2.Kapitola

751 32 0
                                    

Miu

"OMG" křiknu a....zatmělo se mi před očima.Byla jen tma...

O půl hodiny později

Otevřu oči a co nevidím. :O Midorima!!!!!! On je nade mnou!!! AAAAAAA!!!! (:DDD) " AAAA Midorimaaaa" řvu a skočím po něm. (:DDDDD) Všichni se začali tlemit jak blbí. Dokonce i Miki!!! Aha Akashi se neměje. Uff... Hm.. Já počkat!! Já dusím Midorimu!!! "Gomen!" omluvím se a hned z něj slezu. Já i on si musíme upravit brýle. "Ono to funguje!" zečne jásat Kise. "Co prosím?" čumí na něj Miki. "Oni chtěli vyvolávat duchy. Tak to zkusili, a teď jste tu vy." Řekne Akashi s nezájmem. "Aha..." kývnu že ruzumím. " No abych se představila... Já jsem Miu Nashiro a je mi 16 let." přestavím se a všichni kývnou. " ,, Já jsem Miki Iwata, je mi 16." a Miki se též představí. " Hai! A já jsem.." chtěl už se představovat Kise ale mi mu skočíme do řeči. " My víme jak se jmenujete." říkáme společně s Miki. "Aha...A jak to vlastně víte, vědmy" řekne Murasakibara a opět se začne věnovat čokoládě. "Ani-" Začnu, ale Miki mě přeruší: ,,Kdo by neznal slavnou"Zázračnou generaci" Řekne a hodí po mně naštvaný pohled ,,A počkat!! Jak se dostaneme domů?! Co škola,rodiče..." začnu ječet a házet rukama. Ale Kagami zastaví moje ruce a Aomine mi zacpe pusu. " Fco děfdláš?! Afomine!!" začnu mlít ale není mi moc rozumět a všichni se začnou smát. Teda Akashimu se jen zvednou koutky, ale pak zas nasadí svůj "obličej". Konečně mě Aomine pustil a do toho se vložil Midorima a začal nám vysvětlovat co a jak s naší školou a co s rodinou.

" Kde budeme spát?" zeptá se Miki. " Tohle je můj dům tak já budu spát na pohovce a ty s Miu můžete spát v mé posteli. A je dost velká, takže se tam obě vejdete" řekl mile Kuroko. "Arigato" poděkujeme a obě ho málem umačkáme v obětí. No já měřím 177 cm a Miki 170 cm. Takže nejsme o moc větší než Kuroko. Ale to nevadí že je malej! Je strášně moc kawaii. ^-^

Večer

Všichni šli už domů ale jen já, Miki a Kuroko jsme zůstali u Kuroka doma. "Tak vy dva Miki si de zabrat koupelnu!" řekne Miki a už si to běží do koupelny. "Neboj, taková je vždycky" řeknu a usměju se. "Um..Dobře" kývne Kuroko.

Když už jsme byli všichni umytý, tak nastal čas jít spát. Kurokovi jsme přinesli jeho polštář a peřinu a pro sebe jsme vzaly deku a náhradní polštáře. "Klidně si tu peřinu vemte" namítal Kuroko. "Ne ne. Je to tvoje peřina a ty tu bydlíš." namítáme opět my dvě. "Né vážne." opět Kuroko. "Ne. Kuroko neštvi." " No dobře." konečně! :) :D "Tak tedy dobrou!" řekneme s Miki. " Dobrou noc." odpoví Kuroko.

Miki

Večer se probudím a slyším něco dole, v kuchyni. Miu, se mi nechce budit a proto ji nechám být.Popadnu baterku. Baterka má dvě výhody, když se chcete v noci někam vydat. Světlo i zbraň zároveň. Než odejdu, slyším ještě, jak říká: ,,Midorimo, já chci pusu!" Zasměju se nad tím a vykročím ven...

Obrázek-Miu

Haikei. ^^

Další část našeho "Super" příběhu. Tak co? Kdo si myslíte že je dole? :DD







Wairudo_Seikatsu and xXAkikoXx

We met Kiseki no sedai (Cz) |DOKONČENO√|Where stories live. Discover now