6.Kapitola

433 27 2
                                    

Miki

Rozhlodli jsme se jít na tobogán. Jelikož se na něj musí jít po dvou, museli jsme se rozdělit do skpinek po dvou. Rozdělili jsme se takhle: Aomine a Kagami, Já a Kuroko, Kise a Akashi, Midorima a Miu a Murasakibara, ten jede sám, protože s jeho výškou...

,,Miu," řeknu a ona se a mě otočí. ,,Co?" ,,Midorima," řeknu a mrknu na ní. ,,Buď zticha Mikino," řekne a začne si to štrádova dál odemě.

Miu

Když Aomine,Kagami,Kuroko,Miki(na),Kise a Akashi, sjeli dolů tak jsem přišla na řadu já a Midorima. Midorima si sednul a já za něj a dala jsem mu ruce kolem pasu, aby mi neujel (xDDDDD).Bože!!!! :33 Miu si přát zůstat tak forever. (:DDDDDDDDD Ne nejsem šílená...xD). A už jsme jeli. No, ale co se nestalo... .-. Když jsme dojeli a slítli do vody, tak jsem na něj spadla a málem ho utopila.Rychle jsem ho vytáhla a začala se omlouvat. "Bože! Já jsem taková blbka! promiň,promiň,promiň." "Dobrý.Jsem v pohodě." řekl a nandal si brýle, který mu uplavali. Uff...Jen já můžu všechno zkazit .-. A to by to nebyli oni, kdyby se nesmáli. Teda jen Kuroko a Akashi se nesmáli. Jo a Midorima, když byl "oběť".

Miki

,,Mikina dohazovačka je mí druhý jméno," řeknu a mrknu na Miu.

Když asi jedeme pátý kolo na tobogánu, přijde Wakamatsu a Imayoshi z Touou.Přikradu se k Aominemi a řeknu. ,,Ty si jim řek že jsme tu?!?" ,,Já? V žádním případě." ,,Hele, Aomine tu je," řekne Wakamatsu. ,,A kdopak je tohle?" Zeptá se Imayoshi. A tady to je. Miu má Midorimu a já... Imayoshiho. ,,Miu a Miki." Řekne Kuroko. ,,Rádi vás poznáváme." Řeknou kluci. ,,My taky," Řekne Miu a mrkne na mě. A pořadí na tobognu se mění. Supér. Takže Kagami a Imayoshi, Miu a Kuroko, Akashi a Murasakibara, Aomine a Wakamatsu, Akashi a Midorima a nakonec já a Kise.

Když máme jet Kagami a Imayoshi, Imayoshi ke mně přijde a řekne mi: ,,Podržíš mi brýle?" ,,J-jasně," řeknu a on mi je podá. ,,Díky," řekne a zmizí společne s Kagamim dolů cestou tobogánem. ,,Váu, držíš mu brejle," ozve se za mnou. ,,Buď zticha, Miu," řeknu a cvrnknu ji do čela.

Miu

No jo jsem svině od doby, co jsem se narodila :D. Teď je řada na mně a Kurokovi. Sedne si a já za něj a taky ho chytnu jako Midorimu , aby mi neujel. Božeeee! On je tak KAWAII!!! :33. Kuroka jsem díky bohu málem neutopila. Teď všichni jdeme do bazénu plavat sem a tam xD.

Po 15 minutách:

"A teď si dáme závody!" vyzve nás Kise. "Jooo!" křikne Kagami,Aomine a Miki. Všichni jsme se připravili. Teda jen Akashi ne, protože nechtěl, tak nám to aspoň odstartuje. "Tři...dva...jedna...START!" odstartoval Akashi a všichni jsme začali plavat jak o závod. Zatím vedl Aomine, ale nikdy nevíš :D. Musíš to vyhrát Miu.Musíš!!! křičela jsem na sebe v mysli.

Tak a kdo to vyhrál.....

1.Aomine

2.Kagami

3.Murasakibara

Hm...Tak příště no! xD Přístě určitě vyhraju!!! :D

"Gratuluju"řeknu a usměju se."Díky" řeknou všichni tři. "Ale chlapci....příště bude první místo moje" řeknu a ďábelsky se zasměju. "Když myslíš" řekl Aomine a mrknul na mě. OMG!!! ON na mě mrknul!!! :OOO :33

Haike. ^-^

Pokračování příšě...

Obrázek: Akashi

Wairudo_Seikatsu and xXAkikoXx

We met Kiseki no sedai (Cz) |DOKONČENO√|Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang