16.Kapitola

226 18 0
                                    

Miu

Miki odešla a my jsme se šli naobědvat. Vrchní jedlíci Kagami a Murasakibara si toho zas nakoupili hromadu. Kde na to sakra berou prachy?!

Dojedli jsme a zaplatili. Vyšli jsme ven a šli jsme do parku. Došli jsme tam a sedli jmse si do trávy a začali si povídat. Poprosila jsem Aomineho ať mě povozí, jako kdyby byl koník. On souhlasi a já mu hupsla na záda. "Ty jo! Nejsi vůbec těžká." řekl Aomine a já se usmála. "To si myslíš. Já jsem těžká jen ty máš sílu a nepřijdu ti těžká." "Ale nekecej" odbyl mě Aomine. Plácla jsem ho po zadku a on se rozběhnul. Zadék *-* :D Všichni se smáli. Asi jsme vypadali dost divně. Když jsem seskočila z Aomineho zad, tak jsme šli zpět k ostatním. Opět jsme si sedli a začali si povídat. Dostala jsem nápad. Shodila jsem Kiseho a sedla jsem si na něj obkročmo a začala ho lochtat. "Miu! Přestaň, prosím" začal Kise ale já se nedala. Najednou se Kagami zvednul, otrhnul mě od Kiseho a svalil na zem. "Co děláte?!" začala jsem když se kolem mě všichni shromáždili. Začali mě všichni lechtat. "Aomine! Ty si mě zradil." začala jsem a nafoukla jsem se jak balónek. "Ale když ono to nešlo." začal se bránit. "No tal dobře, ale příště mi helpneš." řekla jsem a zasmála jsme se. On se taky zasmál. Zas jsme si začali povídat.

Miki

Rouzloučila jsem se s klukama a s Miu(nkou) (pozn. au.: Spokojená?) a šla směr koupaliště.
Došla jsem na koupaliště a koukla jsem se na své hodinky. Za pět minut jedna.
Podívala jsem se na ně znova a už byla jedna. ,,Ahoj." Uslyšela jsem za sebou. Rychle jsem se otočila a přede mnou stál Imayoshi. ,,Ahoj," odpověděla jsem. ,,Jdeme?" Zeptal se. ,,Jo."

Imayoshi (pozn. au.: Akiko to chtěla. Tak jsem to napsala: Look so hot!) jako správný gentleman zaplatil vstup a pak jsme se šli převlíct.
(Pozn. au.: A je to tady!!! Look so HOT !!) Když jsem vyšla z kabinky Imayoshi stál už před bazénem. Hohohóóó. Look so hot! Tak to nene!! Šla jsem za ním a on se na mě smál. ,,Sluší ti to," řekl. ,,T-tobě taky," řekla jsem. ,,Jdem do bazénu?" Zeptala jsem se po chvíli trapného ticha. ,,Dobře," řekl a otočil se směrem k bazénu. Vydala jsem se pomalu za ním. Skočila jsem do bazénu a začla jsem po něm cákat. On samozřejmě začal taky. Po chvíli jsme toho nechali a začli normálně plavat.
Když jsme byli v bazénu dobrou tříčtvrtě hodinu, Imayoshi řekl že půjde na chvilku ven. Začla jsem ho pozorovat a nevšimla jsem si křičící postavy, která na mě řvala: ,,Pozór." Najednou do mě narazilo něco tvrdého a já se potopila. Pak už jsem slyšela jen: ,,Miki!"

Miu

Rozloučila jsem se s klukama a šla jsem "domů". Kuroko šel ješta někam s Kagamim a Miki byla taky pryč. Bylo 17:30 a já se šla nalíčit a učesat na tu večeři. Řekla jsem si že počkám až přijde Akashi, aby mi pomohl vybrat oblečení. Přesně v 18:00 zazvonil zvonek. Šla jsem tedy otevřít. "Ahoj. Moc ti to sluší." řekla jsem a umále jsem se. "Ahoj. Děkuju" poděkoval a taky se umál. "Pomůžeš mi vybrat co si mám vzít na sebe?" zeptala jsem se. "Počkej. Zavři oči a čekej dokud ti neřeknu aby si je otevřela." řekl. "Um.. Dobře" řekla jsem a zavřela jsem oči. "Už je můžeš otevřít." řekl Akashi a já otevřela oči. Moje pusa byla otevřená dokořán. "Počke. To je jako pro mě?!" zeptala jsem se. "Ano." odpověděl s úsměvem. "Prosím, vem si je teď na sebe." poprosil a já si ty nádherné černè šaty vzala. Akashi zatím počkal v kuchyni a já se šla obléct. A teď mě sakra zajímá, jak se mohl trefit do velikosti?! Kouzla *-* :D Když jsem byla oblečená, tak jsem šla do kuchyně. "Moc ti sluší." řekl Akashi a usmál se. "Arigato." poděkovala jsem a udělala "kawaii" face. Zatím jsme se ješta koukali na televizi a pak jsme vyrazili.

Byla to nádherná restaurace. Už na nás čekal Akashiho taťka. "Dobrý den." pozdravila jsem ho. "Dobrý den. Ty šaty ti sluší." řekl. "Děkuju" odpověděla jsem. Sedli jsme si a čekali až nám přinesou jídlo. Když ho přinesli, pustili jsme se do jídla. Musím uznat že bylo dobré. Pak jsme ještě mluvili a nějakých věcech.

"Domů" jsem šla pěšky. Sice byla tma, ale já nechtěla už otravovat Akashiho a jeho tátu. Najednou jsem do někoho vrazila. Spadli mi brýle a já je nemohla najít. "Velice se omlouvám" omlouvala jsem se a dál jsem hledala brýle. "To je v pořádku. Počkat? Jsi to ty Miu?" zeptala se ta osoba kterou jsem srazila. Našla jsem brýle a nasadila jsem si je, ale byly rozbité. "Midorimo?" hned jsem ho poznala. Omluvil se mi za rozbité brýle a že mi koupí jiné. "Ale to je v pořádku. To nemusíš." začala js jeho plány vyvracet. Ale na konec mě překecal. "A co tu tal pozdě vůbec děláš?" zeptal se. Všechno jsem mu řekla. "Můžu u tebe dneska přespat? S těma brýlema daleko nedojdu." zeltala jsem se. "Um..můžeš. Zavolám Kurokovi, že přespíš u mě" řekl. Omg!! *-* Budu spát u Midorimi *w* Ho ho ho hó :D

Když uż jsme byli u něj, tak jsme zavolali Kurokovi.

Miki

Le flashback (když spadla do bazénu)

,,Miki!" To je poslední co slyší, pak je všechno jen černé.

Prudce otevřu oči a začnu vykašlávat vodu, která se mi dostala do pusy. ,,V pohodě?" Slyším nad sebou. Podívám se nahoru a nademnou stojí Imayoshi s ustaraným výrazem. ,,U-už jo," řeknu a posadím se. Podívám se kolem sebe a v kroužku kolem nás jsou asi všichni z koupaliště. Tak to je teda super! ,,Už je to v pohodě," řeknu tónem, kterým naznačuju, aby všichni vypadli. Pár lidí to pochopí a odejdou a ostatní, kterým to nedošlo, odejdou taky.
Zůstanu tu jenom já a Imayoshi.
,,Můžeme do vody?" Zeptám se a zvednu se ze země. ,,Si si jistá, že opravdu chceš?" Zeptá se a udělá krok ke mně. ,,Naprosto," řeknu a vykročím směrem k bazénu. ,,Tak jo," řekne a jde zamnou.

Miu
Miki šla spát k Imayoahimu. Hned jsem si pučila mobil a volala jsem to Aominemu :D A aby Kuroko nebyl sám doma, tak jsme mu pozvali Kagamiho, aby u něj přespal. Když jsme měla všechno vyřízený, tak jsem se šla umýt. Až teď mi docvaklo v čem budu spát. Přece nubudu spát v těch šatech, co mi koupil Akashi. Vystrčila jsem hlavu z koupelny a zavolala na Midorimu. "Nevíš v čem mám spát?" "Máš na výběr. Buď jen ve spodním prádle (:D NE! JSEM NAPROSTO NORMÁLNÍ :D možná...) a nebo ti pučím něco." řekl a slyšela jsem jak se zasmál. Ha ha ha! (:D) "Hm.. Tak co asi, že?" odpověděla jsem a zastričila jsem zas hlavu zpět do koupelny. Za malou chvíli zaklepal na dveře Midorima (nečekaně že? :D). Ven jsem vystričila ruku a on mi podal nějaké jeho tričko. Vzala jsem si ho na sebe. Pak jsem vyšla ven a zamířila jdem do jeho pokoje. "Budeš spát na posteli a já si lehnu na zem." řekl. "Zapomeň. Tvoje postel a ty v ní budeš spát. Když jsem nepřekecala Kuroka, tak aspoň tebe." řekla jsem a ušklíbla jsem se.

--------------------------------------------

Ahoj! :)

Další část je tu :)
Omluvte naše chyby a doufáme že se vám díl líbil. :)

Wairudo_Seikatsu & xXAkikoXx

We met Kiseki no sedai (Cz) |DOKONČENO√|Where stories live. Discover now