Part 28.

1.5K 151 9
                                    

"Ako vážne Niall? Pamätáš si, čo si mi písal pred 7 mesiacmi? Pamätáš si to?" hovorila som potichu. Nedokázala som hovoriť nahlas. V očiach ma štípali slzy a v hrdle sa mi robila obrovská hrča. Keby ma Harry nedržal a keby tu nebol, asi by som sa už zrútila.

"Áno, pamätám." vydýchol.

"Že ti neublížim." sklopil zrak.

"A čo si mi práve spravil?" vzlykla som.

"Ublížil som ti." povzdychol si.

"Presne. Ani nevieš ako moc si mi ublížil. A čo je najlepšie? Že ty si si myslel že by som ťa mohla nechať kvôli Harrymu. Lenže Harry je iba kamarát! Je mi ako brat! Nič viac! Milujem teba a nie jeho. Lenže teraz to je už kurva jedno. Dojebal si to. Všetko. Teraz by som bola rada keby si vypadol a nikdy viac by som ťa nevidela." precedila som skrz zuby. Všetko vo mne vrelo. Hlavne hnev a smútok. Bez slova sa otočil a odišiel. Ja som sa otočila k Harrymu a začala som plakať.

"Ďakujem že so si stále so mnou Harry. Ani nevieš ako si to vážim. Toľko krát som plakala a ty si bol jediný ktorý tu pre mňa bol." začala som mu rozprávať, keď som si uvedomila čo pre mňa ten kučeravý chlapec všetko znamená.

"Woah, ani neviem prečo ti to hovorím. Možno ti potrebujem povedať čo všetko pre mňa znamenáš. Keby nebolo teba, tak.. Vlastne ani neviem čo by bolo. V podstate si ma zachránil." oči sa mi plnili slzami viac a viac.

"Znamenáš pre mňa tak moc." pošepkala som.

"Veď aj ty pre mňa. Ale to vieš." povzdychol si.

"Koľko je vlastne hodín? Nemáš ísť už pre Kath?" smrkla som.

"Radšej by som tu bol s tebou." pousmial sa, no ja som pokrútila hlavou.

"Ja budem v pohode Harry. Naozaj. Len choď." usmiala som sa.

"Nie, nejdem. Ostanem tu." nesúhlasne pokrútil hlavou.

"Harry, prestaň, choď. Alebo ju zavolaj sem."

Úprimne? Niečo vo mne nechcelo aby sem prišla, aj napriek tomu že som mu navrhla nech sem príde. Ale kvôli mne by určite nemal ostávať doma.

***

"Ahoj Nic." usmiala sa Kath keď prišla a obajala ma.

"Ahoj." odzdravila som ju. Všetci sme si sadli na sedačku a pozerali sme nejaký stupídny film ktorý Harry pustil. Ja som sedela zabalená v deke v svojom kresle, Harry obímal Kath okolo pásu a ona mala položenú hlavu na jeho ramene. Sranda že stále neviem čo bolo medzi nimi. A predstava že by boli spolu ma... bolí no. Počkať. Čo to do pekla hovorím? Nie, nie, nie, nie, nie. Nie nebolí ma to. Ja k nemu nič necítim. Sme iba kamaráti. IBA kamaráti.

"Ale áno Nicolettka, cítiš k nemu niečo." hovorilo mi svedomie. To je blbosť.

"Vieš čo je tá bolesť v hrudi, keď sa na nich pozrieš?" hovorilo ďalej.

Žeby som bola tak zaslepená láskou k Niallovi že som si kvôli tomu neuvedomila to, že niečo k Harrymu cítim? Ja neviem. Som zmätená. Moje city sú zmätené. Nie, to je úplná hlúposť.

Zrak od telky som presunula k ním dvom. Chyba. Oči sa mi znova zaliali slzami. Možno malo moje svedomie pravdu.

"Nic? Si v pohode?" Kurva.

"Áno... nie. Ja neviem. To nič.." postavila som sa a utekala som do svojej izby.

"No ták, dvihni to." nervózne som si kúsala peru keď som sa snažila dovolať Bee.

"Áno?"

"Bee? Prosím, povedz mi že naozaj nie si na mňa naštvaná za to že som dnešok zrušila." vzlykla som.

"Jasné že nie som. Už som ti hovorila že ťa nebudem nútiť ak si chorá. No podľa toho ako rozprávaš, myslím že sa niečo stalo."

"Presne. Nestalo sa nič dobré. Všetko je zlé. Všetko." zašepkala som.

"Dôjdem za tebou? Alebo ty za mňou? Teda ak chceš."

"Ak chceš dojdi, nechcem nikam moc chodiť v takomto stave. Teda ak ti to nevadí." smrkla som.

"Že či mi to vadí? Aspoň ťa konečne uvidím. Tak sa vidíme." ukončila hovor.

Harry chvalabohu za mňou nešiel za čo som maximálne rada. Ako mu to vysvetlím? Do riti, všetko je zlé. Mám pocit že som napokraji psychického zrútenia. Vôbec neviem čo to so mnou je, ako keby som to nebola ani ja. Naozaj k nemu niečo cítim? Možno si to len namýšlam, alebo ma o tom presviedča bolesť z Niallovej zrady. Myslím že toto najviac pravdepodobné.

"Fakt som až taká jeblá?" zasmiala som sa samej sebe. K Harrymu nemôžem nič cítiť. Je mi ako brat ktorý ma zachránil zo všetkých sračiek, ktoré by sa postupom času diali. A predstaviť si nás dvoch ako pár? Znova som sa musela sama sebe zasmiať. Harryho vzťah vydrží maximálne 2 mesiace a prechádzka rúžovou záhradou by to určite nebola. Viem aký je vo vzťahu, pretože som to videla. 3 krát a stále ten istý kolobeh. Namotať, chvíľu ľúbiť a potom podjebať. Je to smutné, čo znamená že vzťahy pre Harryho nie su. Takže v skratke, byť s ním vo vzťahu by bolo utrpenie.

Harry's POV

"Čo sa jej stalo? Mám ísť za ňou?" spýtala sa ustráchane Kath.

"Už nie je s Niallom, to je všetko. Nemusíš ísť nikam." nútene som sa usmial. Chcel som za ňou ísť a spýtať sa čo sa stalo. Viem že sa na nás pozerala keď som Kath pobozkal a následne sa rozplakala a utiekla niekam, zrejme do izby. Bol by som rád, ak by to bolo preto, že by ju pohľad na mňa a na Kath bolel. Že by žiarlila. Ale to by som chcel veľa. Určite to bolo len kvôli tomu zmrdovi, čo zlomil mojej najlepšej kamarátke (bohužial iba kamarátke), mojej najbližšej osobe srdce. A bol by som idiot, ak by som to hneď využil. Aj tak by z toho nič nebolo. A ani nebude. Nikdy mi nebude opätovať to čo k nej cítim. A s tým budem musieť niečo spraviť.

Holkyyy 😭 tak ste ma tešili keď ste komentovali a teraz skoro nič 😔 dúfam že sa to zmení 😭 inak chcem sa strašne poďakovať za tých 4K+ prezretí, 600+ votes a 100+ comments ❤️ je radosť sa pozerať na štatistiky ako stále idú hore ❤️ ani neviete ako strašne si to vážim❤️ ľúbim vás moc girls ❤️❤️❤️❤️ dúfam že sa vám časť bude páčiť❤️ ďaľšia bude ak bude 20+ votes ❤️ Nicole💕xox💋

Nightmares //h.s. [SK] ✔️Where stories live. Discover now