12. Rész

2.1K 115 15
                                    




Mivel a úton hatalmas dugó volt, épphogy beértünk az arénába 3-ra. Megkerestük a fiúk öltözőjét, ahol már javában folytak a munkálatok.
-Sziasztok!-köszöntem 1000 wattos mosollyal, de senki nem figyelt rám. Bryana intett egyet, majd  ismerkedni indult, amit természetesnek vettem, hiszen nem ismer itt senkit. Körbenéztem, a helyzet pedig a következő volt: Ashley Michael "idiot" feliratú felsőjét csinálta, Michael újra Hayleyt fűzögette, kevés sikerrel, a lány pedig a fodrászkellékeket pakolta kifelé. Ashton Bryanat ölelgette, Luke Drewal és Reinaval dumált, Calum, Dee és Matt beszélgettek, John a kanapén aludt, Adam és Simon (asszem így hívják) az ajtó előtt álltak, Faith egy fotelban pihent, Will és Josh fogalmam sincs hol van. A fényképezőmet használatba vettem, és csináltam egy képet az egész mindenségről. A kattanást hallva mindenki felém fordult, mire csak szégyenlősen intettem egyet.
-Itt van a mi kis paparazzink!-indult felém Mikey, majd jó szorosan átölelt, Hayley pedig hálásan nézett rám.
-Mike légyszíves!-nyögdécseltem, ugyanis a mi drága Cliffordunk a szuszt is kiszorította belőlem. Mikor elengedett, intettem mégegyszer, és Faithoz léptem. Ideje lett volna ismerkedni, és minden "ismeretlen" közül ő volt a legszimpatikusabb. Ez nem azt jelenti, hogy a többiek (Pl.: Ashley, Hayley, Drew) nem lettek volna szimpatikusak, csak így első látásra ő az, akivel úgy tényleg barátságot köthetünk.
-Szia!-köszöntöttem 1000 wattos mosollyal.
-Szia!-mosolygott rám.-Faith Louise Jackson.-nyújtotta a kezét, én pedig elfogadtam a kézfogást.
-Ivy Diana Parker.-bólintottam mosolyogva.
-Nem sokára kezdődik a munka, de semmi kedvem!-dőlt hátra.-Hány éves vagy?
-Elhiszem. 19 leszek novemberben. Te?
-27-vonta meg a vállát.
-Kisfiú lesz, vagy kislány?-mutattam a hasa felé.
-Kisfiú.-mosolyodott el, de egyben el is szomorodott.
-Valami baj van?-kérdeztem aggódó arckifejezéssel.
-A kisfiam apja.. A barátom. Meghalt autóbalesetben 2 hónapja.-szökött könny a szemébe. Furcsálltam, hogy ennyi ismeretség után ezt el meri mondani nekem. Megbízik bennem.
-Részvétem.-csak ennyit tudtam kinyögni. Egy könnycsepp legurult az arcomon. Nehéz lehet valakit végleg elveszíteni, akit szeretsz. Főleg úgy, hogy most várod első kisgyermeketeket. Megajándékoztam egy szoros öleléssel. Ő rögtön visszaölelt.
-Köszönöm.-suttogta, majd elváltam tőle, és bólintottam egyet. Egy kétségbeesett mosollyal díjazott.-ASHTON! MOZGÁS!-állt fel, majd bökött a "sminkes" asztal felé. Hirtelen hangulat változás.
-Faaaaiiitthhh!-nyávogott.
-Ne nyafogj! Gyere!-parancsolt ellentmondást nem tűrő hangon, és az asztalához sétált, majd kihúzta a széket.
-Na, akkor mi is kezdjük! Calum! Légyszíves 15 percre hanyagold Dee-t, és gyere csináljam meg a hajad!-szólt Hayley Calnak, majd Cal bólintott, és beleült a fodrász székbe. Calumról csináltam egy képet, ahogy Hayley beszárítja a haját, majd Ashtonról, ahogy Faith a homlokán lévő extranagy pattanást tűnteti elfelé kevés sikerrel. Aztán Michaelről, aki annak ellenére, hogy Hayley dolgozott, még mindig nem hagyta békén. Van egy olyan érzésem, hogy Mikenek bejön Hayley. Szegény lánynak megváltás volt, mikor Ashley felszólalt, hogy próbálja fel Mike a felsőjét, amivel most készült el.
-Ash légyszíves ne ficánkolj!-könyörgött Faith, de Ashton csak körbe-körbe forgott a széken.-Bryana kérlek segíts!
-Ashton!-szólt rá, majd Ash angyalian nézett Faithre, amit meg is örökítettem. Az egyetlen, ami aggasztott, az Luke volt. Amióta itt vagyok, egy sziánál többet nem mondott. Vajon megharagudott? De miért? Mit csináltam? Nem értem..
-Hey Ivy!-intett Bry, majd megállt mellettem.-Nekem Reina nem annyira szimpi.-suttogott.
-Hidd el, nekem sem.-forgattam a fejem jobbra, balra.
-Két szót beszéltem vele, de már lefagyott az agyam.-fogta a fejét.
-Nem annyira sok esze van.-rángattam a vállam mosolyogva.
-Michael! Gyere vissza!!! MICHAEL!!-ordibált Ashley, majd futásnak eredt Mikey után, aki kifutott az öltözőből. Mikey őrült. Nagyon őrült.
-Ezek kikészítik szegényeket ebben a 10 hónapban.-röhögött Bry.
-Nekünk meg még egy buszban is kell aludnunk velük.-röhögtem.
-Szegény Willnek lesz elég baja velünk.-röhögött immár Bry is.
-Megkeresem Mikeyt, és lefotózom.-
ezzel kiléptem az ajtón megkeresni a két rohangáló tizenévest. Ezek a mai fiatalok szörnyűek! Elindultam a hang irányába, és láss csodát! Mikey a büfé előtt szaladt el, amit meg is örökítettem, majd mint aki jól végezte dolgát, visszamentem az öltözőbe. Hayley már a Luke haját csinálta, és Faith pedig Calum arcát. Reina a kanapén telefonozott, Bryana és Ashton épp nyelveltek, John evett, Matt és Drew nem volt bent, Mikey pont most rohant be az öltözőbe, Dee pedig segített Hayleynak és Faithnek adogatni a cuccokat. Csinaltam képet Lukerol, Mikeyrol ahogy veszi a pólóját felfelé, és a gerlepárról is, ahogy ölelkeznek. Calum es Luke kész lett, így Luke ült Faith székébe, Calum ment Ashleyhez, és Ashton Hayley keze alá. Mikey egy fekete farmert kapott az "idiot" felsőjével. Calum fehér alapon fekete feliratos lenge atlétát, fekete farmerral. Mikor ők is kész lettek, Hayley Mikey haját készítette, Ashley Luke szerelését, Faith pihent. Luke fekete Nirvana felsőt kapott fekete térdnél szakadt farmerral, amit fel is vett. Mikor levette a pólóját, kicsit elidőztem tökéletes felsőtestén. Egy féloldalas, szexi mosolyt küldött felém, szemei perverzen csillogtak. Upsz! Észrevett. Elpirultam, és elfordultam, majd Luke felvette a pólóját. Ciki. Vajon most mit gondolhat? Hayley kész lett, Ashley pedig Ash szerelését készítette ki, ami egy sötétkék farmer, és egy fekete atléta volt, de más a fazona, mint a Caluménak. Ashton felkapta a cuccokat, majd mindenki kész lett. Luke és John a kanapén hangolták a gitárokat, a többiek pedig elfoglalták magukat valamivel. Nem nagyon figyeltem.
-Fiúk! 5 perc!-jött be Matt, majd ki is ment. Ők négyen egy emberként pattantak fel, majd Simon után mentek.
-Ivy! Neked is kell menni Adamékkel. A színpad elé kellesz állnod, és fotóznod! Majd mi is megyünk, csak mi a színpad mellett leszünk.-szólított meg John, mire elmormogtam egy köszönömöt, és követtem Adamet, aki maga elé engedett. Előttem Luke sétált.
-Sok sikert!-mosolyogtam rá elpirulva.
-Kérek egy puszit is! Úgy teljes.-állt meg a színpadhoz vezető ajtóban, majd egy cuppanóst nyomtam az arcára.
-Luke gyere már!-intett Cal, majd kacsintott, és a színpad melletti lépcsőhöz sétáltak a gitárjaikkal. Hangos sikítás zaja ütötte meg a fülem, mikor felsétált Ashton. A rajongótáborra néztem. Volt aki sírt, aki az ájulás szélén állt, aki felnézett Ashre, aki azt várta, mikor mennek fel a többiek, és aki élvezettel, és ámulattal bámulta kedvencét, ahogy dobszólója közben végig mosolyog.
-Jó estét London!-hallották Calum hangját, de nem látták. Erre legnagyobb sikítást lehetett hallani. Calum csak fokozta az izgalmat ezzel a módszerrel.
-Ivy! Gyere!-bökött a színpad előtti, és a kordon mögötti helyre Simon, majd követni kezdtem, majd megálltam Drew mellett, aki videozott. Calum felment a színpadra, majd Luke és Mike, a sikítás pedig csak erősebb és erősebb lett. Először csak szimplán játszottak négyen valami dallamot, és meghallottuk az End Up Here dallamát, de a sikítás még mindig nem maradt abba. Kezdődik...



Sziasztok pingvinkeim:) mar tobb mint 1700-an nézitek a blogot es woow!!! Sosem gondoltam, hogy ennyi pozitiv visszajelzést kapok ezzel kapcsolatban. Imádlak titeket<3 a résszel kapcsolatban: Szerintem unalmas es rovid lett, bar kinek a pap, kinek a papne. Komizni ez szavazni er:)) puszi: Penguingirl :) xx

Love Again? /l.h. hungary/Where stories live. Discover now