33.Kapitola

175 12 0
                                    

Miu
Mikina! To prase! Někam zdrhla s Imayoshim. Dobruslila jsem k Aominemu. "Miki a Imayoshi někam zmizli. Asi víš kam tím směřuju." Aomine přikývl a ušklíbnul se. "Budeme slavit!" řekli jsme najednou.

Miki

Ještě chvilku jsme si povídali a potom jsme se ruku v ruce vrátili ke stadionu.

Nazuli jsme si brusle a šli na led. Miu na nás dva koukala nějak divně, ale potom se na mě usmála a odbruslila k Aominemu.

Když jsme odcházeli ze stadionu bylo deset hodin. Miu si něco vzadu povídala s Aominem. Vrátili jsme se ke Kurokovi a začli jsme se loučit. ,,Ahoj," řekla jsem všem. ,,Ahoj," odpověděli všichni. Všichni už šli pryč, ale Imayoshi ke mně přišel, políbil mě a řekl: ,,Ahoj," ,,Ahoj," řekla jsem.
,,Takže vy už jste spolu, jo?" Řekla Miu. ,,Od dneška." Miu se jen usmála a potom odešla pryč spolu s Aominem. Miu! Ty prase!
,,Tak jsme tu zbyli sami," řekla jsem Kurokovi. ,,Už to tak bude," odpověděl a my jsme zašli do domu.

Začali jsme uklízet, a když jsme douklidili, šli jsme se umýt a zalezli jsme do postele.

Miu
Šli jsme do nějaké restaurace. Za chvilku přišla servírka a my jsme si obědnali. "Tak a máme to v kapse." zasmála jsem se. "Jop. Já jsem věděl, že to vyjde." ušklíbnul se.

Když jsme dojedli, tak jsme šli ven. "Miunka chce koníka." "Tak pojď." řekl a já mu skočila na záda. "Pořád stejně lehká." řekl. "Arigato." plácla jsem ho přes zadek a už jsme jela. "Vííííí!" vydávala jsem divné zvuky. Smáli jsme se jak blbí.
Koukla jsem na mobil. Bylo 23:16. Aomine mě doprovodil domů. "Tak ahoj. Moc jsem si to užila." řekla jsem a objala jsem ho. "Já taky. Ahoj." řekl a vydal se domů. Ještě jsem mu zamávala a zalezla jsem dovnitř. Sundala jsem ze sebe oblečení a šla jsem se umýt.

Když jsme vylezla z vany, tak jsem se koukla na hodiny. Hodiny ukazovaly 00:49. Jujky :D. Šla jsem do pokoje a lehla jsem si do postele. Miki vedle mě spala jak zabitá :D. Chvilku jsem koukala do stropu a za chvíli jsem usla.

Miki

Ráno jsem vstala a šla rovnou do koupelny. Vrátila jsem se do pokoje, kde Miu pořád "chrápala". Včera měla s Aominem party hard a typuju, že se vrátila až kolem dvanáctý. ,,Miu, vstávej," řekla jsem. Ta se jenom převalila na bok a spala dál. ,,Miuuuuu, dělej," tentokrát jsem s ní zatřásla. ,,Hmm...mně se nechce!" Odpověděla rozespale a ohnala se rukou. ,,Dobře, spi třeba až do oběda, mně je to jedno."
Odešla jsem z pokoje se nasnídat.

Nakonec Miu přisla dolů, ale Kuroko nikde. ,,Miu? Nevíš kde je Kuroko?" ,,Ne, asi šel ven nebo tak nějak," odpověděla.

,,Miki, jdeme ven?" Zeptala se Miu. ,,Můžeme." A tak jsme šli.
,,Kam jdeme?" ,,To musíš vědět ty," řekla jsem a my se zastavily. ,,No, můžeme jít na dětský hřiště." ,,Dóbře."

Miu
Šly jsme na dětský hřiště. Jako první jsme šly na kolotoč. "Tak pojď! Jako za našeho mládí! Ty stará škeble!" řekla jsem a začala jsem se tlemit. Miki(prase a stará škeble :D) se nasrala, ale pak se taky zasmála a už jsme se točily. Pak jsme šly na tu houpačku pro dva(nevím jak se tomu nadává .-. :D). Obě jsme nadskakovaly. "Víí!" "Vííííí!" křičely jsme na celé hřiště. Ehh...ty děti si musely říkat, co jsme to za blblky :D. No co? Taky si chceme užít.

Miki

Vrátily jsme se domů a Kuroko už byl zpátky. ,,Kuroko, kde jsi byl?" ,,Na zahradě, musel jsem tam něco udělat." ,,Aha."
,,Hej, škeble, pojď nahoru," křikla na mě Miu ze schodů. ,,Nejsem škeble!!" Zařvala jsem na ni zpátky. ,,No jo, promiň. Pojď se dívat na anime," řekla a už šla nahoru do pokoje. Šla jsem za ní. Miu zatím zapla počítač. Já jsem zatím došla do pokoje a sedla si na židli vedle ní. Miu zapla Diabolik Lovers. ,,Jé, ty máš ale krásný vla- ooooooo!" (pozn. au.: Richter!! [No co? Je sexy :3 :D xXAkikoXx] :D) Přerušila sama sebe Miu. ,,Krásný vlasy," Měl zelený vlasy, žeby Miu přitahovali kluci se zelenýma vlasama? [No jo :D Midorima a pak Richter.]
--------------------------------------------
Promiňte, že opět kapitola vyšla pozdě... .-. °-°

•Wairudo je líná a nechce psát .-.
Musím jí k tomu nutit -.- :D
Nikdy s ní nepiště příběh :D Nikdy.
Jinak je to super kámoška, až na tu lenost :D.

•Jinak už za chvíli jsou Vánoce ^-^.
Těšíte se? :)

Wairudo_Seikatsu & xXAkikoXx
*-* <3

We met Kiseki no sedai (Cz) |DOKONČENO√|Där berättelser lever. Upptäck nu