23.Kapita

171 15 2
                                    

Miu
Odpoledne jsem šla k Akashimu. Nejdřív pracovat, pak jsme šla za ním hrát s ním na housle. "Ahoj" pozdravila jsem ho. "Ahoj" pozdravil mě a dal noty na stojánek. "Už se těšíš na Vánoce?" zeptala jsem se ho, když jsem si vzala půjčené housle do ruky. "Těším a ty?" řekl a usmál se. "Taky." řekla jsem. "Můžeme hrát?" zeptal se. "Můžeme." odpověděla jsem a začli jsme hrát.

Dohráli jsme a bylo 15:37. Šli jsme za.... Ano. To je ten kůň. Akashi ho osedlal a pomohl mi vyhoupnout se do sedla. "Děkuju" řekla jsem. Řekl mi jak sedět, jak držet otěže a další věci. "Chceš to zkusit sama, nebo mam jít s tebou?" zeptal se mě. "Radši s tebou" řekla jsem a usmála jsem se. "Dobře" usmál se. Vzal vodítko a připnul ho k ohlávce. Pobídla jsem koně na Akashiho rozkaz. *-* ^w^ Já jsem tak ráda ^^.

Když už nám byla zima, tak jsem odsedlali koně a šli jsme zpátky k Akashimu.

Miki

Miu šla za Akashim. Zůstala jsem s Kurokem sama doma. Přemýšlela jsem, co budu dělat a pak jsem si vzpomněla nato, že má Akashi zítra narozky! A já jsem pro něj neměla žádný dárek!
Rychle jsem se oblíkla a rychle jsem šla něco koupit.
Koupila jsem mu čokinu, s tím, že mu bude stačit.
Vrátila jsem se domů a zeptala jsem se Kuroka, co Akashimu koupil. Řekl že mu koupil nové pouzdro na housle. Aj, chabý dárek od Miki! Ale co, čokina forever!! :3 (A co hrnečky? Sis dovolila moc! .-. :'D xXAkikoXx)

Zavolala jsem Miu a domluvily jsme se, že uděláme Akashimu oslavu. Miu řekla, ať koupím pocky, že si zahrajeme pocky game :3
Tak jsem šla znovu do obchodu. Koupila jsem čtyři krabičky a vrátila se.
Kuroko se divil, proč jsem koupila pocky, jen jsem mu řekla, že Miu je chce jíst, což byla hodně blbá výmluva, protože pocky nejí nikdo sám. (Pozn. au.: Až na Ayumi. #SweetLevi, [Propagace :'D] Za to chci poklonu a čokoládu, SweetLevi :D) Kuroko, ale nic neřekl. Pak jsem mu řekla o té oslavě, jestli by jsme ji nemohli udělat tady. ,,Jasně," řekl. ,,Super! Jsi nejlepší Kuroko-kun," řeknu a poplácám ho po zádech. ,,A kdy se vlastně vrátí tvoji rodiče. A proč tu není Tetsuya dva?" Dodám. ,,Dvojku si vzali rodiče. Vrátí se přesně na Vánoce." ,,Počkat! To je za chvilku! Myslíš že tu budeme být, až se vrátí?" ,,No...," začne. ,,...já myslím, že ano," řekne. ,,Jop. Dobře," řeknu a ukončím náš rozhovor.
Teď jen počkat na Miu a začít plánovat oslavu.

Miu
Rozloučila jsem se s Akashim a šla jsem domů. Ještě jsem zavolala Aominemu a Muríkovi, aby mi pomohli upéct dort pro Akashimu. Miki a ostatní si šli plánovat párty. Když přišel Aomine a Murík, tak jsme se dali do pečení. Muríka jsem zásobavala jídlem, aby nesnědl ingredience na dort.

------------------------------------------------------

Je tu trochu kratší kapitola :/
Zítra napíšeme delší. A chceme se omluvit, že kapitola vyšla až dneska. Doufáme že to moc nevadí :)

Wairudo_Seikatsu & xXAkikoXx

We met Kiseki no sedai (Cz) |DOKONČENO√|Kde žijí příběhy. Začni objevovat