<> 22 <>

182 5 0
                                    

Lena

ik lig al een tijdje te slapen wanneer ik een hand op mijn schouder voel en Julian hoor zeggen: 'Lena.'

Ik schiet omhoog en kijk hem aan, 'doe dat nooit meer Julian!'

Hij zucht, 'ja sorry hoor. Zij daar vinden die deal niet goed.'

Ik sta op, 'waarom niet?'

'Omdat je alleen iets voor Julian doet' zegt één van hen.

Ik zucht, 'dus ik moet ook iets voor jullie doen. Vertel?'

'Help ons met onze plannen' zegt Hover.

'Dan pakken jullie de gaves van de supers niet af.'

Ze kijken elkaar aan en daarna mij weer, 'goed.'

'Goed, en de rest van de deals Julian?'

'Jij word mijn vriendinnetje en ik doe je ouders niks. En ook de rest niet.'

Ik zucht, 'deal.'

'Mooi' zeggen Hover en Julian tegelijk.

'Heren' zegt Hover 'wij gaan even bedenken hoe we die supers weer kunnen vangen. Gaan jullie mee?'

Iedereen loopt achter hem aan weg. Julian sluit de deur achter hen en doet die op slot. Hij kijkt mij daarna grijnzend aan. 'Wat wil je' vraag ik boos.

'Dat we gaan slapen. Ik heb nog wat kleding van je.'

hij loopt naar de kast en trekt een doos van de bovenste plank. er ligt kleding in. Die geeft hij aan me. 'Kleed je om' zegt hij.

'Ik ga me wel omkleden in de badkamer' zeg ik.

Zonder op antwoord te wachten loop ik de badkamer in. Ik kleed me snel om en loop daarna naar Julian. Mijn haar laat ik los. Het masker houd ik wel op. Julian zit op bed. Hij heeft een sportbroekje aan en grijs T-shirt. Hij staat op, loopt naar me toe en doet het masker af. 'Zo kan ik die mooie ogen nog beter zien' zegt hij.

Ik snuif. Hij trekt me mee en duwt me op het bed. Hij gaat naast me liggen en fluistert in mijn oor, 'slaap lekker Lena.'

Ik zucht, 'trusten.'

Ik draai me op mijn zij zodat mijn rug naar hem toe is gekeerd. Hij gaat tegen me aan liggen en geeft een kus in mijn nek. Dat voelt eigenlijk best wel fijn maar... dit is gedwongen liefde. Even later voel ik hem rustig ademen. Hij slaapt. Ik val na een tijdje ook in slaap.

Julian

Lena slaapt. Ik deed alsof ik sliep maar wachtte totdat ik haar eens beter kon bekijken zonder dat ze zich verzette. Ik leun op mijn ene arm en strijk wat lokken uit haar gezicht. Ze haalt diep adem. Ik blijf doodstil zitten en zucht opgelucht wanneer ze doorslaapt. Ze is zo lief nu. Nu ze slaapt. Jammer dat haar oogleden die prachtige ogen verstoppen. Ik ben verliefd op die ogen. Ze zijn zo mooi. Maar alles is mooi aan haar. Ik hoop dat ze toegeeft aan haar liefde. Ik weet dat ze verliefd is. Dat zag ik in die mooie ogen van haar. Ik ga weer terug liggen en val na een tijdje in slaap.

supergirlWhere stories live. Discover now