11. Rész

2.2K 117 11
                                    

Sziasztok:) huu de reg irtam resz alá:D szoval a szokasos sablonos szöveg: Meghoztam a 11. Reszt, remelem tetszik, komizast es szavazást szeretettel fogadok, ahogy különböző kritikakat, es véleményeket.:) helyesírási, es ekezeti hibákért bocsánatot kerek, telefonról irom az egeszet. Koszonom az eddigi visszajelzéseket, el sem hiszem, hogy mar tobb mint 1400-an nézitek a blogom! Nagyon nagyon orulok!!:)) de nem is húzom az idot:) jo olvasást pingvinjeim<3 xx





Reggel fáradtan ébredtem. Dee itt aludt, és Bryana is átmenetileg itt "lakik" nálam, szóval csajos estét tartottunk. Ez annyiból állt, hogy kibeszéltük a pasikat, (eközben pakoltam a bőröndömbe) arcpakolásokat csináltunk, körmöt festettünk, és a sírós filmek sem hiányoztak, amikből bekebeleztünk több mint 5-öt. Persze a Csillagainkban a hiba, és a Felhők fölött 3 méterrel sem maradhatott ki. Kiderült, Deenek sem szimpi Reina. Milyen meglepő! Ha már Reina. Luke tegnap azt mondta, hogy beszámolt Mattnek, mi történt vele. Matt nagyon nem örült, és mindenért Asht és Lukeot csúnyán hibáztatta. Mondjuk ők is voltak a hibásak, de... hagyjuk!
Ma 3-ra bent kell lennünk az O2 arénában. Megkezdődik a meló. Felkeltem ágyamból, és szekrényemhez sétáltam csigalassú tempóban. Nem vagyok a reggelek embere, és szerintem ezt már a többiek is észrevették. Tegnap le is ordítottam Calumot. Kiválasztottam egy fekete-fehér csíkos felsőt, és egy fekete farmert, majd az elmaradhatatlan Conversemért nyúltam. A fürdőbe mentem, fogat mostam, majd kifésültem sima hajam, és oldalfufrumat feltupíroztam, feltűztem. Kihúztam a szemem, és lementem a lépcsőn. A konyhából finom, gofri illatok áradtak, és hangos nevetés zaja csapta meg a fülem, szóval egyből odavezetett az utam. Megálltam az ajtónál, és egy tejszínhabos hajú Deevel, majd egy lekváros arcú Bryanaval találtam szembe magam.
-Jóreggelt?-húztam fel szemöldökeim, de meg is bántam. Érzékeny volt még a sebem, és nem ártana ilyen arckifejezéseket kerülnöm. De, hát beszélj a hülye fejemnek, úgy sem érti meg.
-Bry elküldött egy képet Calumnak, hogy csinálom a gofrikat!-rohamozott le Dee.
-Dee pedig ezért összelekvározta az arcom!-nyávogott Bryana.
-Aztán Bry tejszínhabbal bekente a pofám!-röhögött itt már Dee.
-De Dee pedig lefotózott, és felrakta twitterre.-ült fel a konyhapultra Bry.
-És a kaja?-néztem értetlenül a két lányra, mire Bry az asztal felé mutatott a lekváros tejszínhabos gofrimra, amit ahogy megláttam, úgy rohamoztam meg.-Ez isteni.-állapítottam meg tele szájjal.
-Tudjuk!-bökött oldalba Dee, aminek hatására félrenyeltem.
-A szakácsaim pedig egósak.-forgattam meg a szemem, mikor befejeztem a heves köhögést. Miután ettem, és el is mosogattam magam után, leültünk filmet nézni, de őszintén nem annyira figyeltem a filmre. Aggasztott Luke jól van-e. Nagyon aggódom érte, és most fogalmam sincs, mi van vele. Végül amikor meguntam az "önsanyargatást" írtam neki egy SMS-t.

"Jól vagy? I x"

 Ahh de hülye vagy Parker!! Csak ennyi tellett tőled?
Le sem zártam a telefonom képernyőjét, úgy vártam, hogy írjon.
-Ivy! Te figyelsz egyáltalán a filmre?-lengette meg előttem apró tenyerét Bryana.
-Mi? Aha.-kamuztam.
-Fogadjunk, még a film címét sem tudod.-röhögött ki Dee.-Ismerlek.
-Mi?! Dehogynem!-húztam ki magam büszkén.
-Akkor mi?-fúrta röhögve mogyoróbarna szemeit az enyéimbe.
-Ööö hát... Tudod az az izé. Cameron játszik benne..-vakartam meg az állam.
-Csajok bosszúja ember!-lökött oldalba Bry.
-Az.-sütöttem le a szemeimet, majd rezegni kezdett a telefonom, és egyből érte kaptam.

"Aha:) néha meg fáj, legtöbbször amikor víz éri. De érzem, hogy forrik összefelé, ami már fél siker:DD te hogy vagy? Penguin xxx"

-Aha, szóval ezért nem figyelsz!-lökött oldalba Dee, aminek következtében elejtettem a telefonom, de még mindig nagy betűkkel villogott a képernyőn a Luke H. név.
-Ezt elnézzük neked.-fordította oldalra a fejét, és mosolygott, mint egy tejbetök Bry.
-Ahj gyerekek!-sóhajtottam, majd hátradőltem kanapémon. Alapvetően imádom a Cameron Diaz filmeket, de most még ez sem kötött le.

Love Again? /l.h. hungary/Where stories live. Discover now