Özel Bölüm 4

270K 8.6K 1.8K
                                    

RÜZGAR

"Ay kızım, ne kadar büyümüş Ömür. Maşallah çok tatlı olacak. "Sidal teyzesine gülümsedi.

"Rüzgar gibi yakışıklı olacak. "Azra'nın cümlesiyle Sidal gibi benim de gülümsemem solmuştu. Sidal büyük ihtimalle hala Azra'dan beni kıskanıyor. Bunu istemediğim için elimi yanımda oturan karımın elinin üstüne koydum ve "İkinci bebeğimizde aynı annesi gibi güzel olacak. " deyince Sidal'ın kaşları havaya kalkarken bana baktı.

"Yoksa hamile misin kızım? "

"Hayır, enişte. Rüzgar istiyor. "

"E yaparsınız. "dedi Sidal'ın teyzesi muzhip gülümsemesiyle. Sidal'ın yanakları kızarırken ben sırıtarak Sidal'ın elinden öptüm.

"Şey, ben çayları koyayım. "Sidal ayaklanmışken Sidal'ın teyzesi "Sen bebeğine bak kızım. Karnı acıkmıştır. Azra koyar. " dedi.

"Sidal yapacak işte anne. "Sidal'ın teyzesi Azra'ya uyaran bakışlar atarken Sidal "Ben koyarım, teyze. Sonra da oğlumu doyururum." dedi.

Azra ofladı. "Koyuyorum anne. "

Azra mutfağa giderken Sidal'ın teyzesi gülümseyerek kucağındaki Ömür'ü Sidal'a verdi.

Sidal yanıma oturduğunda oğlumu öptüm.

"Baba seni ham yapacak. " diye mırıldanırken Sidal "Hayatım, mutfaktan Ömür'ün biberonunu getirir misin? " dedi. Oturduğum yerden kalktım.

"Tezgahın üstünde miydi güzelim? "Başıyla onayladı.

Bana gülümseyen oğlumu bir kez daha kocaman öpüp mutfağa girdim. Azra mutfak dolabından bardaklara uzanmaya çalışıyordu.

"Dur, ben alayım. " dedim yanına giderken. Ardından bardakları çıkarıp tezgaha koydum. Tezgahın bir köşesinde olan biberonu alırken Azra bileğimden tuttu.

Kaşlarım çatılırken bileğimi kendime çektim. "Bir şey mi oldu? " dedim kaşlarım daha çok çatılırken.

"Yakışıklısın. Etrafında bir sürü kız varken neden Sidal? Annesi babası yok, terbiye almamış, güzel desen değil. Neden o? Ben ondan daha güzelim. Sana erkek çocuk verdiği için mi onu seviyorusun? Bende verebilirim. "Bana yaklaşıp devam etti. "Sana Sidal'ın veremediği her şeyi verebilirim. "Aramızdaki mesafeyi açtım.

"Ne saçmalıyorsun sen? "

"Seni seviyorum Rüzgar. Bırak Sidal'ı.. Ben seni daha çok seviyorum. O seni mutlu edebiliyor mu? Ben ondan her konuda daha iyiyim anlıyor musun? Ve seninle her şeye varım. "

"Sidal benim için en iyisi.. Ha illa ben daha iyiyim diyorsan, ben en iyisini istemiyorum. Sidal'la mutlu olmak yetiyor bana. Onun bir damla göz yaşına dünyayı yıkarım. Ömrüme ömür diye kattığım bir başkası değil, Sidal. Nefesim olan Sidal. Canımdan değerli olan Sidal. Beni güldüren, benim için dünyanın en güzel kadını olan Sidal. Kalbimin sahibi olan yine Sidal. Her insanın kalbini ısıtan bir ses tonu vardır. Benimki de Sidal, anlıyor musun? Ben her şeyimle Sidal'a aidim. Sidal'ın da bana ait olduğu gibi... "

Azra'nın şaşkın dolu bakışları üstümdeyken parmağımı Azra'nın başına koydum. "Burayla sevilmez. "Parmağımla kalbimi gösterip devam ettim.

"Burayla sevilir. "

Elimdeki biberonla mutfaktan çıkarken arkamda şaşkınca duran Azra'ya bakıp son sözümü söyledim. "Sakın bir daha yanıma yaklaşayım deme. Ve sakın karımı üzecek tek bir laf etme. Yoksa canını yakarım. "Bu kızın derdini gerçekten anlayamıyordum. Benim karım Sidal. Onu ne kadar çok sevdiğimi görmüyor mu? Sidal'dan asla vazgeçmeyeceğimi hala anlayamamış mı?

ORMANTİK MAFYAHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin