22.Kapitola

183 15 0
                                    

Miu
Zápas skončil nerozhodně. Šli jsme se převlíct. Já sama byla v štaně. A oni tam byli tři! Forever alone(meloun)... :D Převlíkla jsem se a hodila jsem na sebe kabát a čepuci se šálou. Obula jsem se a šla jsem ven. Čekala jsem na ně před tělocvičnou. Oni přišli a šli jsme...kam jsme to šli? Já nevim. :D No prostě jsem s nima někam šla. Šli jsme ke Kisemu domů. "Dobrý den" pozdravila jsem já, Midorima a Aomine Kiseho mamku. "Ahoj. Takže ty sis přivedl kamarády. Hlavně nedělejte žádné kraviny." řekla jeho mamka a usmála se. "Jasně mami." řek a šli jsme do jeho pokoje. Už se nechce věřit že je Kise kluk :D Né dělám si srandu. Ale jako dobře on! "Máš hezký pokoj." řekla jsem a usmála jsem se. "Děkuju," poděkoval a uculil se "Ty jdeš zítra zas k Akashimu?" zeptal se. "Jo jo. Proč?" "No že bychom si mohli jít zas zahrát." odpověděl mi na otázku. "Tak já až skončím s prácí a s hraním na housle, tak ti zavolám a můžem se domluvit." řekla jsem a usmála jsem se. "Ok. Kluci chcete jít taky?" zeptal se jich Kusík. "Klidně." odpověděl Aomine. "Jestli budu mít čas, tak přijdu. Pak vám zavolám." odpověděl Midorima. "Ok." řekla jsem.

Miki

S Kurokem jsme zůstali sami doma. Rozhodli jsme se že si zahrajeme šachy. Jóó, ty se ještě hrajou.
Já jsem hrála za černý a Kuroko za bílý. Musím říct, že Kuroko se nezdá. Umí hrát šachy fakt dobře, ale Miki obhájila svůj titul a vyhrála.
,,Musím řict, že hraješ fakt dobře," řeknu, když to sklidíme.
,,Děkuju," řekne a usměje se jeho kawaii úsměvem.

Miu došla domů okolo páté. S Miu jsme uvařily oběd a s Kurokem se dohodli, že si pustíme nějaký horor. Miu vzala popcor a Kuroko zapnul film.

Když jsme asi koukali na polovinu toho filmu, vypadla elektřina. A v ten moment bouchli dveře. ,,Někdo tu je," zašeptala Miu. ,,Jo," řeknu a přisednu si blíž, buď ke Kurokovi nebo k Miu. V té tmě to není poznat. ,,Holky, já půjdu nahodit elektřinu a vy zjistíte kdo to je.," řekl Kuroko a zvedl se. Miu se taky zvedla a šla někam pryč. Asi do kuchyně, protože tam byl nejbližší vypínač. Zůstala jsem tam sama. Kuroko a Miu mě opustili. Šmejdi. Najednou si ke mně někdo sedl. Potlačila jsem výkřik. ,,Ahoj Miki," řekl mně známí hlas. ,,Aomine?" Řekla jsem. ,,Jo, to jsem já," řekl a Kuroko nahodil elektřinu. Koukla jsem se směrem ke kuchyni. Miu tam stála s Muríkem a povídali si. Podívala jsem se ke dveřím a tam stál Kuroko a povídal si s Akashim a Kagamim. U schodů nahoru stál Kise a Midorima.

Miu

(ten pocit když se na něčem domluvíte a ta druhá to tam nenapíše .-. zabiju tě Wairudo! :D Ano. Jsem naštvaná. .-. :D)

Šla jsem do kuchyně. Najednou jsem do někoho narazila. Sakra! "Miu?" řekne ta osoba. "Murík?" zeptám se. "Hai,hai." odpoví mi a Kuroko už nahodil elektřinu. Já byla s Muríkem v kuchyni. Midorima a Kise stáli u schodů. Miki seděla s Aominem na pohovce a Kuroko si povídal s Kagamim a Akashim. Musím jít ještě koupit Akashimu dárek k narozeninám. Má je za tři dny. Přesněji 20.12. Ale co? Dárek k Vánoců mám pro něj, ale ne doma. Nemohla bych ho totiž schovat.

Všichni jsme si sedli na pohovku a zapli jsme si zas nějaký horor. Kagami zhasnul. "Hej!" řeknu. "Tak si jdi rozsvítit." řekla zasmál se. "Ty víš že já se bojim! Počkej až dostaneš karmu." řekla jsem a zasmála jsem se. Popcorn sídlil u Muríka. Jak jinak, že? ^-^

Byla tam strašně strašidelná scéna a já po někom skočil, jak jsem se lekla. Myslela jsem si že to byl Kuroko...Počkat! Seděla jsem na Aomineho klíně a moje prsa měl přilepený k obličeji. Rychle jsem z něj dala moje prsa pryč. On jen nespokojeně zamručel. Perverzák! :D. Všichni se smáli. A já s Aominem taky. Tak jsem z něj slezla a sedla jsem si zas vedle něj.

Horor skončil a kluci šli domů. Šla jsem se umýt. Po mě šel Kuroko a Miki šla poslední.

Další den (18.12.)

Vstala jsem v sedm. Kuroko a Miki ještě spali. Udělala jsem jim snídani. Napsala jsem jim vzkaz, že jdu ven. Upravila jsem se a oblékla jsem se. A vyrazila jsem ven.

Tak co mu koupím? Mám už přes internet objednané noty, aby jsme mohli hrát společne. Ale chtěla jsem mu koupit ještě něco.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dnes 9.října má Murík narozeniny ^_^ HAPPY B-DAY! <3

Jinak omluvte chyby a doufáme že se vám kapitola líbila :)

Wairudo_Seikatsu & xXAkikoXx

We met Kiseki no sedai (Cz) |DOKONČENO√|Donde viven las historias. Descúbrelo ahora