Part 3.

2.3K 194 2
                                    

Neodpovedala som mu. Nemohla som. Ja už plakať nechcem, aj keď viem že ešte budem. Potom už len nastalo ticho ktoré vládlo celú cestu zrejme k nemu, keďže panelák mám úplne niekde inde.

Auto po chvíli zastalo. Snažila som sa opatrne postaviť, no musela som sa pridržiavať dverí aby som neskončila na zemi. Keď Harry vystúpil, rýchlo došiel ku mne a chytil ma aby ma mohol odprevadiť dovnútra. Doviedol ma do izby kde bola obrovská posteľ a ešte nejaký nepodstatný nábytok. Mňa zaujala iba tá posteľ, ktorá mi príde teraz ako by padla priamo z neba.

Jemne ma na ňu posadil a sadol si ku mne. "Už mi to vysvetlíš? Čo sa stalo?" povedal konečne kľudne.

"Ja-ja len..." hlavu som ponorila do dlaní a rozplakala som sa. Pritiahol si ma k sebe a silno ma objal. Ruky som mu pevne obmotala okolo krku a vzlykala som mu do hrude.

"Prečo si ma nezavolala? A namiesto toho si sa opila? Veď som ti hovoril že keby niečo som tu." hladkal ma po chrbte.

"Harry, nie som človek ktorý vešia na nos moje problémy niekomu inému. Možno inokedy ti to všetko vysvetlím. Len nie teraz." vzlykla som.

Je to tak. Som strašne uzavretá, ale mne to tak vyhovuje. Nikto nikdy nevie čo mi je. A keď to na mne vidí, tak mu poviem že som unavená, alebo proste nič. "Aj tak, ľudia to chcú vedieť iba preto, lebo sú zvedaví, inak ich to absolútne nezaujíma. Koho by som predsa len ja zaujímala? Koho by zaujímal môj "úžasný" a teraz ešte "úžasnejší" život?" pokračovala som.

"Možno, hmmm, mňa? Ja viem, poznáme sa 2 dni, ale ja vždy rád pomôžem, nech to je hocikto." usmial sa. "Takže, aby si vedela, som tu pre teba. Hocikedy mi napíš, zavolaj alebo niekam môžme zájsť." usmieval sa naďalej.

"Ďakujem." hlesla som a stisla som ho silnejšie.

"Mala by si ísť spať." pošepkal mi a ja som si ľahla. On vstal, poprial mi dobrú noc a odišiel. Pomaly som zatvorila oči a zaspala som

***

Rozlepila som oči a sadla som si. Slnko nesvietilo a to znamenalo že je vonku zamračené, možno bude pršať. Postavila som sa z postele a prešla som k veľkému zrkadlu ktoré ma Harry v izbe. Teda myslím že toto je jeho izba.

Znechutene na seba pozerám ako to vyzerám. Našťastie si to odniesol iba môj "krásny" vzhľad. Nebolí ma hlava, nie je mi zle a pamätám si všetko aj po tom koľko som toho vypila. U mňa to je vlastne normálna vec. Veľa krát som dopadla takto.

Vlasy som si dala do rýchleho drdolu a zliezla som potichu dole.

"Billy, prosím ťa, odkáž šéfovi že dnes neprídem, neviem sa mu dovolať... Musím sa postarať o kamarátku, ktorej si mimochodom dovolil sa ožrať jak prasa, ale jemu povedz že mi je hrozne zle... Dobre, ďakujem, si kamoš." počula som ho.

"Takže už som kamarátka môjho záchrancu?" zasmiala som sa a podišla som k nemu.

"Wow, vzhľadom na to koľko si toho vypila, nevyzeráš na to že ti je zle." pousmial sa.

"Presne tak. Len som stále unavená, to je všetko." zívla som si.

"Ani sa nečudujem, je len 7 hodín. Choď si ešte ľahnúť Nic."

"Už nezaspím keď som vstala." zaškerila som sa a sadla som si k stolu.

"No dobre. Inak, čo sa týka tvojho auta, Billy ho doviezol." sadol si ku mne.

"A to je ako možné?" pozerala som na neho pohľadom alá "a odkiaľ mal od neho kľúče?"

"Nechala si tam kľúče. Teda on to hovoril. Že to bol červený Passat. Dúfam že je to ono." zasmial sa.

"Ľutujem, ale ja som tam došla v malom čiernom Fiate." povedala som najvážnejšie ako sa dá.

"Robíš si srandu, však?" Rozmýšľala som čo mu ma to poviem, no nakoniec som prikývla a bolo vidieť že mu odľahlo.

"Si sa zľakol čo?" kukol na mňa vražedným pohľadom, ale nevydal zo seba ani hlásku. "No dobre. Ďakujem že si ma opäť zachránil, lebo keď pijem, neviem prestať, tak ti moc moc ďakujem. Ale budem musieť ísť, tak by si mi mohol dať tie kľúče." postavila som sa.

"Dobre, dám ti ich. Ale pod jednou podmienkou." prekrížil si ruky a ja som nadvihla obočie. Čo odo mňa len chce?

"Nie Harry, žiadny sex aby si vedel." povedala som skôr ako som si to premyslela.

"Fakt chceš ísť pešo? Myslím že to máš trochu ďaleko." nadvihol obočie aj on a mne skoro zabehla vlastná slina. On si zo mňa robí srandu, však?!

Tak, ju tu 3. časť 😊 Dúfam že sa vám bude aspoň trochu páčiť 😊 Votes a comments by naozaj potešili ❤️ Xoxo•

Nightmares //h.s. [SK] ✔️Where stories live. Discover now