60. Bölüm

291K 10.3K 2.5K
                                    

Evet, neredeyse her gün hatta gerçekten her gün bölüm geliyor. Amacımız sizi bekletmemek. Bizde wattpaddan kitap okuyoruz ve beklemek gerçekten çok kötü. Bunu bildiğimizden elimizden geldiği kadar bölümleri hızlı yazmaya çalışıyoruz. Bir günde bu kadar olabildi. İnşallah beğenirsiniz.

GÜNEŞ

Yüzüme daha da Araf'ın boynuna gömdüm. Kollarımı doladım. Araf'ın düzenli nefes alış verişleri beni mutlu ediyordu. Araf gibi bir insanın sevgisini hak edecek ne yaptım bilmiyorum. Araf'ı o kadar çok seviyorum ki bir an bile ondan ayrı kalmak istemiyorum. Araf benim canım, ömrüm, nefesim...

Derin nefesler almaya başladım. Adamın kokusuna bile aşığım. Başımı boynundan kaldırdım. Hala uyuyordu. Elimi yeni çıkmış olan sakallarında gezdirdim bir süre... Yerim ben bu adamı.

"Demek uyanmayacaksın sen. Bende bu fırsatı değerlendireyim değil mi? " Yatakta zıplamaya başladım.

''Uyan artık kocacığım.'' dedim melodi şeklinde. Bir süre daha yatakta zıpladım. Uyanmayınca kendimi yatağa bıraktım. Aklım gelen fikirle sırıttım.

Baş parmağam ve orta parmağımın arasına burnunu aldım ve hafif sıktım. Kahkaha atmamak için kendimi sıkıyordum. Parmağımı geri çekerken Araf baş parmağımı ağzına aldı ve hafif ısırdı. Kahkaha atmaya başladım.

"Bırak parmağımı adam. "

"Zaten bir parmakla yetinebileceğimi sanmıyorum. " Beni öpeceği sırada odanın kapısı tıklatıldı. Araf sessiz bir küfür savurdu. Hafif güldüm. Ardından yatakta oturur pozisyona geldim. Kapı açıldı ve görüş alanıma gülümseyen Aras girdi.

"Girebilir miyim? "

"Gel tatlım. Bizde kalkıyorduk. " Aras koşarak yatağa atladı.

"Sana artık yenge diyeceğim değil mi? " Başımı onaylar anlamda salladım. Araf bize sırtını döndü ve uykusuna devam etti. Gözlerimi devirdim. Aras'a döndüm.

"Abini uyandırma operasyonuna başlayacağız. Şimdi sen abinin üstüne atlıyorsun. " dedim sessizce. Sinsice sırıttı. Ardından Araf'ın üstüne atladı. Ben ise kahkahalara boğulmuştum.

"Kalk abi. " Araf, beni ve Aras'ı yatağa yatırdı.

"Demek oyun istiyorsunuz. " Bir beni bir Aras'ı gıdıklamaya başladı. Kahkahalarımız odayı inletiyordu. Araf'ta gülüyordu.

"Kocacığım, dur artık. Gülmekten öleceğiz. "

"Abi, dur. " Araf gülerek bizi bıraktı. Yataktan kalktı.

"Kalkın, kahvaltıyı hazırlayın. Şirkete gideceğim. " Oturur pozisyona geldim. Dudağımı büzdüm.

"Ama bugün tatil. Hep beraber vakit geçiririz diye düşünmüştüm. "

"İşler birikti. Akşam erken gelmeye çalışırım. Hem Esat'ı göreyim bakayım. Sürprizimiz işe yaradı mı? " Gülümsedim.

"Kesin yaramıştır. Eslem çok sevinmiştir. "

"Kahvaltıyı hazırlayın, hadi. " Yataktan kalktım.

"Aras'çım, sen mutfağa gir. Biz geliyoruz. " Aras odadan çıktı. Araf sırıttı.

"Yarım kalan işimize devam mı edeceğiz? " Gözlerimi devirdim.

"Üstümü değiştirip kahvaltı hazırlayacağım hayatım. "

"Kahvaltı bekleyebilir. " Yataktan kalktım.

"Kahvaltı hazırlayın diye tutturan sendin. Şansını kaybettin canım. " dedim alayla. Homurdanmaya başladı. Üstümü değiştirip mutfağa indim. Aras buzdolabından kahvaltılıkları çıkarıyordu.

ORMANTİK MAFYAHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin