28

4.5K 201 16
                                    

Merle

Na het concert zitten we in de tourbus terug naar het hotel. Vanavond een nacht bij Liam slapen. En morgen avond in de tourbus naar het volgende hotel, bij Niall in bed.

Nog steeds zijn Niall en Louis mijn favoriet.

Ik lig met mijn hoofd tegen de schouder van Harry aan en sluit mijn ogen. Binnen een paar seconden val ik in slaap.

-

Ik wordt wakker van armen onder mijn lichaam, en voel dat ik in de lucht wordt getild. Ik open langzaam mijn ogen, en zie dat Harry me in zijn armen heeft.

'Heey', glimlacht hij naar me. Ik glimlach terug en leg mijn hoofd tegen zijn schouder.

'Zijn we er?' Harry knikt en hij loopt het hotel in. Hij lijkt te twijfelen als hij de lift in stapt, maar ik geef hem een bemoedigende glimlach. Hij zucht opgelucht, en de anderen komen ook in de lift staan.

'Wow, je krijgt haar mee in de lift!' zegt Louis verbaasd. Ik grinnik en sluit mijn ogen weer.

De lift maakt een piep-geluid om aan te geven dat we op de goede verdieping zijn aangekomen. Harry loopt de hotelkamer in en legt me op de bank. Hij komt naast mijn hoofd zitten, en ik leg mijn hoofd op zijn schoot.

Liam gaat naast Harry zitten, en Louis en Niall gaan op de andere bank zitten.

'Waarom zitten we hier allemaal? Zijn jullie dan niet moe?!' vraag ik verbaasd.

'Nee, uhm...' begint Niall. Hij kijkt hulpzoekend om zich heen, en een naar gevoel bekruipt me.

'Misschien kunnen we dit beter morgen bespreken. Of in dit geval, over een paar uur', stelt Liam voor. Ik kijk naar de klok en zie dat het al 1 uur is. Ik moet gapen, en de jongens stemmen allemaal in.

'Laten we maar slapen', zegt Louis. Ik knik en sta op. Liam loopt met me mee, en we lopen zijn kamer in. Ik pak een kort sportbroekje en een hemdje, en loop naar de badkamer. De jongens zitten nog steeds in de woonkamer. Ze kijken op als ik door de woonkamer naar de badkamer loop, maar kijken al snel weer weg.

Ik besluit het te negeren, en stap de badkamer in. Ik draai de deur op slot, en kleedt me om. Daarna poets ik mijn tanden en doe ik mijn haren in een staart. Ik doe nog snel de make-up af die Lou heeft opgedaan, en loop dan terug naar Liam's kamer.

Liam ligt al op het bed, druk bezig op zijn telefoon. Ik doe mijn mobiel aan de lader, en stap naast Liam in het bed. Hij legt zijn telefoon weg en slaat een arm om me heen.

'Welterusten', mompeld hij.

Ik glimlach. 'Slaap lekker.'

Ik sluit mijn ogen en kruip dichter naar hem toe. Binnen een paar minuten lig ik te slapen.

Wat denken jullie dat de jongens willen vertellen tegen Merle? Ik ben beniewd wat jullie denken.

Love you all xxx wondergirl101

Adopted by One Direction *1Where stories live. Discover now