Part 43.

1.2K 133 6
                                    

"Poznáš ho?" pozeral Louis na mňa prekvapene a ja som sa zmohla len na slabé prikývnutie.

"Je to jej bývalý." začala Bee.

"A podviedol ju." zvrčala pričom si založila ruky na prsiach.

Teraz ma tak napadlo, čo ak tí dvaja niečo spolu majú? Ale veď Kath ide po Harrym. To absolútne nedáva zmysel.

"V tom prípade by si na neho mala dať pozor. Možno na oboch, keďže sa poznajú." preplietol si Louis prsty.

"Nedávno, ešte pred tým ako ma obaja podviedli, mi Niall niečo hovoril keď bol opitý. Vravel že chce späť svoju ex, ale že vie že ju už mať nebude. Tak vraj ju nebude mať nikto. Teraz viem, že rozprával o tebe." poškrábal sa nervózne na zátylku a odpil si z čaju.

Toto mi len dosvedčuje, že tí dvaja niečo naozaj spolu majú a niečo plánujú. Možno to bol on, čo poslal Kath za Harrym. Vlastne to je viac, ako pravdepodobné. A ja krava som si myslela že by s ňou niečo mohol mať. Myslím, že je čas ísť domov, a pozrávať sa.

Harry's POV

Chvíľu potom čo Nic odišla, som si sadol na sedačky do obývačky. Znudene som sledoval telku, ako v nej pozerajú samé hlúposti. Pár sekúnd na to som počul ako mi pípa telefón. Lenže mne nič neprišlo, čo znamenalo že si Nic nechala mobil doma. Chcel som to nechať tak, no zapípal ešte niekoľko krát a moja zvedavosť ma prekonala. Keď som však videl od koho správy sú, oľutoval som, že som si to vlastne pozrel.

"Už sa neviem dočkať kedy ťa znova uvidím xx -Niall."

"Len aby si vedela, teším sa na teba."

"Prosím, že si už na ceste?"

"No kde si? x."

Mal som dosť. Naozaj. Má znova niečo s Niallom? Kurva. Naozaj by mi to spravila? Tak trochu irónia, že si myslela že ja mám niečo s Kath, zatiaľ čo ona sa motá niekde s Niallom. Woah, asi keď ho uvidím, tak ho na mieste zabijem.

"Kurva!" schytil som najbližšiu sklenenú vec, čo bol pohár a silno som ho hodil o stenu.

Čo teraz bude? Bude mi to tajiť dlho? Prizná sa mi? Bude zatĺkať? Čo ak to je taký istý prípad ako ja a Kath? Ach, toľko otázok, avšak odpoveď žiadna.

Writer's POV

"Zlato! Som doma!" zakričala Nic na Harryho, avšak to ešte nevedela čo ju čaká. Harry sedel v obývačke s flašou whiskey a pomaly popíjal. Proste ho zmohlo to, že by ho milovaná osoba mohla naozaj podviesť, aj keď to sám na 100% nevedel. Lenže túžba po alkohole bola silná a jeho psychika bola na tom veľmi zle. Keď ho Nic uvidela, ostala zarazená. Nečakala že ho uvidí práve v takomto stave, keďže sa Harry dlho neopil. Jej pocity z toho všetkého? Bola naštvaná a zároveň sklamaná.

"Prečo?" zmohla sa iba na toto slovo.

"Prečo?" zopakoval Harry po nej a sarkasticky sa uchechtol.

"Ty mi povedz prečo. Užila si si s tým blonďavým kokotom?" flašu odložil na stôl a preplietol si prsty.

"O čom to preboha hovoríš?" nechápavo krútila hlavou Nic. Keďže bola s Louisom a Bee, nemohla vedieť o tom, že jej Niall písal. Lenže Harry si myslel, že bola naozaj s Niallom.

Vytiahol jej telefón z vačku a podal jej ho s otvorenými správami od Nialla. Mobil mu ruky vytrhla a prečítala si to.

"To je totálny bullshit. S Niallom som nebola nikde a ani som s ním nebola dohodnutá! Myslíš že by som za ním fakt išla? To si myslíš?!" vyšla po ňom, no s ním to absolútne nič nespravilo. Neveril jej.

"Aká irónia, že ty si myslíš že mám niečo s Kath, čo nie je pravda. Popritom si to ty, čo sa ťaháš s Niallom." vypľul jej rovno do tváre. Nic neváhala a strelila mu poriadnú facku. Tak moc ju naštval a zároveň jej tak ublížil. Bol otupený alkoholom, takže si absolútne neuvedomoval čo rozpráva, poprípadne čo robí.

Nic sa nakoniec rozhodla, že mu ani nepovie to, čo sa dozvedela od Louisa. Veď na čo, keď jej neverí?

"Si idiot. Ale neskutočný." založila si ruky.

"Ja som ťa nemal za piču, keď si si myslela že ťa podvádzam s Kath." po týchto slovách sa Nic otočila na päte a odišla od neho. A zamierila si to rovno za Niallom. Tam ju tiež čakalo "milé" prekvapenie. Dvere sa otvorili a rozhodne tá osoba, ktorá v nich stála Niall nebola.

"Och , aká náhoda, že ťa tu vidím Kath. U Nialla." Ach tá irónia. V tom došiel aj Niall, ktorý prekvapeným výrazom tiež nešetril.

"Nečakali ste ma tu, však že nie?" zákerne sa usmiala a založila si ruky na prsiach.

•fajn gurls, nová časť. Viem že na predošlej časti nebolo tých 42 votes, ale rozhodla som sa, že môžem srať na to, ten kto bude chcieť, vote alebo comment dá sám od seba, nútiť vás nebudem :) samozrejme že ma to teší, fakt moc, ale čo s tým :) dúfam že sa vám časť bude páčiť, keďže to je už jedna z posledných, možno to je predpredposledná :) :D potom sa budem venovať mojej novej My turn tiež s Harrym :) a keď skončím to, bude pokračovanie Nightmares :) takže prakticky, definitívny koniec to nie je :D fajn, moc som sa rozkecala, užívajte časť, love you so much❤️ Nix•

Btw. Časť venovaná môjmu najväčsiemu zlatu, mojej láske, žene, ktorú najviac milujem❤️ UnicornStyles69 ❤️

Nightmares //h.s. [SK] ✔️Where stories live. Discover now