47

3.6K 180 12
                                    

Louis

Ik kijk haar verontschuldigend aan, terwijl zij me nog steds kwaad aanstaart. 'Jij eikel! Nu is mijn hele shirtje verpest!'

Ze geeft me een klap in mijn gwzicht en ik schudt verward mijn hoofd.

'Het spijt me echt heel erg! Kan ik je trakteren op een drankje om het goed te maken?' Haar blik verzacht en ze knikt.

'Goed dan. Een frappucino caramel alstublieft.' De vrouw zucht diep.

'Naam?'

'Rosalie.' Ik glimlach. 'Wat zit je dom te grijnzen, sukkel?!' Ik schrik van haar uitbarsting en plooi mijn gezicht tot een serieuse uitdrukking.

'£4.20.' Ik geef de vrouw het geld en Rosalie trekt me mee aan mijn arm.

Als we een stukje van de kassa weg zijn, gooit ze de inhoud van de beker over me heen. Ik verstijf van de plotselinge kou en kijk haar ontzet aan.

'Ha, lekker voor je! Dacht je nou echt dat ik je zou vergeven voor het ruïneren van mijn witte blouse, door één drankje te betalen voor me?!' Ze begint te lachen en kijkt me dan weer boos aan. 'Dacht dat dus even niet, vriend. De mazzel!'

Ze draait zich om en loopt de StarBucks uit, mij verward achterlatend. 'De jeugd van tegenwoordig', hoor ik de vrouw achter me misprijzend zeggen. 'Alleen maar rommel maken, en wie mag het weer opruimen? Juist, ik.'

Snel loop ik de StarBucks uit, voordat ik alles op moet ruimen en loop naar huis.

Rosalie is best knap. Ze heeft een goed lichaam, haar haren zitten perfect. Er zit een beetje krul in. Haar haar komg tot ongeveer net onder haar oren, maar er zit zo'n mooie krul in. Ze draagt nauwelijks make-up, alleen een beetje mascara.

'Louis, wat is er gebeurd?!'

'Louis, waarom zit je onder het drinken?!'

'Oh my god! Louis Tomlinson!' De groep meiden begint te gillen en ik loop gewoon door. Ik open de poort en doe hem dicht voordat er fans binnen kunnen dringen.

Voordat ik de sleutel in het slot van de voordeur kan steken, vliegt die al open. 'Louis, wat is er gebeurd?!' roept Liam bezorgd. Ik duw Liam aan de kant en trap mijn schoenen uit en gooi mijn jas op de grond.

'Ruim je jas op, Louis', zucht Liam. Ik rol mijn ogen en hang mijn doorweekte jas over de verwarming. Daarna loop ik meteen naar boven om me om te kleden.

'Je gaat zo vertellen wat er is gebeurd!' hoor ik Liam schreeuwen onder de trap.

'Jaja!' Ik loop mijn kamer in en duik in de inloopkast. Ik pak snel een sweater en een jogging en kleedt me om. Daarna loop ik weer naar beneden en ga ik zuchtend in de woonkamer zitten, waar Harry op zijn laptop zit en Liam ernaast zit.

Zodra Liam mij opmerkt vraagt hij: 'Wat is er nou gebeurd?' Ik zucht en ga op de bank naast Liam zitten.

'Ik ging naar de StarBucks. Ik betaalde voor mijn coffee Vanille en toen liep ik tegen een meisje op. Ik verontschuldigde mij en betaalde een Frappuchino voor haar, die ze over me heen gooide. Daarna liep ze weg.'

'Awh, balen bro!' hoor ik Niall's stem. Ik kijk op de laptop en zie Merle en Niall zitten.

'Zijn jullie al lang aan het skypen?' vraag ik verbaasd, terwijl ik zwaai in de webcam. Merle en Niall zwaaien lachend terug.

'Ongeveer een half uur', antwoord Merle. Ik knik en al snel zitten we met z'n vijfen in gesprek.

Adopted by One Direction *1Where stories live. Discover now