5.Kapitola

453 27 0
                                    

Miki

S Kurokem jsem se vrátili k němu domů. ,,Miu?" Křikla jsem po domě. Žádná odezva. ,,Asi šla za ním taky" Řekne Kuroko a vydá se do kuchyně. Šla jsem za ním a otevřela lednici. ,,Hej. Ona nám i uvařila" Řeknu a vyndám jídlo z lednice.

.......................................................................................

Když jsme dojedli, šli jsme se dívat na film. Kuroko vybral nějakej horor.
Když jsme ho dokoukali -Byla jsem strachy p......- Miu přišla domů. Přišla k nám a začla křičet: ,,Kde jste sakra byli!!" ,,Za Kagamim" řekne Kuroko.
,,Kde si byla ty?" Zeptám se. ,,Za vámi" řekne a dojde ke schodům. U nich se zastaví a řekne: ,,Chutnal vám oběd?" ,,Hai" řekneme s Kurokem společně. Miu kývne a vydá se po schodech nahoru.

Miu
Zas se mi chce spát. Proč?! Sakra!
No nic...jdu spát.

Po hodině...
Probudila jsem se. Kouknu na budík a ten ukazuje že je 17:23. No za každou cenu si teď musím užít zbytek prázdnin! ^-^ Musím někde sehnat plavky! Zeptám se Kuroka, jestli tu nemá plavky pro holky. No, ale teď kde je? Asi na zahradě. A ano je tu. "Ahoj...no chtěla bych se tě zeptat..jestli n-nemáš...nějaké holčičí plavky?" zeptala jsem se a zrudla."To buhužel nemám, ale jestli se chceš jít koupat, tak ti pujčím peníze a můžeme si jít zaplavat." řekl a usmál se."J-já...Děkuju."řeknu a musím ho obejmout."Nemáš za co"odpoví mi a usměje se."Zeptáme se Miki, jestli nechce jít taky?" "Můžeme"odpoví a nastal čas hledání Miki.

Miki

Jdu nahoru po schodech, do našeho pokoje a plácnu sebou na postel.
Začnu přemýšlet o tom, co by se stalo, kdybych nezačala koukat na anime, když najednou někdo vtrhne do pokoje. Zvednu se z postele a podívám se, kdo sem přišel. ,,Jdeš s náma koupit plavky?" Zeptá se Miu a za ní se objeví Kuroko. ,,Nóó... Jop" řeknu a Miu s Kurokem zalezou zpět na chodbu.
.......................................................................

Konečně jsme našli nějakej dobrej obchod s plavkama, kde je nemaj až moc podezřele levný a kde je nemaj zase moc drahý.
Zkusili jsme si asi čtyři páry, než jsme našli ty nejlepší.
Kuroko si taky vybral jedny, protože už potřebuje nový.
Zaplatili jsme je a šly si ještě domů pro nějaký věci.
Zbalili jsme se a šly směr koupaliště.

..................................................................

Miu
Kuroko ještě zavolal klukům, jestli taky nepudou.Všichni řekli, že jo. Bože já umřu!! Už vidím, jak slintám jak prase.(xD)

U koupaliště
Všichni už tu byli. Tak a jdeme se převlíct. Já radši z té kabinky už nevylezu. Budu se muset hlídat, abych po někom z nich nevyjela.(xD) Když už jsem se převlíkla, tak jsem vylezla ven. Byla jsem tu první. Pak přišla Miki a na konec ONI! "Miki? Že nemám slinu u huby, že ne?"zeptám se a dál na ně koukám.OMG! Hej! Miu klidni se."Ne nemáš...a já?" "N-ne" "Co tak koukáte?" zeptal se Kise. "N-no...ale nic...Jdeme se koupat!!" "Jooooo" křikla Miki a už čapla Kuroka a Aomineho a táhla je do vody. My jsem se taky sebrali a šli za nima.

-----------------------------------------------------------
Konec další kapitoly.
Doufáme že se vám líbila. ^-^

Náš výtvor xD :'D
V další kapitole bude pokračování. xD







Wairudo_Seikatsu and xXAkikoXx

We met Kiseki no sedai (Cz) |DOKONČENO√|Onde histórias criam vida. Descubra agora