14

6K 213 36
                                    

*een week later*

Merle

De griep is nu helemaal weg, en ik stap eindelijk helemaal gezond weer uit bed. Ik rek me uit en kijk langs het gordijn, om te kijken welk weer het is.

De zon schijnt, laat ik maar eens een jurkje aan doen.

De eerste keer dat ik een jurkje aan doe. Normaal heb ik altijd een sweather en een skinny jeans aan, ook al ben ik zo dik als een zeekoe. Maar ik bedek altijd mijn littekens.

Ik stap de badkamer in en doe mijn dagelijkse ochtend-routine.

Als ik mijn routine gedaan heb, loop ik naar beneden, waar Liam al aan het kookeiland zit. Hij merkt me op en glimlacht naar me.

'Goedemorgen, little beauty.' Ik slik. Ik zit al ruim anderhalve week bij de jongens, en nog steeds ben ik niet gewend aan deze woorden.

'Goedemorgen.' Mompel ik zacht terug en ga aan de andere kant van het kookeiland zitten. Liam kijkt me vragend aan, maar ik negeer hem en pak een boterham.

'Sinds wanneer draag je een jurkje?' Vraagt Liam opeens verbaasd. Ik kijk hem geïrriteerd aan.

'Doe ik het eens een keer, krijg ik zo'n reactie.' Ik zucht geïrriteerd. 'Dit is dus de eerste, en meteen de laatste keer dat ik dit doe. En bedankt.'

Liam slikt en kijkt me diep in mijn ogen aan. 'Dat bedoelde ik niet. Ik was alleen verbaasd. Normaal bedek je elk stukje van je lichaam, maar nu niet zoveel. Nu komt je figuur veel mooier uit.' Ik ril even en slik dan. 'Sorry.' Mompeld Liam er nog achteraan.

Eigenlijk zijn Liam en Harry de enigen in dit huis die ik het minst vertrouw. Niall vertrouw ik het meest en Louis zit niet heel erg ver van Niall vandaan.

'Het zal wel. Ik ga Niall wakker maken.' Ik loop de keuken uit, de trap op en dan weer naar beneden. 'In welke kamer ligt Niall ook alweer?'

'De tweede van links.' Ik knik. 'Naast die van mij.' Ik knik nogmaals en loop weer naar boven.

Ik loop de kamer van Niall binnen en spring bovenop hem. 'Nialler, wake up.' Niall bromt wat en draait zich om, waardoor ik naast hem val. Hij slaat zijn armen om me heen en drukt me tegen zijn blote borst aan.

Ik verstijf en probeer los te komen. 'Rustig, Merle. Ik doe je niks.' Ik sluit mijn ogen en adem rustig in en uit. Daarna open ik mijn ogen weer en zucht opgelucht. 'Vertrouw me.'

Ik knik. 'Ik vertrouw je.' Ik voel Niall glimlachen en hij laat me wat losser. Ik draai me om en sla mijn armen om zijn blote bovenlijf heen. 'Waarom heb je geen shirt aan?'

'Waarom wel? Ik slaap altijd in mijn boxers.' Ik slik en knik begrijpend. 'Heb je nou een jurkje aan?' Vraagt hij opeens verbaasd.

Ik knik. 'Is dat verboden ofzo?!' Niall schudt meteen zijn hoofd.

'Nee, maar je hebt normaal een sweather en skinny jeans aan. Is dit een teken dat je je op je gemak voelt bij ons?' Ik haal mijn schouders op.

'Nog niet bij jullie allemaal, maar sowieso wel bij jou. En daarna bij Louis. En Harry en Liam komen als laatst.' Niall knikt begrijpend en drukt dan zijn lippen op mijn voorhoofd.

Ik sluit mijn ogen. Ik vertrouw hem wel, dat is het ook niet. Maar alsnog denk ik bij elke aanraking aan Jeremy. Bij Niall is dat wel minder snel, maar dit is de allereerste keer dat één van de jongens het doet, dus is het wel eng.

'Het is oké.' Mompeld Niall tegen mijn voorhoofd aan. Ik knik.

'Weet ik. Ik weet dat je niks doet. Ik vertrouw je. Echt!' Niall knikt en glimlacht dan naar me.

'Fijn dat je me vertrouwt.' Ik glimlach terug en leg mijn hoofd tegen zijn borst.

Ik wil even een paar dingen zeggen.

Ten eerste, sorry dat ik gisteren en vrijdag niet had geupdated. Ik had afgesproken om zaterdagavond bij mijn buurmeisje te slapen, maar dat veranderde door het vervroegde vertrek van haar moeder. Daarom ging ik vrijdagavond al bij haar slapen.

Ten tweede, morgen moet ik mijn rooster ophalen voor school, en dinsdag begint school echt weer voor mij. En omdat het dit jaar mijn examenjaar is, wil ik me meer richten op school. Dus er komt niet meer elke dag een update (denk ik), maar ik doe sowieso mijn best.

Ten derde, omg! Al bijna 300 reads in 6 dagen! Nieuw record voor mij, volgens mij.

Dat was het weer. Oh nee, ik had vandaag nog visite van mijn verjaardag en de verjaardag van mijn gehandicapte broer (die vandaag 25 is geworden). Ik kon dus ook geen hoofdstuk schrijven, maar toen ze weggingen heb ik meteen geschreven.

Love you all xxx wondergirl101

Adopted by One Direction *1Where stories live. Discover now