30 (XL)

4.9K 209 36
                                    

Toch niet gelukt om de 2K te halen voor dit hoofdstuk. Wel jammer, maar misschien krijg ik voor vanavond 12.00 wel nog de 2K, en dan hebben jullie alsnog een XL hoofdstuk.

Merle

Die middag zitten we in de tourbus, en ik voel gewoon dat de jongens wat achterhouden voor me. Maar ik ga uitzoeken wat, al is het het laatste wat ik doe!

Ik leun tegen Niall aan, wetend dat hij er niet tegen kan als ik moet huilen of een pruillipje trek. Hij kijkt me vragend aan, en ik laat mijn onderlip trillen, het begin van huilen bij mij.

'Nee nee, niet huilen, Merle! Please!' roept hij smekend uit. Ik laat een traan over mijn wangen lopen, en Niall bijt schuldig op zijn lip. 'Wat is er?'

'J-jullie houden iets voor me achter! Ik voel me buitengesloten!' huil ik nep. Niall slaat troostend zijn armen om me heen.

'Shh, als je rustig wordt, zeggen we het', troost Niall me. Hij kijkt de andere jongens aan, die instemmend knikken. Langzaamaan stop ik met huilen, en voel ik Niall ontspannen.

'Oke, vertel', dring ik aan als het een tijdje stil blijft. De jongens kijken weer elkaar aan. Dit keer om te kiezen wie begint, denk ik.

Uiteindelijk neemt Liam het initiatief. 'Beloof ons dat je niet in paniek raakt, of boos wordt.' Ik kijk ze vragend aan, maar knik uiteindelijk toch maar.

'Beloofd. Vertel.' Liam zucht en begint.

'We zaten er aan te denken, om nog iemand te adopteren. Zodat je zeg maar een soort van zusje of broertje hebt.' Ik bijt op mijn lip.

'Maar... hebben jullie niet genoeg aan mij alleen ofzo?' vraag in terwijl mijn onderlip trilt, deze keer om echt te huilen.

'Nee, nee! Dat is het niet! Niet huilen!' roept Niall verschrikt uit.

Te laat...

Dikke krokodillentranen rollen over mijn wangen, en ze zijn niet te stoppen. Zelfs niet door de sussende woorden van Niall en Louis. Harry en Liam weten niet wat ze moeten doen, dus laten ze het maar over aan Niall en Louis.

Na een tijdje ben ik toch rustiger geworden, en leun ik vermoeid van de tranen tegen Niall aan.

'We wilden een broertje of zusje voor je, om je minder eenzaam te laten voelen als wij een interview ofzo hebben', zegt Harry zachtjes. Ik knik langzaam, nu het hele verhaal begrijpend.

'Ik begrijp het. In dat geval, heb ik liever een zusje. Of zus, maakt mij niet veel uit.' Ze glimlachen opgelucht. 'Maar, eigenlijk moet ik ook iets zeggen. Maar jullie moeten niet boos worden.'

'Beloofd', zeggen ze in koor. Ik slik, nu móet ik het wel vertellen.

'I-ik heb een vriendje', zeg ik zacht, terwijl ik naar mijn voeten kijk, die zo plotseling heel interessant lijken te zijn.

'Wat?!' roepen ze allemaal in koor uit. Ik duik ineen en rol me op als een bolletje.

'Jullie hadden beloofd niet boos te worden', mompel ik zacht, en ik voel een traan over mijn wang lopen.

Ik voel Niall's armen weer om me heen en zucht ontspannend. 'We zijn niet boos. Alleen verbaasd', zegt hij zachtjes. Ik laat me voorzichtig zakken in zijn armen en sluit opgelucht mijn ogen.

'Wie is het?' vraagt Liam zachtjes.

'Jason', zeg ik met een glimlach. Ik open mijn ogen weer en zie hem knikken.

'Die jongen die je tegen kwam in het hotel, voordat jij en Liam ruzie kregen?' vraagt Harry. Ik knik.

'En hoelang hebben jullie al?' vraagt Louis nu.

'Sinds gisteren.' Ik kijk ze allemaal één voor één aan. 'Over gisteren gesproken, doe me dat nooit meer aan!' De jongens grinniken en ik rol met mijn ogen.

'Dat kunnen we helaas niet beloven', zegt Niall geheimzinnig. Ik rol weer met mijn ogen en kijk om, om Niall aan te kijken.

'Jullie flikken het niet! Ik kan niet eens zingen', dat laatste mompel ik.

Louis kijkt me hoofdschuddend aan. 'Je kan wel zingen! Kijk maar op je twitter. En negeer de haat, please.' Ik zucht en pak mijn mobiel uit mijn zak. Ik start twitter op, en voel Niall's ogen in mijn achterhoofd branden.

@1D_is_the_best: wow! That voice of Merle! Keep going! You sing like a bird! @Merle_Horan_official

@just_a_fangirl: your voice is so... wow! I want your voice! @Merle_Horan_official

@Senna_Horan: you don't deserve them. You such an ugly bitch. I hate you! @Merle_Horan_official

Ik slik, en voel Niall's armen strakker om me heen. 'Don't read the hate.' Mompeld hij zacht, en ik knik langzaam.

@just_a_fan_of_1D: you're awesome! And your voice! Wow! Keep going, and don't read the hate, they just jealous. @Merle_Horan_official

'Zie je? Het meeste is positief', zegt Louis lachend. Ik glimlach zwak, en volg @just_a_fan_of_1D terug.

'Ja. Maar alsnog, jullie doen dit niet nog een keer!' De jongens kijken me smekend aan.

'Maar, we hebben je nodig als vervanging van Zayn', zegt Louis met een pruillipje. Als er iets is waar ik niet tegen kan, is het wel pruillipjes en puppy-ogen.

'Goed dan. Maar alleen dat lied.' De jongens juigen en Louis begint vrolijk door de hele tourbus te springen. Ik rol lachend mijn ogen en zie de andere jongens hetzelfde doen.

-

'Ik ben moe', zeg ik, terwijl ik moet gapen. Niall trekt me tegen zich aan.

'Dan gaan we slapen.' Ik knik en sta op. Niall volgt mijn voorbeeld, en we wensen iedereen welterusten. Daarna lopen we naar de slaapcabine, en kleedt Niall zich om, terwijl ik mijn korte sportbroekje en hemd zoek. Ik loop naar de badkamer, en kleedt me daar om. Daarna poets ik mijn tanden en hoor Niall op de deur kloppen.

'Ben je bijna klaar? Ik moet plassen.' Ik grinnik en open de deur. Niall sprint naar binnen, en ik ga snel weg uit de badkamer.

Na een paar seconden loopt Niall de badkamer uit, en kruipt in het bovenste bed aan de rechterkant. Hij wenkt me en ik kruip naast hem in het bed. Hij legt de deken over ons heen en daarna legt hij zijn arm om me heen.

'Sleep well, beauty.'

'Slaap lekker, Nialler.'

Nog snel even afgetypt. Hoewel ik er niet helemaal bij was.

Sinds ik de bivak had gehad in Duitsland, met school, heb ik last van mijn rug. Gisteren werd het echt heel erg, dus ik ging vandaag naar de dokter. Gelukkig gaat het nu al wat beter, maar nog niet optimaal.

Maar ja, nu even 2 weken herstellen, zoals de dokter zei. Goede smoes om geen gym te hebben :), een van de enige voordelen.

Nou ja, dit was het wel weer. Als er vanavond nog 110 lezers bij komen, hebben jullie het volgende hoofdstuk ook een XL hoofdstuk.

Love you all xxx wondergirl101

Adopted by One Direction *1Where stories live. Discover now