24. Rész

1.8K 120 0
                                    

-Bocs a késésért!-estem be az ajtón. A fiúknak most kezdődik a francia interjú. Remek.
-5 perc múlva kezdünk.-kapta el az alkarom Ashton, majd a stábhoz húzott.
-Emberek, ő itt a fotósunk, Ivy! Iv, ők itt a stáb.-mutatott be nekik.
-Na ne mondd! Fogalmam sincs miért van hatalmas betűkkel a pólójukra írva, hogy "Stáb".. ezt is elmagyarázod?-tetettem a hülyét.
-Jól van már!-kuncogott Ash, majd elhagyta a területet. Hát jó...

-ÉS AKKOR MOST KÖVETKEZZEN A 5 SECONDS OF SUMMER.-valami ottani híres tévéműsorban volt jelenésük, és a műsorvezető nő nagyon unszimpatikus volt. Szőke haja volt, túlsminkelt arc, és vicsorgás. Reina 2.
-Szia!-köszöntötte Calum kedves mosollyal. Tudod ki lenne ezzel a nővel kedves. Bár Calum mindenkivel kedves. Nem szoktam előìtéleteket gyártani ismeretlen emberekről, de ami nem tetszik, az nem tetszik.
-Sziasztok srácok!-"mosolygott" egy igazi művigyorral. Undorító.
~Iv, szerintem állj le!~ -Szóval kezdeném is a faggatást.-nevetett fel.-Kezdjük egy laza kérdéssel. Ki a legrendetlenebb köztetek?
-Egyértelműen Luke. Nem igaz több év alatt nem tudta kinőni ezt a dolgot.-csóválta a fejét Ash.
-Luke után soha nem akarsz pakolni.-meresztette szemét Mike.
-Te meg se szólalj.-nevetett Luke.
-Az albumról valami tudnivalót tudtok mondani?
-Persze!-bólintott Mike.-Ez az album állat lesz! Egyszerűen tényleg minden erőnket beleadjuk a dalszerzésekbe is, és a dalokat nemsoká fel is vesszük.-bólogatott.
-Valami maradandót szeretnénk alkotni.-bólogatott Luke.
-Olyan legendák szeretnénk lenni, mint mondjuk a Nirvana, feloszlásunk után is millió rajongóink maradjanak, és a következő generációra is nagy hatást szeretnénk gyakorolni.-fejezte be Calum.
-Ezek eléggé szép tervek.-bólogatott a csaj.-Mit értettél azon, hogy feloszlásotok után? Veszélyben a 5SOS?
-Mi? Neeem.-húzta el az "e" betűt.-Tudod, semmi nem tart örökké. Egyszer családot fogunk alapítani, aztán vénemberek leszünk, és meghalunk. Ez az élet rendje. De mi szeretnénk, hogyha még halálunk után is nagy számmal hallgatná a világ a számainkat. Legendák szeretnénk lenni, akik sokáig fent maradnak.-fejezte be Calum.
-Értem. Cal, te a szavak embere vagy.-törölte le műkönnyeit a csaj.-Hogyan történt az első csókotok? Cal?
-Őszintén? Fogalmam sincs.-röhögött.
-Ash?
-Öhm a suliban. 16 éves voltam, és szégyelltem, hogy én még sosem csókolóztam. A haverjaim is folyton piszkáltak, így elkaptam egy csajt, és megcsókoltam, ő pedig pofán vágott. Érdekes történet. A lányt egyébként Marienek hívták. Vagy Mariettenek? Nem tudom, valami ilyesmi volt a neve, de nem is izgat.-rángatta a vállát.
-Michael?
-Régen volt már az. Az első barátnőm, a neve Scarlett volt. Asszem.-igen, ismertem Scarlettet. Együtt ültünk fizikán. Kedves lány volt, illett Mikeyhez.-Neki azt mondtam, milliószor csókolóztam, valójában egyszer sem. De mit ne mondjak, elsőre is profi voltam. A csajnak is feltűnt. Ha nézec ezt a műsort, drága Scarlett még mindig profi vagyok. És szingli-itt kacsintott. A kis egoista.
-Ez nem egy társkereső.-röhögött Cal.
-Luke?
-A legeslegeslegelső es egyetlen barátnőmmel volt az első csókom, még anno 10.-ben.-rólam beszélt, majd rám kacsintott.-A neve Ivy Parker volt. Gyönyörű lány még most is.-nevetett fel zavarában.-A suliban volt, emlékszem akkor mondta, hogy sosem csókolózott, én pedig fogtam magam, és megcsókoltam. Nem nagy sztori, de nekem sokat jelentett.-mosolygott.
-Még mindig tartjátok a kapcsolatot?-kérdezte kiváncsian a csaj, mire a többiek elkezdtek röhögni. Köszönjük fiúk, ezt még megbosszuljuk. Felnevettem, a stáb tagjai pedig furán néztek rám.
-Igen, elég jó kapcsolatot ápolunk.-vörösödött el.
-A reggeli hangok alapján...-röhögött Michael.
-Mi történt reggel Luke?
-Nem nyilatkozom.-szúrós szemekkel nézett Michaelre, majd elpirult. Zavarba jött. Szegény...
-Szóval, magánélet? Valaki? Valami új dolog? Ashton?
-Hm?!-emelte fel a fejét.
-Magánéletedről valami titkot elárulsz?-kacsintott. Ez a csaj.
-Nincs úgy semmi különösebb változás. Bryanával élünk, és virulunk, szóval még mindig foglalt vagyok, és remélem egy darabig még az leszek.
-Michael?-húzta fel a szemöldökét.
-Terhes vagyok!-törölte le műkönnyeit, mire elkezdett mindenki röhögni.
-Legalább az enyém a gyerek?-bökte vállba Calum.
-Fogalmam sincs.-csóválta a fejét kétségbeesett hangnemben Mike.
-De most komolyan, Michael!
-Nincs csajom, majd egyszer remélem lesz.-adott kerek választ.
-Calum?
-Szingli vagyok.-húzogatta a vállát.
-Nem sokáig.-bökdöste Ash.
-Új lány a láthatáron, Calum?-húzogatta a szemöldökét az anonim csaj.
-Igen. Vagyis nem. Nincs senki. Hagyjatok!-pirult el, majd a szőnyeget kezdte nézni.
-Luke? Valahogy téged mindig utoljára hagylak.-rakta a szívére a kezét szomorú arccal.
-Tragédia.-rakta ugyanúgy a mellkasára kezét Ash, miközben lány hangon mondta ki ezt az egy szót. A többiek röhögni kezdtek, a csaj fullvörös lett.
-Szóval Luke!?
-Igen. Igen, van barátnőm.-húzta ki magát.
-Ohh, annyi év után Lukera is rátalált a boldogság!-vigyorgott a csaj.-A nevét megtudhatnánk?
-Nem.
-Jaj, legalább csak a keresztnevét!-könyörgött.
-Nem. Úgy gondolom, mindenkinek van egy bizonyos személyes tere, magánélete, amibe pofátlanság beleütni akárkinek az orrát. Ha elmondom a nevét, nagyon sok utálkozó üzenet érné, és ismerem őt, biztos nem viselné valami jól, hogy a fél világ utálja. Egyenlőre azt dolgozzák fel a fanok, hogy barátnőm van, hiszen ezzel rengeteg lány álma tört össze. Majd szépen lassan mindent megtudtok róla. A nevét, korát, kinézetét, mindent! Adjatok időt neki, légyszíves. És mielőtt még olyan üzeneteim érkeznének, hogy mit képzelek magamról, hogy barátnőm van, és hogy Luke az enyém... mindenkinek kijár a boldogság, ha igazán szeretsz, örülj velem!-fejezte be monológját, én pedig letöröltem örömkönnyeim. Szeret engem... és én is őt. Mindennél jobban.



Love Again? /l.h. hungary/Where stories live. Discover now