3.Kapitola

564 30 0
                                    

Miki

Sešla jsem dolů po schodech a rozsvítila baterku. Rozhlédla jsem se po domě a zjistila jsem že z kuchyně vyzařuje slabé světlo. Zhasla jsem baterku, abych nebyla nápadná a pomalým krokem jsem se vydala do kuchyně.

Když jsem došla do kuchyně, zjistila jsem že Kuroko něco vyndavá z lednice. ,,Máš hlad?" Zeptala jsem se. Podíval se na mě a přikývl.

Nakonec si vzal jablko a šel si lehnout. Já jsem šla nahoru do pokoje a než jsem usla slyšela jsem ještě Miu jak říká: ,,Miluju tě, Midorima-kun." Nad tím jsem se musela zasmát

Miu

Otevřu oči, protože jsem slyšela smích. A nebyl to nikdo jiný než Miki. "Co je?" "No...mluvíš ze spaní" "Jako že vážně? Co jsem říkala?" zeptám se hned na dvě otázky. "Jo.O tom že chceš aby ti dal Midorima pusu a že ho miluješ." řekne a začne se smát. "Co kecáš?!" nechci přiznat, že to byla možná pravda. "No nekecam." pořád se směje. "Holky co se to tu děje?" Kuroko. Doufám, že to neslyšel všechno! "Ale nic jen tu Miki dostala záchvat smíchu." řeknu. "A z čeho?" "No protože Miu..." začala Miki, ale já po ní skočila a zacpala jí pusu. "No protože jsem spadla z postele" zalžu. "Um..Aha.No tak já jdu zase spát. Dobrou." řekne Kuroko a usměje se. AAAA je tak kawaii ^-^."Dobrou" odpovíme s Miki společně. Když Kuroko odešel, tak jsem po Miki hodila vražednej pohled."Buď ráda, že si to neřekla! Nebo bych si zavolala Akashiho a řekla mu ať tě propíchne. "Kecy,kecy,kecy. Prď na to a jdem spát." "Ok. Dobrou." "Dobrou."

Ráno

Jdu do kuchyně. Háá? Snídaně? Ten Kuroko je ale milouš ^-^. "Ohayo!" pozdravím Kuroka když vyleze ze své "skrýše". "Co si tam dělal?" zeptám se."Ohayo. A pod stůl mi spadl pomeranč." odpoví na mou otázku."Aha" řeknu a usměju se. "Nevíš kde je Miki? V posteli už není."zeptám se a sednu s na židli. "Asi je v koupelně" odpoví. "A děkuju za snídani." usměju se a začnu jíst . "Nemáš za co" odpoví mi a usměje se.Když už byla snídaně v mém bříšku, tak jsem se rozhodla najít Miki. Tak jdu zkusit, jestli není v koupelně.Je zamčeno."Hej Miki odemkni!!" "Proč?" "Máš snídani na stole.Asi už půl hodiny!!" "No jo". Když konečně vylezla a šla se najíst, tak jsem se chtěla jít převlíct...ale došlo mi, že mám pořád na sobě to samé. "Kuroko? Já se chci převlíct, ale nemám do čeho." "Počkej.Něco vám pučím.Tedy jen prozatím. Pak si můžete jít něco koupit." "Dobře.Děkuju." no není to vážně milouš? ^-^ Jéééj budu mít na sobě Kurokovo oblečení!!! ^-^  Po chvilce přišel Kuroko a měl v rukou dvě trička a co?? Počkat? On? Kde vzal holčičí kraťasy? "Kuroko, kde si tak rychle sehnal ty kraťasy?" "No..když tu byla babička, tak mi přivezla nějaké oblečení a měla tam i tyhle kraťasy.Sice nevím proč, ale aspoň se hodí." řekl a podal mi oblečení a zatím přišla Miki do pokoje a poděkovala a Kuroko šel pryč. Oblečení nám bylo dobře.

Miki

Odemkla jsem dveře a šla si pro snídani.

Když jsem se najedla, Miu mi dala oblečení. ,,Kde si to vzala, to tu má jako Kuroko holčičí hadry?" Zeptala jsem se udiveně a vzala jsem si to oblečení. ,,Jeho babička mu prý nějaký přivezla." Odpověděla Miu a mrkla na mě.

Když jsem se převlékla, šla jsem za Miu, která něco dělala na pohovce (pozn. au.: If we know what I mean xD), když jsem se k ní přiblížila, zjistila jsem že hraje nějakou hru na mobilu. ,,Chcípni, chcípni!!" Řvala při tom. ,,Zničíš si mobil.." Řekla jsem jí a sedla jsem si k ní ,,..Pokud do toho budeš takhle mlátit." Dořekla jsem. ,,Do prdele! Podělaný lagy! Já se na to..." Nedořekla a třískla mobilem o zem. ,,Shit." Řekla a rozeběhla se ke svému rozflákanému mobilu, který ležel na zemi. ,,Nééééééé." Řekla a zvedla ho, jakoby se chtěla pokusit ho tím opravit. ,,You.." "Řekl" mobil a při tom se Miu v očích zaleskla na děje. ,,Win!" Dořekl, než se úplně vypl. ,,Děláš si ze mě prdel!! Já vyhrála?!?"Začala kříčet a máchat rukama kolem sebe. Když se naštve, tak jí doma NECHCETE.













Wairudo_Seikatsu  and  xXAkikoXx

We met Kiseki no sedai (Cz) |DOKONČENO√|Where stories live. Discover now