10.Kapitola

333 22 1
                                    

Miki

Nebyla bych to já, kdybych se nerozbrečela při scéně (spoiler!) kdy umře Erenova mamka. Podívala jsem se na Miu a zjistila jsem že té jí taky po tváři teče slzička. (Pozn. au.: Akiko, pamatuješ na Jurský svět? [Tiško! xXAkikoXx] :D)

Film skončil a my jsme si šli k obchodu, koupit nanuky. Vyslali jsme Murasakibaru, aby je koupil. Osobně si myslím, že to nebyl moc dobrý nápad...

Murík sd vrátil a každýmu dal jeden nanuk. ,,Kde máš svůj nanuk?" Zeptá se Miu. Murasakibara se jen usměje a vyndá z kapsy u mikiny, balení osmi nanuků. To by nebyl on, kdyby si koupil jen jeden.

Koupili jsme si ještě jeden a šli jsme cestou ke Kurokovi domů.  Prý má Murasakibara u Kuroka přespat. (If we know what I mean 3:D) Už jsme byli skoro u Kurokova domu, když se za námi najednou ozvalo: ,,Tetsu-kun!!!" A Miu na to: ,,A jééje, toho jsem se bála!" (#jolandaeverywhere [ xD ])

Miu
Když se konečně Satsuki odprsila (xD Jinak jí mám rada jo) od Kuroka, tak jsme se s ní rozloučili a došli ke Kurokovo domu. Dostala jsem nápad,  budeme všichni čtyři spát v Kurokově (velmi prostorné) posteli. Můj plán vyšel.Muhahahá xD 3:D Ne! Radši se uklidním.

K večeři jsme si obědnali pizzu, protože všichni jsme byli líní, něco uvařit.
Když jsme se najedli, tak Miki zas zabrala jako první koupelnu. Pak šel Kuroko. Pak Murasakibara, ale to jsem nevěděla a vlezla do koupelny. Ano, nezamkl si. Murík se zrovna chystal jít do sprchy, takže jsem viděla jeho zadek. Ale musím uznat že má dobrej zadek xD. "Gomen!" omluvila jsem se a hned jsem si zakryla obličej ručníkem. Otočila jsem se a rychle jsem vypadla z koupelny. Teď doufat že jsem ho nenaštvala...
Pak jsem se tedy šla umýt já. Když jsem se umyla, tak jsem si oblíkla věci na spaní a šla do pokoje, kde už byli všichni tři. "Moc se omlouvám!" začnu se omlouvat a prosit na kolenou. "To nevadí. Příště se zamknu." přijal omluvu a já mu poděkovala a dala mu slib, že budu klepat, než někam vejdu.
Chvíli jsme si ještě povídali a pak jsms si všichni lehli do Kurokovo postele.
"Oyasumi"

Ráno

Probudila jsem se první, tak jsem šla udělat snídani. Udělala jsem vafle. Sama jsem se najedla a šla se dívat na televizi, protože všichni ještě spali. No je neděle a je 6:27. Po chvilce jsem uslyšela zvonek, tak jsem šla otevřít. Byl to Aomine. A já si uvědomila že nejsem převlečená. "Ahoj. To pyžamo ti sluší" řekne a mrkne na mě. "Ahoj a děkuju" odpovím a zrudnu. Ten pocit, když vám Aomine řekne že vám něco sluší. ^-^ "A co potřebuješ?" zeptám se. "No..napadlo mě, že můžeme Miki dohodit Imayoshiho." řekne a já se ušklíbnu. "Tak to beru. Takže známý dohazovačský tým Aomine a Miu." řeknu a oba se začneme smát. Pak jsme si ještě povídali a pak už musel jít. "Ahoj!" zakřičím. "Ahoj!" taky zakřičí a zamává mi.

Bylo 7:14 a oni ještě pořád spali. Rozhodla jsem se že půjdu ven. Napsala jsem jim vzkaz a vyrazila jsem ven.
Šla jsem do parku. Ale pak jsem zakopla a ležela jsem na zemi. Teď zas najít brýle! Sakra! Kde jsou! Najednou jsem někoho uslyšlela. Byl to hlas který znám. "Hledáš tohle?" řekl a podal mi brýle. "Ano. Děkuju" poděkovala jsem a nasadila si brýle. Koukla jsem nahoru a zjistila že to byl Hanamiya. Oprášila jsem se a ještě jednou jsem poděkovala a rozloučila jsem se s ním a šla dál. Až teď jsem si všimla že mám roztrhnuté kalhoty. Bože! Co se stane teď,hmm? Zabiju se nebo co?!
Když jsem se uklidnila, tak jsem si šla sednout na lavičku u jezírka. Díky bohu. Nikdo tam nebyl.

Miki

(Pozn. au.: Tohle bude DLOUHÁ kapitola :D)

Probudila jsem se jako druhá, protože Miuna už tam nebyla. Šla jsem dolů a v kuchyni na stole leželi vafle. Já a Kuroko jsme měli každý dvě a Murík, tam měl kopeček vaflí.

Najedla jsem se a uslyšela jsem kroky. ,,Ohayo," řekla jsem. ,,Ohayo,'' řekl Murík a Kuroko.

Sedla jsem si na gauč a zapla si nějaký film. Nakonec jsme se dívali všichni tři. V půlce filmu někdo zazvonil na zvonek. ,,Jdu tam," řeknu a už lezu ke dveřím. Otevřela jsem a kdopak tam stál? Aomine a s ním? Imayoshi. A osoba, která za to všechno mohla.... Miuna. Hodila jsem po ní a Aominem naštvaný pohled a na Imayoshiho jssm se usmála.
,,No...tak pojďte dál," řeknu a Aomine a Imayosho kolem mě projdou. Miu ale nestihne projít. ,,To byl tvůj nápad že?" Ona se jen usměje a projde kolem mě. Ta mrcha.

,,Dokoukáte s náma film?" Zeptám se, když za sebou zavřu dveře. ,,Jo," řekne Aomine a sedne si vedle Murasakibary. ,,Brambůrky!" Řekne Murasakibara. ,,Co?" Zeptá se Aomine. ,,Sedíš mi na brambůrkách!" Řekne Murík. ,,Aha," řekne Aomine a stoupne si. Murík si je vezme a otevře si je. Takže, Kuroko sedí vedle Miu, Miu sedí vedle Aomineho, Aomine sedí vedle Imayoshiho Imayoshi sedí vedle mě a já sedím vedle Murasakibary.

Film skončí a Aomine tam pustí ještě nějakej horor. Bezva.

První lekačku ještě zvládnu, ale druhou už se leknu a zabořím hlavu Imayoshimu do ramene. ,,Dobrý. Už to skončilo." Řekne. Pomalu se podívám. Uf, nic tam není.
Při dalším udělám to samé. ,,Už se můžeš podívat," řekne. Kouknu se, ale  ta strašidelná scéna ještě neskončila. ,,Ty lháři!" Zakřičím na něj a rychle zavřu oči. Všichni se začnou smát. Otevřu oči a vyčítavě se na něj podívám. ,,Promiň," řekne a pohladí mě po vlasech.

Film skončí a Aomine něco řekne Miu.

,,Tak my už jdeme." Řekne Aomine a začne tahat Imayoshiho ke dveřím. ,,Já taky půjdu." Řekbe Murasakibara a vydá se ke dveřím. ,,Tak ahoj," řeknu. ,,Ahoj," řeknou všichni tři. Zavřou se za nima dveře a já jdu vařit oběd.

,,Co je dnes k obědnu?" Zeptá se Kuroko. ,,Onigiry." Řeknu. Kývne a sedne si ke stolu.

Miu
Haha! Aomine věděl co pustit. No jo...jsme super dohazovači! Pučila jsem si Miki mobil a hned volala Aominemu. A on to hned zvednul.

M:"Ahoj Aomine to jsem já Miu."

A:"Ahoj"

M:"Dobře ty. Ty víš co máš pustit že jo. Každopádně až budou spolu, tak my dva to pudeme někam oslavit."

A:"Děkuju a to víš že jo."

M:"Tak ahoj"

A:"Ahoj."

Tak super! Hahá! Zatím se nám vede. Ten Aomine fakt víc co pustit. Teď doufat že nám to klapne.

Když Miki dovařila oběd, zavolala mě a Kuroka ať jdeme jíst.

-------------------------------------
Ták a je další kapitola na světě. Doufáme že se vám líbila. ^-^

Wairudo_Seikatsu & xXAkikoXx <3

We met Kiseki no sedai (Cz) |DOKONČENO√|Where stories live. Discover now