23. rész

1.8K 118 14
                                    

Sziasztok pingvintesok:-)
Meghoztam a kovi reszt, remelem tetszeni fog:-)
Beteg vagyok, szoval tobb idom van hozni a reszeket,amik remelem mindenkinek tetszeni fognak:-)
Jo olvasast, komizni es szavazni meg mindig er:-)
Puszi!:***

-Tudtad, hogy Párizs a szerelem városa?-kérdezte Luke, miközben hátulról átölelt, és a nyakamba fúrta a fejét.
Párizsban voltunk. Már a harmadik nap. A párizsi hotelünkben, a párizsi szobánkban, azonbelül a párizsi erkélyünkön. Reggel. Mi ketten. Csak ketten.
Luke pedig velem egy szobába került. Megoldtuk.
-Tudtam.-mosolyogtam, és belepusziltam a fülébe.
-Ugye nem kellesz csigát ennem a francia interjún?-mormogta a nyakamba.
-Mindig elrontod a romantikus, filmbe illő pillanatokat.-hajtottam le a fejem. Luke a nyakamat csókolgatta, engem pedig a hideg rázott. Belémharapott, majd felnyögtem. Ez meg fog látszani.
-Élvezed?-mormogta.
-I...igen.-elkezdett lejjebb haladni, de elhúzódtam tőle.-Luke.... szeretlek. Mindennél és mindenkinél jobban. De ne most. Légyszíves.-néztem mélyen a szemébe. Megszakítottam. Ha folytatja, tudtam jól mi következett volna. És ő is. De erre még nem vagyok felkészülve. Igen, milliószor tettük már meg önfejű tiniként, amiért mind a ketten kaptunk is bőven. Legalábbis én igen, de le merem fogadni, Luke is. De így, hogy már benőtt a fejem-vagy inkább fejünk- lágya.... egy szó, mint száz, erre fel kell készülni!

Luke nem szólt semmit, csak elhúzódott tőlem, majd bement a fürdőszobába.
Elbasztam. Megint. Könnyeimmel küszködve mentem be az erkélyről a szobánkba, majd a Luke pólóját a toppomra vettem. Hatalmas embernek hatalmas póló elven a combom közepétől egy picit lentebb ért le.
Mivel csak egy topban, és egy rövid nadrágban aludtam, eltakarta mind a kettőt.
Olyan jó volt érezni magamon az illatát.
Luke a hangokból ítélve zuhanyzott. Mindig zuhanyzik, ha baja van. Elég sokáig. Megsértődött. Rám. Én sértettem meg.
Annak a személynek, akit a világon a legjobban szeretsz, fájdalmat okozni a legszarabb érzés.
Erőteljesen sìrni kezdtem. Elvileg megérthetné, hogy nem akarom. De én is megértem őt... hiszen csak egy picit ki akart kapcsolódni velem. Nem olyan nagy kérés. Nekem pedig semmibe sem tellett volna. Élveztem volna. És ő is. De ehelyett most mindketten roncsoljuk magunkat.
A bőröndömhez sétáltam, és kivettem egy fekete ujjatlan felsőt egy fekete rövidnadrággal, és fekete Conversemért nyúltam, de még nem vettem fel őket.
Kiültem az erkélyre, és néztem a tájat. Az Eiffel tornyot, a parkot, a forgalmat, a járókelőket, mindent, de ezt az időtöltést hamar meguntam. Bementem, és végigsimítottam hajamon. Ideje lenne az eredeti hajszínemre váltani. Már régóta kékesfekete a hajam, és már unom. Valamint hajat is kellene mosnom. Hamar zsírosodik.
Aztán kipattant a fejemből valami. Valami, amivel jobbá tudom ezt az egészet tenni.
Lekaptam magamról a Luke felsőjét, és lassan a fürdőszoba felé vettem az irányt.
Észrevétlenül benyitottam, s a sötétített zuhany felé pillantottam, amin épphogy kirajzolódott a pingvinhercegem alakja. Tökéletes.
A tükörhöz sétáltam még mindig lopakodó üzemmódban, és összeborzoltam a hajam.
Levettem a toppom, majd a nadrágom is, és egy törölközőt tekertem magam köré. Mint láttam sem Luke, sem én nem hoztunk be ruhát, így észrevétlenül kiosontam, majd a Luke bőröndjébe kutattam egy ideális póló-boxer-nadrág kombinációért, majd a hatalmas kb 45-ös cipőjéért nyúltam.
Gondosan összehajtogattam, majd az enyémeket is rátettem, amiket az előbb kikészítettem, és becsempésztem a fürdőszobába őket. A törölközőt lehámoztam magamról, majd kinyitottam a kabin ajtaját, felfedve ezzel az egész testem Luke előtt. Újra.
-Együtt is fürödhetnénk!-vágtam a kezem csípőre, majd Luke perverzen elvigyorodott, és berántott a zuhanykabinba....

Love Again? /l.h. hungary/Where stories live. Discover now