17. Rész

1.8K 119 4
                                    

Sziasztok! Igaz, 5 nappal hamarabb ígértem a reszt, de büntetésben voltam, igy nem tudtam hozni. Kozel 5000-en olvassátok a blogot es JEZUSOM!! sajnos a suli megkezdodott, igy elsősorban a tanulásra kell koncentrálni, de megpróbálok minel hamarabb egy héten minimum 1 vagy 2 reszt felrakni:) a resz remelem tetszik, es koszonom az eddigi szavazatokat, komikat, vagy aki veletlenul idetevedt. Hihetetlenek vagytok! Kulon köszönöm @EszterBarkczi -nak a dijat! Imadlak<3 jo olvasást!! x


-Már csak pár óra van hátra.-mosolygott Ashley a repülőtéren lévő kis asztalnál kávézgatva.
-Ha egyáltalán megjön a gépünk.-forgatta Dee a szemeit. Ott ültünk Ashley, Dee, Faith, Calum, Hayley és én már vagy 1 órája, de még mindig semmi. És az a vicc, hogy senki nem tud semmit. Ash fel alá járkál, mint egy mérgezett egér, Bry Asht nyugtatja, Mikey és John Twitterezik, Luke Reinával dumál (mit lehet azon a csajon bírni? Nem értem.), Drew Willel és Johssal van, Matt pedig a kocsijában bütyköl valamit.
Ujjaimmal idegesen kopogtattam az asztalon, másik kezemen pedig körmöm rágtam. Ma egészen szótlan vagyok. Bánt, hogy Luke még egy 'sziát' sem mondott. Kerül.
-Na, ne légy ENNYIRE ideges!-simogatta meg a vállam Hayley. És kiemelte az "ennyire" szót. Nyílván a körömrágásra utalt.
-Ja, biztos mindjárt itt lesz a gép.-mosolygott rám Faith.
-Engem nem a gép zavar.-nyögtem ki ezt a pár szót.
-Végre megszólalt!-tette le a poharat Ashley győzedelmesen. Pozitív kisugárzása van, ami megmosolyogtat.
-Hát akkor mi?-húzta fel a szemöldökét Hayley, mire Deere néztem, aki bólintott, így hát belekezdtem.
-Ez maradjon köztünk! Oké?!-figyelmeztettem őket, mire egy emberként bólintottak.-Luke az exem..-kisebb hatásszünetet tartottam, mire újból nyitottam volna a számat, de Ashley megelőzött.
-Szóval te meg Luke együtt voltatok?-esett le az álla, mire csak bólintottam.-Wow!
-Tovább?-sürgetett Calum.
-Te mindent tudsz.-forgattam a szemeim.-Még mindig érzek iránta valamit..-sütöttem le a szemeim, és elvettem Dee kávéját, majd belekortyoltam.
-Miért csinálod ezt mindig?-vette vissza a kávéját.
-Jól esik.-rangattam a vállam.-Szóval kiakaszt, hogy Reinával dumál. Nem szimpi egyáltalán a csaj. És figyeljétek meg, hogy sokszor hajol le.. Tudjátok, hogy Lucas belásson.
-Lukenak nem kell Reina.-röhögött Cal mellőlem.
-Reina kurvás.-bólogatott Faith.
-Az a csaj..-forgatta a szemeit Dee, de Calum befogta a száját. Tuti valami trágár szavát mondott volna, ami nem éppen kedvezett volna, mivel mellettünk sétált el Matt.
-Féltékeny vagy?-faggatózott Ashley, miközben hátra fordult, és az éppen leszálló stewardess-t pásztázta szemeivel az ablakból.
-Asszem.-kezd kínossá válni ez a Luke és Ivy téma.-De nem nagy ügy.-rántottam meg a vállam.-Luke Reinával van elfoglalva, és szarik mindenre.-vicsorogtam, mint akit nem érdekel, de Faith egy "ne merj minket meghazuttolni" pillantást küldött felém.
-Khmm Ivy!-köhögött Dee.
-Luke jelen pillanatban a hátad mögött áll.-vetette oda flegmán Luke.-De eltaláltad! Reina elég jó társaság!-mosolygott felém. Mi ütött bele?-Szóval, gratulálok Ivy! Gondolkoztál!-flegmázott.-És hallottam mindent.-jelentette ki önelégült mosollyal. Szavai mélyen az agyamba építették magukat, és folyamatosan ismétlődtek.
-Baszdmeg!-hajtottam le a fejem, és Deenek intettem, akivel elindultunk a mosdóba, es húztuk magunkkal Bryt is.
-Elengednél?-csapta be az ajtót idegesen Bry, és egy öreg néni furcsán nézett rá. Hasonlított Erzsebet királynőre. Lehet, hogy ő volt Erzsébet királynő? Wow...
-Ja, igen. Bocsánat.-húztam el a szám, a néni pedig kiment, majd a falnak dőltem, lecsúsztam, miközben sós könnyek csípték mélybarna szemeim.
-Mi történt?-lépett mellém Bry, Dee pedig a hátam simogatta. Dee elmesélte neki, én pedig csendben pityeregtem. Ma amúgy sem vagyok beszédes kedvembe. Sőt, egyáltalán nem vagyok beszédes típus, de a többiek meglepődtek, hogy egy "Szia"-nál többet nem mondtam ma még például Ashnek, vagy Mikeynak.
-És most flegmázik veled?-fancsalodott el a képe Brynek, mire bólintottam.-Nem értem ezt a gyereket. Egyszer meghal érted, egyszer meg flegmazik veled.
-Van egy ötletem!-szólalt fel Dee, majd heves beszédbe kezdett, Bry pedig mellette bólogatott. Mosoly húzódott arcomra...

Love Again? /l.h. hungary/Where stories live. Discover now