26

4.6K 193 35
                                    

Omg! 1.5K! Enjoy this chapter!

Merle

Jason trekt me mee de Starbucks in. Ik heb mijn snapback en een zonnebril op, in de hoop nu niet herkent te worden.

'Wat wil je?' Vraagt Jason met een glimlach aan me, terwijl hij me zachtjes op een stoel drukt.

'Ik kan zelf wel betalen.' Zeg ik grinnikend, terwijl ik opsta. Jason duwt me terug op de stoel.

'Nee, ik heb gevraagd of je meekwam, dus ik betaal. Wat wil je hebben?' Ik zucht en rol met mijn ogen.

'Goed dan. Doe maar een frappucino mokka.' Jason knikt en loopt weg. Buiten hoor ik gegil, en ik verberg me snel.

'Oh my gawd! Merle Horan!' Ik kreun, en ik zie een serveerster naar me toe lopen.

'Heey, jij was hier gisteren ook, toch?' Ik knik. 'Kom maar snel mee. Ik zal je vriendje zometeen wel naar je toe brengen.' Ze trekt me mee naar een ruimte achterin de Starbucks.

'Hij is mijn vriendje niet.' Mompel ik. De vrouw knikt.

'Jeah, sure. Ik zie wel hoe jullie naar elkaar kijken.' Ik rol met mijn ogen, en de vrouw loopt weg.

Even later komt ze terug met Jason, die twee bekers vast houdt. Hij geeft een beker aan mij, en neemt een slok uit de andere.

'Ik kom jullie wel halen als de kust veilig is.' Zegt de vrouw, en ze loopt weg. De deur sluit, en het wordt weer wat donkerder in deze ruimte.

Het is best groot in deze ruimte. Aan de zijkant staan schoonmaakspullen. En voor de rest een paar stoelen en een tafel.

'Wat gebeurde er?' Vraagt Jason, terwijl hij dichterbij komt staan. Ik slik en zet onopmerkzaam ern stap achteruit.

'Fans.' Zucht ik. Jason komt weer dichterbij, en ik zet weer een stap naar achteren. Ik knal tegen de muur op en kijk bang naar Jason. Hij zet zijn beker weg en legt zijn hand op mijn wang.

Zijn hand is koud, van het drankje.

'Merle, je bent zo'n speciaal meisje.' Hij streelt een lok uit mijn gezicht, en ik zucht zachtjes. 'Je weet niet hoelang ik erover deed om de moed te vinden om een afspraakje met je te hebben.' Zijn vingers glijden over mijn gezicht, en daarna over mijn lippen. Mijn adem stokt in mijn keel, en ik kijk omhoog, in zijn ogen. 'Merle Horan, wil je mijn vriendinnetje worden?'

Ik bijt op mijn lip. 'I-ik... Jason... Ik weet het nie...' Mijn zin wordt onderbroken door zijn zachte lippen op de mijne. Ik leg mijn armen in zijn nek en ga mee in de zoen. Zijn lichaam duwt tegen het mijne, en onze monden bewegen synchroon met elkaar.

Na een tijdje trekt hij terug, zijn ademhaling sneller dan normaal. Net als de mijne. Hij kijkt me onzeker aan, en ik trek hem naar me toe.

'Natuurlijk wil ik je vriendin zijn!' Ik druk mijn lippen op de zijne en hij legt zijn handen op mijn heupen. Hij glimlacht door de zoen heen.

Na een paar seconden trek ik terug door een geluid. 'Hee, verliefd stel. De kust is veilig.' We blozen naar de vrouw en lopen snel het kamertje uit. Jason pakt mijn hand en verstrengeld onze vingers.

'You're mine now.' Ik bijt op mijn lip.

Dat klinkt wel erg bezitterig.

Awh! Wie had dit verwacht? Ikkeh! Haha

Inmiddels 1.52K! Woehoe! Jullie zijn echt geweldig!

Love you all xxx wondergirl101

P.s. als ik voor zondag 2K haal, en het is hoofdstuk 30, dan krijgen jullie weer een XXL hoofdstuk. En als het nog niet hoofdstuk 30 is, dan gewoon XL.

Adopted by One Direction *1Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu