18

6.1K 215 65
                                    

Merle

'Merle, wake up.' Ik kreun en draai me weg van het geluid, waardoor ik uit mijn bed rol, en met een klap op de grond val.

'Au.' Mompel ik en kijk in het bezorgde gezicht van Liam.

'Gaat het? Sorry, dat was niet de bedoeling.' Ik glimlach en geef hem een knuffel. Ik moet gapen en rek me uit.

'Hoelaat is het?' Liam kijkt op zijn mobiel.

'4 uur. Over anderhalf uur moeten we op het vliegveld zijn om naar Parijs te vliegen.' Ik knik en kruip overeind.

'Kun je weggaan? Dan kan ik me klaarmaken.' Liam knikt en verlaat de kamer.

Ik loop naar de badkamer en pak een washandje. Ik haal hem over mijn gezicht en loop dan terug naar mijn kamer. Ik loop de inloopkast in en pak een sweather en joggingbroek.

Snel kleedt ik me om en haal mijn telefoon van de lader. Ik stop mijn lader in mijn handtas en loop naar beneden. Omdat het nog te vroeg is om echt te ontbijten, pak ik een banaan en pel hem als een aap.

Waarom? Apen zijn genius.

Een chagrijnige Harry komt naar beneden en ploft neer op de bank. 'Waarom is het zo vroeg?' Kreunt hij. Ik grinnik en plof naast hem neer. 'Hee, little monkey.' Ik rol met mijn ogen en zucht.

'Ook al niet zo'n ochtendmens?' Vraag ik Harry. Hij schudt zijn hoofd.

'Normaal wel, maar niet als het zo vroeg is.' Ik grinnik en knik begrijpend.

'Ik nooit, maar nu valt het mee.' Wat me enigsinds verbaasd. Nornaal ben ik altijd super chagrijnig in de ochtend.

'Niall, ik krijg je wel!' Schreeuwt Louis op de trap. Niall komt lachend naar beneden stormen, met een natte Louis achter hem aan.

Ik schiet in de lach en Louis en Niall stoppen met achter elkaar aanrennen. 'Jij lacht in de ochtend?!' Vraagt Niall verbaasd. Ik knik en Louis en Niall kijken elkaar verbaasd aan.

'Wow.' Zeggen ze in koor. Ik grinnik en ze ploffen naast me neer op de bank.

'Jongens, eten en klaarmaken voor de reis. We vertrekken over 10 minuten.' Zegt Liam. Niall rent meteen naar de keuken en komt terug met een zak chips.

'Ni, serieus? Chips om half 5 in de ochtend?' Vraag ik hem. Hij knikt.

'Ja, het is nooit een slechte tijd om chips te eten. En het is gezond. Er zitten aardappels in.' Ik rol lachend mijn ogen.

-

Een uur later zitten we op het vliegveld, en ik ben best nerveus. Dit is mijn allereerste keer in een vliegtuig.

Ik ben zo bang dat die neer gaat storten ofzo. Ik tril en kruip in elkaar op mijn stoel. Niall merkt het op en slaat een arm om me heen. Ik kijk verschrikt op en zie hem bemoedigend glimlachen.

'Ik durf niet, Niall.' Fluister ik zacht. Niall trekt me stevig tegen hem aan en ik druk mijn hoofd in zijn shirt.

'Je hoeft niet bang te zijn. Wij zijn bij je.' Ik knik en sla mijn armen om hem heen. Ik kijk om me heen, en zie Paul aan komen lopen.

'Jongens, ons vliegtuig vertrekt.' Ik kijk hem vragend aan.

'Hebben jullie een privé-vliegtuig?' Iedereen knikt en staat op. Ook Niall staat op, waardoor hij mij meetrekt. Niall blijft met zijn arm om me heen lopen en ik leun tegen hem aan.

Gelukkig zijn er nog geen paparazzi of fans. Nou ja, er waren wel een paar fans, maar die flipten niet. Het zal wel door het vroege tijdstip komen.

In de verte zie ik het vliegtuig staan, en ik grijp mezelf vast aan Niall's shirt. Hij wrijft over mijn onderrug, tot ik weer iets ontspannen ben.

We stappen het vliegtuig in, en de jongens gaan meteen in een stoel zitten en doen een gordel om. Ik blijf onzeker staan, niet zeker wat ik moet doen.

Louis wenkt me en ik loop naar hem toe. Ik ga op de stoel zitten en Louis doet de gordel van mij om.

'Hij hoeft niet lang te blijven zitten. We mogen straks lopen, en slapen.' Ik kijk hem blij aan.

'Doe allemaal je gordels om. We gaan vliegen.' Zegt een stewardes. Binnen één minuut stijgt het vliegtuig op en ik kruip bang tegen Louis aan, die meteen zijn armen beschermend om me heen legt.

'Shh, het is goed. Zometeen zijn we in de lucht, en is het rustig.' Ik ontspan iets en stop mijn gezicht in Louis' shirt.

Hallo,

Omg! 403 lezers in anderhalve week!

Oke, ik maak een deal met jullie. Als ik vóór zondag 500 lezers heb, krijgen jullie een XL hoofdstuk. Behalve als het hoofdstuk 20 is, dan krijgen jullie een XXL hoofdstuk.

Deal?

Oke.

Love you all xxx wondergirl101

Adopted by One Direction *1Where stories live. Discover now