18.kapitola

209 17 0
                                    

Miki

Le flashback because I have a big rainbow pony :D

,,Dobrou Miki," řekne. ,,Dobrou," odpovím a zavřu oči.


The Dream...

(pozn. au.: Tenhle sen jsem promýšlela a je to jedno z mích nejlepších částí, co se týče  příběhů, které jsem kdy psala. :))

Sedím na židli ve velkém tanečním sále. Nikdo tu ale není; Nikdo tu netančí. Je tu tma a jen pár svíček, které jsou rozestavěné na stele přede mnou, tvoří světlo. Na konci sálu je otevřené okno. Studený vítr proudí dovnitř a já se zachvěju. Najednou se velké vstupní dveře za mnou otevřou a do nich vstoupí postava v černém, s maskou na obličeji. Vydá se pomalými kroky k židli, na které sedím. Když je už skoro u mě, zvednu se a couvnu o pár kroků dozadu. ,,K-kdo jsi?" Zeptám se. ,,Ty mě nepoznáváš?"  Zeptal se mě a udělal několik rychlých kroků ke mně. Byli jsem od sebe necelý  metr. Na jeho otázku jsem odpověděla nepatrným zakroucením hlavy. ,,Tak já se ti ukážu,"  řekl a už si chtěl sundat jeho masku, když najednou...

,,Miki! Vstávej, něco se ti zdá!" řekne někdo a začne semnou třást a já se probudím.

End of Dream...

,,C-co?" Řeknu potichu a otevřu oči. První věc na kterou si  vzpomenu, je ten týpek v černém. Kdo to byl? Prolítne mi hlavou. ,,Miki! Něco se ti zdálo," uslyším vedle sebe. No jo vlastně, já spím u Imayoshiho. ,,Jo," řeknu a znovu si lehnu. ,,Už je to dobrý,"  dodám a přikreju se peřinou, která leží  podemnou. ,,Tak jo. Dobrou,"  řekne Imayoshi. Ani nestihnu odpovědět, protože v mžiku usnu.


Ráno mě probudí mobil, který zvoní. Sáhnu na noční stolek a vezmu ho do ruky. Vezmu to.


M: ,,Ano?"

K: ,,Ahoj Miki. Musíš okamžitě ke mně domů! Kagami útočí na lednici, už vyrval první zámek."

M: Už jdu!"


Típnu to a okamžitě se vydám do koupelny.  Za tři minuty se vrátím zpět do ložnice a rychle se převleču.(prej spal jo :DDDD xXAkikoXx) Rychlím krokem se vydám ke dveřím na chodbu. Tam se ale zastavím a zapátrám  očima k posteli. Imayoshi ještě spí. Rozhodnu se mu napsat lístek, že jsem musela rychle odejít a že má když tak zavolat. Seběhla jsem dolů po schodech, napsala jsem lísteček, čapla svou bundu, nazula boty a rozeběhla jsem se směrek ke Kurokovi domů.


Zazvoním na zvonek a Kuroko mi rychle otevře. ,,Rychle, už jí skoro otevřel!" Řekne Kuroko rychle a já se rozeběhnu ke kuchyni. Kuroko mě následuje. ,,KAGAMI!!" Zakřičím a stoupnu si před ledničku. Kuroko si stoupne vedle mě. ,,Co jsem ti říkala o ledničce?"  Řeknu naštvaně. ,,Ale já mám hlad," řekne Kagami smutně. A v tu chvíli se rozrazí dveře a v nich stojí... Drsná Miu s rozbitýma brýlema.(:DDD)


End of le flashback because I lost my pony :(

Miu

Dala jsem si sraz s Akashim. "Ahoj Miu." pozdraví mě Akashi. "Ahoj." pozdravím ho a usměju se. "Koukám že máš rozbité brýle. Co se ti stalo?" zeptal se mě. Všechno jsem mu řekla. Ano. I to jak jsem zachránila ledničku :D. Šli jsme opět do parku (jak jinak, že? :DD). Akashi mě musel držet za ruku, abych to někam nenapálila. Jak já jsem se cítila trapně. Jako vždy jsme si sedli na "naší" lavičku. Sedli jsme si a začali jsme si povídat.


10. prosince (Ano. Za chvilku budou v tomhle příběhu Vánoce ^-^ :))

Dnes jsem se rozhodla jít koupit dárky. Za 14 dní už tu jsou ^-^. Abych nezapomněla. Stále pracuji u Akashiho taťky. Učíme u Akashiho na housle. Konečně jsem si koupila nový mobil. Mám nové brýle. Dokonce i dvoje. Jedny od Midorimi a druhé od Akashiho. Jeden den si vezmu jedny a druhý zas ty druhé brýle. Stále se pokoušíme s Aomine zařídit ať už chodí Miki konečně s Imayoshim.


Jdu k Akashimu. Mám další "hodinu" učení na housle. Stále si je poučím od něj. Ale koupim si své. Teď se na ně šetřím. "Ahoj." pozdravím ho když mi přijde otevřít. "Ahoj." odpoví mi a já už si sundavám boty. Šli jsme k němu do pokoje a připravili jsme si noty. Když jsme skončili, tak jsem chtěla odejít ale... "Miu, počkej." zastavil mě Akashi. "Ano?" "Chci ti něco ukázat." řekl a usmál se. "Dobře." řekla jsem a taky jsem se usmála. "Ale musíš zavřít oči a nesmíš je otevřít dokud ti neřeknu." řekl a já jen kývla a zavřela jsem oči. Vzal mě za ruku a šli jsme. Vyšli jsme, myslím že ven, protože padal sníh.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Máme tu další kapitolu :)

Budu se koukat na měsíc :) Doufám že to bude vidět :) Tak ať jdou mraky na dnešek pryč :D

Opět doufáme že se vám tahle kapitola líbila :) ^-^


Wairudo_Seikatsu & xXAkikoXx <3 :)





We met Kiseki no sedai (Cz) |DOKONČENO√|Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu