Návštěva

434 32 0
                                    

Pagen

No to je pěkný.

Poslední hodina skončila a můžeme jít domů. Jdu chodbou,která se začíná přeplňovat žáky. Za sebou uslyším,jak za mnou někdo utíká. Otočím se a uvidím Charlieho. No tak na toho teď moc náladu nemám.

"Můžu tě odvést domů?zeptá se mě Charlie a já přikývnu.

"Jo to budu ráda. Děkuju."řeknu a pokračuju v chůzi. Charlie jde vedle mě. Celou cestu až na parkoviště jdeme mlčky.

Když dojdeme na parkoviště, zeptám se Charlieho, jaké je jeho auto. Ten na mě jenom mrkne a já začínám mít divný pocit.

Dojdeme k motorce. Opravdu krásný motorce. Je stříbrno černá. Nějaký plechy jsou matný. S otevřenou pusou se podívám na Charlieho. Ten mě s úsměvem na tváři pozoruje.

"Líbí?" Dělá si srandu?

"Děláš si srandu? Je nádherná" ohromeně se na něj podívám.

"Děkuji. Trvalo dlouho než jsem si na ní vydělal. Ale rodiče mi přispěli. Půlku já a půlku oni" vysvětlí, jak k tý nádherný věci přišel. Sedne si a pokyne mi ať si taky sednu. Podá mi helmu a sám si svojí nasadí. Charlieho obejmu okolo pasu a přitisknu se k jeho zádům. Nastartuje ten pekelný stroj a vyrážíme. Je to nádhera. Jako bych létala. Už vím jak se asi cítí on.

Nasměruju Charlieho k nám před dům, kde bydlím. Vypne motor a sundá si helmu. Také si sundám helmu a podám mu jí. Ten jí uklidí a podívá se na mě.

"Děkuju Charlie. Nechtěl bys jít na chvíli k nám?"nabídnu mu.

"Nemáš zač. Klidně tě budu vozit do i ze školy. Mám to při cestě" řekne mi a pousměje se "Jo a rád" odpoví mi na předchozí otázku.

Otevřela jsem dveře a vešli jsme do chodby, kde jsme si nechali boty a bundy.
"Mami?"zavolám a čekám na odpověď. Nepřicházela. Asi je v práci.

"Máte to tu pěkný. Kolik vás tady bydlí?"pochválí nám dům. Kuchyně je velká. Uprostřed místnosti je "ostrov". Místnost je vymalovaná bílou barvou a skříně jsou ve vínovo-fialové barvě. Spotřebiče jsou šedý. Máme to tu krásně sladěný.

"Děkujem. Jenom já s mamkou.Dáš si něco k pití?"zeptám se slušně.

"Ano děkuju".Z ledničky vyndám dvě plechovky s colou a všimnu si ,že tu se mnou Charlie není. Podívám se do obýváku a uvidím ho, jak tam sedí u klavíru.

"Zahraj mi prosím něco" poprosím ho. Chtěla bych ho slyšet hrát na klavír abych se také něco přiučila a taky jsem trochu zvědavá.

"No. Já nevím"
" Prosím.Prosím smutně koukám" poprosím a udělám na něj psí oči. A ty zaberou vždy.

"Fajn" začne hrát a zpívat (písnička nahoře)...

O můj bože. Dohrál a já se musela napít. Hrál tak čistě. Zpíval ještě čistěji. Má tak sametový hlas. Kouknul se na mě.

"Nemám slov. J-Já nevím co říct. Úžasný"zasmála jsem se a on se mnou. Bylo na něm vidět ,že si oddychl.

"Tady máš. Nechceš jít nahoru?" Podám mu colu a navrhnu mu.
"Jo. Určitě" napije se a jde za mnou. Byt máme patrový. Horní patro je celé moje. Mám tam koupelnu, tělocvičnu a pokoj. Pak tam je ještě jeden pokoj ale ten nemáme na nic.

"Tak tohle je můj pokoj. Sedni si" ukážu svůj pokoj. Je vymalovaný bíle. Jsou tu barevný doplňky ale hlavně je sladěný do bílé a černé.U stěny mám dvojlůžkovou postel. Je černá. Naproti ní je bílá skříňka a na ní je televize. Na zdi za postelí mám černobílé rámečky s fotkami. V jedom rohu je polička s knížkami a v druhém rohu je pohovka ,na který sedí on!?!?

Co tu kruci dělá? Kouknu na iphone. Od applu mám všechno. Mobil, počítač atd.

16:30.

" Chtěl jsi pro mě přijet v pět hodin. Je půl pátý. Tak to tu zůstaneš a odtud pak půjdeme" řeknu Charliemu, který si prohlíží fotky. On se na Charlieho dívá pohledem. .. No kdyby se mohlo zabíjet pohledem ,tak už tu chudáček Charlie není.

"Jo dobře" otočil se na mě a usmál se. Ajaj. Nenápadně se podívám na anděla a ten nás jen pozoruje. Zakroutí hlavou a řekne " Přijdu později" a odejde. Je fuč.

"Tak já se jdu připravit. Zatím si můžeš pustit televizi"
"Jo určiě". Vezmu si oblečení a jdu se obléct.

PádWhere stories live. Discover now