Instagram

478 27 0
                                    

Pagen

"Dobré ráno" vejde do pokoje sestřička. Kolik může být? Já chci spát. Namáhavě otevřu oči a posadím se. Protáhnu se a zazívám. Ze stolku si vezmu mobil a kouknu na hodiny. 7:16.

"Dobré ráno" pozdravím.Sestřička mi něco dělá na stroji, na kterém mám pověšenou nohu. Než to dodělá, projedu si na mobilu instagram,facebook a snapchat. Na instagram Cara přidala fotku, že si jde zacvičit. Jo taky bych si šla. Na facebooku nic nového není. Napíšu mamce a Nickovi a zase se odhlásím. Pak najednu na snapchat. Tam mám 5 upozornění. Kliknu na první. Je to video. Ten je od Cariska000. To je Cara.

Ahoj ulejvačko:-D tak co noha? Přijdu na pokec :-D :-*

Pak se video vypne a já jí pošlu fotku mojí nohy s popiskem, že chci domů :-D :'(
Pak kouknu na další a ten je od Charli231. To je Charlie. Ten mi poslal fotku s pusou. Taky mu pošlu fotku nohy.
Další je #Mirandík. Miranda. Moje druhá nejlepší kamarádka i s Chrisem. Od něho je další snap. V tom od Mirandy je fotka s popiskem jak žiju. Odpovím jí tak jako ostatním fotkou. Chris mi poslal svoje tělo po cvičení. Musím říct,že se změnil. Hodně. Pošlu mu tu samou fotku .

Poslední je snap od #Lucas#. No kdo by to mohl asi tak být? Kliknu na něj a tuhle fotku si musím screenout. Na tý fotce je se svým novým " bratrem". Zdá se být fajn ale na Lucase nemá. Na tohle nevím ,co napsat ani poslat.

"Za chvíli přijdu. Musím si někam dojít" oznámí mi sestra a odejde. Tak a teď se rychle vyfotit. Ze šublíku vedle postele vyndám hřeben a pročesu si vlasy. Pak na sebe nastavím kameru a udělám smutný obličej. Vypadá to dobře. Jako popisek napíšu-

Ach jo. Všude jenom doktoři.:'( Přijde někdo rozveselit?:-)
Napíšu a pošlu. V tu chvíli přišel doktor se sestřičkou za zády.

"Půjdeš na rentgen. Včera ten doktor, co tu byl, ti tu nohu vyšetřil špatně. Už jsme ho vyhodili" sestřička mi mezitím pomohla na vozík. Jak já to nemám ráda. Připadám si pak jako nějaký postižák. Odvezou mě do té samé místnosti a udělají to co včera. Akorát teď se mě doktor zeptá, jestli tu chci zůstat nebo jít domů a mít domácí léčbu.

"Jsi tu už čtyři dny. První den jsi celý prospala. Není to tak vážný jak se zdá. Nemáš to nějak vážně zlomený. Ale menší sádru ti tam dát určitě musíme. Tak co říkáš?" Je to docela fajn doktor. S ním se dá určitě domluvit.

"Nevadlo by kdybych tu zůstala do zítřka? Prosím"
"Jo určitě. To není problém. Tak teď tě sestra odveze na pokoj a odpočiň si"usměje se a já poděkuju. Ještě mi dá sádru. Opravdu je menší než ta před tím.

S berlema se zvednu a dojdu si k posteli. Sestra na mě jenom kouká a usmívá se.

"Jak tak koukám, tak už nebudeš potřebovat mojí pomoc. Ale i kdyby jsi ji potřebovala tak zazvoň. Já jdu. Ahoj."

"Dobře. Děkuji moc." Usměji se na ní a lehnu si. Vezmu si macbook a jdu se dívat na film. Těsně před tím, než si ho pustím,mi zavybruje mobil. Upozornění na snapchatu. Rozkliknu ho a kouknu co mi Lucas poslal. Poslal sebe, oblečeného v bundě a v botech jak sedí v autobuse. S popiskem- jedu:-* :-D
Jé už tu nebudu sama. Počkat. On jede autobusem? Musím se zasmát.

Ťuk,ťuk,ťuk...někdo klepe. To bude asi Lucas. "Dále" řeknu s mobilem v ruce. Když vešel, vyrazil mi dech. Myslela jsem, že přijde Lucas a ne Charie. Ale vždyť mi poslal snap Lucas.

PádWhere stories live. Discover now