21.Kapitola

181 18 0
                                    

Miki

Zahlédla jsem Midorimu v růžových rukavicích. Miu dýlerka (Pozn. au.: Omluvte mě. Nevím jak se to píše :/) rukavic. Usmála jsem se. Najednou jsem ucítila chlad na zádech. Sakra! Dostala jsem koulí za krk :'(. ,,Kdo to byl?!?" Křikla jsem a už jsem si připravovala kouli. ,,Akashi!" Zakřičí Aomine. ,,Co já-" Začne Akashi, ale nestačí to doříct, protože mu přistane sněhová koule na obličeji. ,,Ale to byl Aomine," řekne když si smete sníh z obličeje. ,,Aomine!" Zakřičím a už vidím modrou hlavu jak běží pryč.
,,Pojď sem!" Miu se rychle vydá dělat jeho lidský štít. ,,Miu uhni nebo to schytáš," řeknu. ,,Ne," odpoví. Hodím po ní kouli a rychle vezmu další, která trefí Aomineho do ruky. ,,A máš to," řeknu.

Bitka pokračuje a vypadá to že tým Mikina vyhrává. Když nejdenou...: (Pozn. au.: Epické vyprávění moderátora Kiyoshiho Teppeiho a moderátora číslo dvě Hyugi Jumpeiho! :D) Všichni z týmu Miuna si vezmou hrst sněhu a vydají se k týmu Mikina, kteří si dělají sněhové koule do zásoby. Tým Mikina netuší, že členové týmu Miuna se blíží. Tým Miu se dostane ke členům týmu Mikina a tým Mikina stále nic netuší. Tým Miuna má jeden cíl: sníh za krk!!!
Tým Miuna vyhrál a splňil tak svůj cíl. Všichnj z týmu Mikina mají sníh za krkem. Team Miu is a winner! (Pozn. au.: Děkujeme moderátorům za komentování této velkolepé bitvy :D.

,,Fakt díky!" Řeknu když si doma začnu vyklepávat sníh zpod kapuci u bundy. ,,Já ti to říkala, neštvi Miunku. Neměla jsi po mně hodit tu kouli," řekne Miu a zasměje se. ,,Ale stejně musíme ještě zahrabat Kuroka," řeknu. Zvednu se ze země a rozejdu se ke Kurokovi. ,,Kurokó? Můžeme tě s Miu zahrabat?" Zeptám se, když k němu dojdu. ,, Jestli mě pak vyhrabete..." ,,Jasně," řeknu.
,,Tak jo," řekne a zvedne se. ,,Miu! Jde se zahrabávat!" Řeknu.

Miu

Přišel čas zahrabat Kuroka do sněhu. Lehnul si na zem a my jsme ho zahrabávali.

Když jsme dokončili naší práci, tak jsme šli o kousek dál a koukali na naše dílo. Byl tam kopeček sněhu a hlavička s modrýma vlasama :) ^-^. "Kawaii!" řeknu a běžím k té hromádce. Klekla jsem si a koukla jsem na Kuroka. "Víš že si takhle hrozně roztomilej?" řekla jsem a usmála jsem se. Kuroko se jen usmál. Pak jsme si ho jen vyfotili a šli jsme domů. Sundali jsme si oblečení mokré od sněhu. Dali jsme si to oblečení na topení, aby uschlo. Pak jsme se šli převlíct.

Šla jsem do kuchyně a udělala jsem kakao. Tři hrnečky jsme dala na stůl a čekala jsem až přijde Kuroko a Miki. Oba za chvíli přišli. "Arigato!" poděkovali oba. Zítra jdu do "práce" a po práci půjdu s Akashim hrát na housle. Konečně bych si mohla koupit vlastní housle, že jo? .-. :D. Ok! Šetřím na housle. Tečka :D. Když jsme dopili kakao, tak já jsme se šla oblíct a šla jsem ven. Šla jsem opět do tělocvičny školy Kaijo. Došla jsem tam a zula jsem si boty a sundala jsem si kabát, čepici a šálu. "Ahoj Kise." pozdravila jsem ho. "Ahoj." pozdravil mě a podal mi náhradní oblečení. Kise někam odběhnul a já jsem se šla převlíct. Otevřela jsem šatnu, ale hned jsem jí zas zavřela. Proč? Protože v té šatně se převlíkal Aomine a Midorima. Ježiš! .-. Proč?! Proč já? Poslední dobou se mi furt něco stává. To má být za něco karma, nebo co?! Šla jsem tedy do vedlejší šatny. Když jsem se převlíkla, tak jsem šla za nima. "Moc se omlouvám. Nevěděla jsem že tam budete." spustila jsem a dokonce jsem si i klekla. Omluvu přijali a počkali jsme až přijde Kise. Když přišel rozdělili jsme se do dvojic. Já a Aomine(dohazovačský tým opět v akci, ale v jiném podání :D) a Kise s Midorimou.

------------------------------------------------------

Kapitola je zas krátká .-. Proč? Protože je Wairudo líná .-. :D

Jinak omluvte naše chyby a doufáme že se kapitola líbila :) ^-^ ^o^ ^w^

*°•°*Wairudo_Seikatsu & xXAkikoXx*°•°*

We met Kiseki no sedai (Cz) |DOKONČENO√|Onde as histórias ganham vida. Descobre agora