Hoofdstuk 39

8.7K 634 100
                                    

Het is officieel. Lucy is een verwent kreng. Ze is niet menselijk. Ik wist altijd al dat ze een trut was. Een bitch. Maar dit had ik niet verwacht. Ze heeft haar eigen zus verraden. Ze heeft Mira bedrogen. Al zijn het stiefzussen, dit gaat te ver. Tegen mij, oké, want als ik haar was zou ik ook niet aardig tegen mij gedaan hebben. Het ex vriendinnetje van de verloofde. Nee, zeker niet. Maar tegen Mira heeft ze niks. Mira heeft haar nooit wat aangedaan. En toch moest ze bewijzen dat zij 'beter' is. Ze is een heks. Een mislukkeling. Een mormel.

Ze heeft Mira haar moeder gebelt, en haar toen allemaal lariekoek lopen vertellen. Allemaal bullshit. Ze heeft zelfs verzonnen dat Mira haar heeft bestolen van haar geld.

Mira haar ouders hadden een appartementje voor Mira gekocht, als cadeau. Haar ouders zijn dan ook erg rijk.

Maar, haar ouders hebben gewoon op straat gezet. Alsof het niks is. 'Je hebt een week om al je spullen daar weg te krijgen.' waren de woorden geweest van haar bloedeigen moeder.

En dan, wat het allemaal nog een tikkeltje erger heeft gemaakt, heeft ze het huis aan Lucy overgedragen. Het enige positieve is dat ik nu weet waar ze woont voor als de tijd aanbreekt dat ik haar écht vermoord. Al duurt dat denk ik niet meer zo heel lang.

Nu woont ze bij mij. Niet dat dat erg is, zeker niet. Maar het probleem is Brandon. Ik moet een nieuw slot hebben. Het is al absurd dat hij zomaar binnen komt wandelen maar als hij Mira een hartaanval bezorgt word het allemaal nóg erger.

He loves me, crazy isn't it?Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu