"Róse"

528 37 0
                                    

Lucas

Ne. Ne. Ne... Proč?!?! Co je to sakra za kluka? Toho jsem ještě neviděl...

Prohlížel jsem si ho vražedným pohledem. Hraje na klavír a zpívá. Bezva. Jak to vím?Slyšel jsem je když přišli. A když hrál a zpíval. Pagen byla v šoku, když si mě všimla. Seděl jsem na její sedačce v rohu. Když jsem viděl, jak se na sebe dívají... vřelo to ve mě. A pořád vře. Odešel jsem a na odchodu zamumlal, že přijdu později. Teď jsem u nás a poslouchám písničky. Musím se nějak odreagovat. Do uší mi hrajou Linkin park- Numb. Jsou nejlepší. Mám to na vysoký hlasitosti, proto mě docela vyděsí, když se u mojí postele objeví Susan. Susan je velký bílý tygr. Ano opravdu bílý tygr. Když jsem se narodil, otec mi jí přinesl a teď vyrůstá se mnou.

"Ahoj krásko" řeknu jí, vyleze na postel a začne se se mnou mazlit. Výškově je mi veliká asi k hrudníku. Je opravdu veliká. Někdy mám pocit, že mi rozumí. Vždy, když jí něco říkám, tak na mě kouká a poslouchá. Ví, kdy jí nejvíc potřebuji. A teď nastala ta chvíle. Lehla si ke mě na polštář, takže vedle mě leží.Netrvá dlouho a usnu. No tak na chvíli můžu.

Pagen

Na sebe si vezmu modrý kalhoty, šedý triko s dlouhým rukávem a s větším výkrojem na zádech, takže mi odhaluje záda, kde mám tetování. Ano mám tetování.Vlasy si pročísnu hřebenem a pár vlasů co mám po straně si sepnu dozadu. Na pusu si nanesu tmavší stín matné růžové rtěnky. Oči si přejedu jednou řasenkou a jsem hotová.

Konečně vylezu z koupelny a nemůžu uvěřit vlastním očím. Charlie už na sobě nemá to, v čem byl ve škole ale má na sobě černé kalhoty a bílou košili. Nevím, kde to vzal ale sluší mu to mnohem víc než předtím. Charlie je ke mě zády, takže neví, že jsem už vylezla. Proto si ho můžu zezadu prohlédnout. Má krásnej zadek. To se musí nechat. Najednou se otočí a zjistí, že se mu dívám na zadek.

"Páni. Tobě to sluší. Jsi krásná" řekne mi ohromeně a sjede mě pohledem odzdola nahoru a naopak.

"Tobě to taky sluší. Kde jsi vzal to oblečení? Vždyť jsi ho neměl."odpovím mu a zároveň se ho zeptám.

"Měl jsem ho u sebe v tašce složený. Já v ní nemám učebnice."zasměje se

"Ale jak jsi mohl vědět, že tě k nám pozvu?"vyptávám se furt. Zajímá mě to no.

"Nevěděl. Modlil jsem se. A už se nevyptávěj. Jdeme"pokyne mi a společně jdeme dolů si pro bundy a boty. Já si dám ještě do psaníčka peněženku, mobil a klíče.

V chodbě si vezmu boty a šedý kabát. Charlie si na sobě nechá černou bundu,kterou měl i ve škole. Vyjdeme ven a jdeme si sednout na motorku. První si sedne Charlie a nasadí si helmu, pak i já. Nastartuje jí a jedeme. Nejdříve nevím kam a Charlie mi to neřekne, ale potom začnu rozeznávat "čtvrť boháčů". Tak říkám čtvrti,kde jí a bydlí bohatí lidé. Všude jsou výlohy s drahými věcmi a s luxusním oblečením. Všechno to tu září. Je to nádhera.

"Za chvíli jsme tam. Jenom musím zaparkovat motorku" ozve se najednou Charlie. Charlie zajede na parkoviště, kde necháme motorku.
"Je to tu krásný. Ale víš že je to tady strašně drahý. Tady bych si nemohla koupit ani obyčejnou vodu." kouknu na Charlieho ale ten se jen usmívá a pokrčí rameny.

"Jo vím. Ale ty nevíš,že si tohle můžu dovolit. Můj otec dělá v bance" svěří se mi. Najednou zastaví a kdyby mě nechytil za ruku tak bych šla klidně dál.
"Róse" přečtu si na restauraci. Nakouknu dovnitř a jsem ohromená. Charlie mě chytí za rameno a jdeme dovnitř. Najdeme si stůl v koutě restaurace,kde nás nikdo nebude vyrušovat. Stěny jsou červené se zlatými detaily. Ubrusy jsou také červený a na nich je váza s růží. Charlie mi sundá kabát a se svojí bundou ho pověsí. Galantně mi odsune židli a zase přisune. Sám si sedne a hned k nám přiběhne číšnice. Není chvilka,kdy by z Charlieho zpustila oči. Trochu mi to vadí. A snad i žárlím?!?
Když si řekneme každý co chce,číšnice si to zapíše a zmizí.

"Víš,že na tebe furt ta číšnice koukala?" zeptám se Charlieho.
"Ne. Protože já na ní nekoukal. Já koukal na někoho jinýho"odpoví a já si viditelně oddychnu a trochu i zčervenám. Charlie se zasměje a já s ním.
"Co budeš dělat po škole?"čekám na jeho odpověď.
"Já nevím. Asi se budu víc soustředit na hudbu" pousměje se.
"A ty?"no a co teď?!

"Asi taky hudba. A tanec. Chci dělat něco co mě baví. A tohle to je".
Číšnice nám přinese naše jídla. Já mám krevety a Charlie si dal sushi.
"Vypadá to krásně. Dobrou chuť"
"Jo to jo. Dobrou chuť" odpovím a pustím se do jídla.
"Mňam. A ještě líp to chutná. Chceš?" pochválím a nabídnu mu.
"Páni tohle je taky dobrý. Jo tak jo" dám mu do pusy krevetu a on mě kousek sushi. Během jídla si povídáme o všem možném. S ním si mám toho spoustu co říct.

PádHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin