***

361 17 2
                                    

Pagen

Po asi 3 hodinách se vrátíme zpátky do domu. Krásně to tu voní. Společně vejdeme do kuchyně omrknout, co to Nicol kuchtí. Nenápadně se podívám na gril a už se mi sbíhají sliny. Špízy. Mňam.

"Jídlo bude za chvilku. Běžte kdyžtak nahoru. Nebo se ještě projít." Asi tu Nicol překážíme. Podíváme se spolu s Lucasem do očí a vybouchneme smíchy.

"Dobře Nicol, už jdeme" táhnu za sebou za ruku Lucase. Vyběhneme schody a zarazím se. Skrz obrovská okna, která tvoří jakoby skleněnou stěnu, vidím Měsíc. Je tak krásný. Je v úplňku. Zaznamenám na sobě ruce. Lucasovi ruce, jak si mě zezedu přitahuje k sobě. Hlavu mi položí na rameno a pomalu se se mnou pohupuje. Musím se usmát.

Chvilku takhle stojíme, nemluvíme, jen si užíváme tu krásu. Ale už nevydržím jen tak stát, proto se rychle otočím a přitisknu svoje rty na Lucasovi. Lucas mě chytí do náruče a já si zaháknu nohy okolo jeho pasu. Nese mě až do naší luxusní ložnice. Celou cestu se líbame. Hltavě, nenasytně. Nevím,co bych teď touhle dobou dělala, kdybych si neuvědomila, že Lucase miluju. Furt bych byla s Charliem, chodili by jsme do kina a do drahých restaurací... ale nebyla bych šťastná. Možná na povrch bych tak vypadala ale uvnitř bych byla nešťastná. Vím to.

Lucas mě odnese na postel a pomalu položí. Za celou dobu nic neřekl, z čehož moc radost nemám. Lucas se na nade mě nahne a ruce má u mé hlavy(vypadá to, jako by dělal kliky). Pomalu mu začnu vyhrnovat tričko. Teď už se nelíbáme. Jenom se nepřetržitě díváme navzájem do očí. Tričko mu sundám a v tom se mi vyskytne výhled na nádherné tělo. Už jsem ho několikrát viděla, ale teď je tady tma. Jediný zdroj světla je malinká lampička na zdi. Je to strašně romantický. Lucas mi taky začne vyhrnovat tričko ale i stahovat kraťasy. Jsem před ním jenom ve spodním prádle a Lucas má na sobě ještě černý kalhoty. Prohlíží si mě a já cítím, jak se mi do tváře žene červeň. Bezmyšlekově si zakryji tělo rukami ale Lucas mi je stáhne dolů.

"Nemáš se za co stydět. Jsi krásná lásko" konečně něco řekne. Podívám se na jeho kalhoty, rychle je z něho strhnu a musím se pro sebe usmát. Posadím se a Lucase si přitáhnu k sobě. Srdce mi buší jako splašené až se bojím, že mi vyletí. Neodolám a svoje rty přilepím na jeho břicho. Jedu pomalu až ke krku. Lucas nakloní hlavu na stranu a tím se lépe dostanu ke krku.

"Miluju tě" pošeptám mu do ucha a opatrně ho kousnu do lalůčku. Lucas vzdychne a já se můžu spokojeně usmát. Lucas si toho všimne a svůdným pohledem mě položí zpátky na postel. Udělá to samé, co teď já.
" Miluju , Pagen"
Zrychleně dýchám ale je mi to jedno. Když se mi podívám do očí, vidím v nich plameny vášně. Ty oči má tak černý, že se v nich strácím...

***

V jednu chvíli jsme sem teprve přišli a v druhou už tu oba ležíme v posteli, nazí a rozpánení. Ještě teď se klepu a nemůžu tomu uvěřit. A Lucas taky ne. Ležím na něm, úplně bez sil a poslouchám jeho srdce. Zní to jako by mu tam běželo stádo koní. Ale postupně utichá. Cítím se silnější a dospělejší. Ale je mi jasný, že teď se nebudu moc ani hnout.

"Nechce se mi to říkat a kazit tuhle nejkrásnější chvíli, ale mám hlad" promluvá láska. Jo taky mám hlad ale nedá mi to, ze stolku vezmu mobil a dám foťák.

"Mám taky hlad. To určitě. Ale prosím jednu fotku. Na památku" udělám psí oči a políbím ho na hrudník. Nahlas vzdychne ale neprotestuje.

"Dobře. Aspoň budeme mít fotky" asi 30x jsme se vyfotili. Jsou krásný.
"Připrav se, že tohle jenom začíná. Budu mít víc fotek. A chci novou úvodku" oznamuju miláčkovi, když se oblékáme. Vezmu si volný, nad kolena dlouhý obyčejný šaty na ramínka. Lucas si vezme tmavě modrý kraťasy a bílý tričko. Vlasy si prohrábnu prsty. Políbíme se a jdeme do kuchyně. Podívám se na hodiny. 20:27. Jo to je dobrý. Nakouknu do obýváku a tam sedí Nicol s Crawfordem. Nicol je na notebooku a Crawford se dívá na televizi. Crawford si mě všimne první. Usměje se na mě a já mu úsměv oplatím.
"Pagen" ozve se z kuchyně, jdu se podívat a uvidím krásně připravené špízy. Rychle si sednu ke stolu a spolu s Lucasem se do nich pustíme.

Když dojíme, uklidíme nádobí, rozloučíme se s Nicol a Fordem a ruka v ruce jdeme k nám do našeho království. Dneska už nic nebude. Bylo to moje poprvý a jsem pěkně zničená. Vejdeme do ložnice a jdu si do kufru pro pyžamo. Tentokrát si nebudu brát mojí nejoblíbenější saténovou v krémové barvě, ale dvojdílný. To tvoří červené tílko s růží a červené kraťasy s malinkými řůžičkami. Ano je to pyžamo pro malé děti a ted se to nehodí, ale já ho mám ráda.

"Lásko, jdu do sprchy jo?" Oznámím Lucasovi. Když chci za sebou zavřít, nemohu protože jde Lucas se mnou.

"Lásko nee."zoufale protestuju. To je mu ovšem úplně jedno. Zamkne za sebou dveře a podívá se mi do očí.

"Prosím. Teď chci být sama a vzpamatovat se z toho. Je toho na mě moc." Prosím ho zoufale a funguje to. Otevře dveře a odejde. Bezeslova. Chytnu se za čelo. To jsem tomu dala. Svléknu se a nechám na sebe téct horkou vodu. Smeju ze sebe všechen pot a dětství. Už nejsem malá holčička. Už je mi 18. A asi bych dnešní událost měla říct mamce.

Zítra je Halloween. A už vím co si s Lucasem uděláme. Bude to krása. Osuším se vyjdu. Jdu do ložnice. Je tu tma ale i tak poznám,že tu Lucas je a že u spí. Pomalu si sednu na postel, abych ho nevzbudila a lehnu si. Přitulím se k němu čelem a nasaju jeho vůni. Sprchoval se. Nejspíš dole.

"Omlouvám se. Neměl jsem za tebou lést." Omotá kolem mě ruce.
"Neomlouvej se. To je v pořádku. Já si z toho nic nedělám. Tak ty taky ne ano?" Ujistila jsem ho a pohledila po vlasech. Lucas se usměje a políbí mě.
"Jsi nejlepší. Nejkrásnější a nerozumnější. Zbožňuju "

"Ale prosim tě. To ty jsi. A už pojď spát. Dobrou"

"Dobrou"

----------------------------------------
Ahoj všichni. Omlouvám se, že jsem teď delší dobu nepsala. Byli čerti a byla anděl. Bylo toho hodně na zařizování. No a pak je tu ještě škola a Vánoce. Mám toho hodně a nestíhám. Teď se určitě polepším.

IPRINCESSI

PádWhere stories live. Discover now