beledigd. Hij grijnst en kleed zich uit, helemaal.

Zal ik in mijn bikini gaan? Nee straks gaat hij nog denken dat ik me schaam. Snel kleed ik me uit en loop de douche in. 'Aah daar is mijn prachtige prinses' zegt hij en spreid zijn armen als teken dat ik naar hem toe moet komen. Ik glimlach verlegen en pak een handdoek uit de kast voor op'de grond en 1 om me zo af te drogen. 'Mag ik er ook 1?' Ik knik en pak een zwarte handdoek voor Lorenzo. Ik leg de zwarte handdoek aan Lorenzo zijn kant en de rode aan mijn kant. Ik klim bij Lorenzo in de Jacuzzi en kruip tegen hem aan. Hij zet de tv aan en geeft de afstandsbediening aan mij. 'Zoek maar een film uit' zegt hij en laat zijn arm achter mijn rug langs glijden en legt hem op mijn heup.
Ik zep langs veel kanalen maar nergens is iets leuks te zien. behalve op de kindertv daar speelt de disney film Bella en het beest, althans hij begint over 5 minuten. 'Dat ga je niet menen' zucht Lorenzo. Ik lach en kruip bij hem op schoot. 'Is het zo erg?' Vraag ik met een pruillipje. 'Nu niet meer' lacht hij en trekt me wat beter op hem, waardoor ik zijn ding tegen het mijne voel. Ik leg mijn hoofd tegen zijn borst en kijk naar de film. Hij tilt me lichtjes op en zet me weer neer. Ik voel hoe hij in me glijdt 'lorenzo' zucht ik verslagen.

'Wat is er Roosje?' Vraagt hij onschuldig.

'Ik heb hier geen zin in' zeg ik naar waarheid en ga van hem af. Hij glimlacht naar me en trekt me dan weer naar hem toe.

Is hij niet teleurgesteld? Blijft er telkens door mijn hoofd rond spoken.

'Ben je boos?' Vraag ik voorzichtig. Hij kijkt me aan en glimlacht 'tuurlijk niet, ik vind het alleen maar goed dat je dat durft te zeggen' en hij drukt vervolgens een kusje op mijn wang.

Kijk dit is wat ik in een jongen zoek. Denk ik trots. En kruip toch maar weer op zijn schoot. Hij grinnekt on mijn actie en legt zijn handen om mijn middel.

Na dat de film was afgelopen waten we eruit gegaan en hebben we ons aangekleed.

'Wat ruikt het hier lekker' zeg ik en volg de geur richting de keuken. Ik zie mam en pap in de keuken pannekoeken bakken. Snel gris ik er 1 van de stapel en eet hem zorgvuldig op. Snel pak ik er nog 1 en leg die op een apart bord neer. Ik pak wat fruit en tover dat gewassen en gesneden.

En zo heb je nog is een lekker ontbijt, pannekoek met banaan, aardbei, kiwi en witte druiven. Ik eet dit altijd als ik pannekoeken eet.

Mijn ouders staan te glimlachen omdat ik nog steeds het zelfde eet. 'Ik ben zo blij dat je smaak niet is verandert' zegt mijn vader en drukt een kus op mijn natte haar. 'Ik ga ga naar een voetbal wedstrijd, willen jullie mee jongens?' Vraagt mijn vader aan de jongens. Ze beginnen enthousiast te springen en te juichen. Ik grinnek 'dat word weer een moeder dochter dag' zegt mijn moeder en klapt in haar handen. Ik glimlach maar omdat ik er niet echt zin in heb.

'Hup hup aankleden' zegt mijn moeder gehaast en komt achter mij aan gerent met klappende handen. Ik lach en ren de trap op met de jongens op mijn hielen. En mijn moeder erachteraan. Ik laat me achterover op bed vallen en Lorenzo komt boven op me geklommen. Hij drukt zijn lippen op de mijne en ik ga erin mee. 'O jongens moet dat nu?' Roept onze moeder. We laten elkaar geschrokken los en zien mam staan met haar handen voor haar ogen.

Vote en comment!!
Vanaf morgen ben ik op vakantie dus dan ga ik alleen maar üpdaten als ik wifi heb. 2 weken lang zal er waarschijnlijk niks komen maar wel worden geschreven.

vampieren liefdeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu