Part 37.

1.5K 146 18
                                    

Nic hneď zo mňa zoskočila a začala sa červenať. Ja tých dvoch zabijem, prisahám.

"Tak predsa len sa nám to podarilo." zasmial sa Zayn a s Bee si dali high five.

"Čo tu robíte?" zamračil som sa na nich.

"Ak si zabudol, tak si ma tu nechal. A Bee prišla za mnou." pokrčil ramenami. Bee sa postavila a hned pribehla za Nic.

"Teba by niekedy človek najradšej zabil, vieš o tom? Ešte raz takéto niečo spravíš. Vieš ako sme sa o teba báli?" zamračila sa, pričom ju silno objala.

Pár minút na to obaja odišli a my sme si išli ľahnúť. Predsa len bolo neskoro večer a ja som nespal už 4 dni. Hneď ako sme si ľahli, Nic sa ku mne pritúlila a po chvíli sme zaspali.

Writer's POV (o pár mesiacov neskôr)

"Preboha! Čo tu on robí?!" Nicolette zhnusene pozerala na Nialla ktorý sedel pri bare a s niekym telefonoval.

Niall veľmi dobre vedel že tu dnes bude Nic s Harrym a ostatnými. A to je dôvod prečo tu vlastne je. Chce aby sa to medzi nimi dvomi pokazilo. Nechce aby Nic bola s Harrym. Je v tom, že keď nemôže mať Nic, nebude ju mať ani Harry. A Kath si myslí to isté. Keď ona nemôže mať Harryho, nebude ho mať nikto. A preto sa obaja spolčili proti ním a sú plno rozhodnutý zničiť ich vzťah. Nech obaja trpia.

"Nevšímaj si ho." zašepkal Harry Nic do ucha a venoval jej malý bozk. Nic vôbec nemala dobrý pocit z toho že Niall tu je. Bála sa, že sa môže niečo stať. Takže nevšímať si ho nebolo pre ňu ľahké.

V Niallovi doslova vrela žiarlivosť keď ich videl spolu ako sú šťastní. Bolo mu z nich zle. No vedel že to medzi nimi už dlho nevydrží, a tak samozrejme že táto myšlienka mu robila radosť. Obrovskú radosť.

"Nemôžeme už ísť? Necítim sa dobre." otočila sa Nic k Harrymu a jemno prikývol. Harry sa rýchlo postavil a išiel k baru zaplatiť účet.

"Ale, ale Styles. Dlho sme sa nevideli." uchechtol si Niall a odpil si z vodky ktorú mal pred sebou.

"A dúfam že sa dlho neuvidíme." zamračil sa.

"Tomu ver že sa uvidíme." kričal na neho keď Harry už odchádzal, no jednoducho ho odignoroval. Nemal záujem počúvať Niallove sračky, ktoré mu vychádzajú z úst.

"Kokot." zašomral si popod nos a vrátil sa za Nic, ktorá už stála vonku.

"Môžme konečne ísť?" nervózne chodila sem a tam. Harry ju bez slova chytil za ruku a odkráčali domov.

Harry's POV

Nechápem čo to Niall hovoril. Že sa ešte uvidíme? Prečo by sme sakra mali? To je bullshit. Lenže nedalo mi to spať. Stále som nad tým rozmýšlal čo to znamenalo, lenže nič mi nenapadalo. Ja len dúfam aby sme sa dlho nevideli a aby sa držal čo najviac od Nic, lebo sa mu asi niečo stane.

Čo ak plánuje nám zničiť vzťah? Dôvod na to nemá, on podviedol Nic, nie ona jeho. On jej ublížil. Ale čo ak ju stále miluje a chce ju späť? Nie, to určite nedovolím.

"Nie Niall, ja milujem Harryho." začala rozprávať Nic. Keď som sa na ňu pozrel, oči mala stále zatvorené. Takže hovorila zo spánku. Musel som sa nad tým pousmiať.

"Nie, nerob to!" zrazu zakričala a začala sa triasť. Toto už nebolo dobré.

"Nic..." triasol som s ňou, na čo sa zobudila. V očiach mala po dlhej dobe slzy. Pozrela sa na mňa a silno ma objala, ako keby ma videla po dlhej dobe.

"Ššš, čo sa stalo?" hladkal som ju po chrbte. Viem že mala zlý sen, ale chcem vedieť čo sa v ňom dialo. Určite nič dobré, keď tam bol on.

"Niall, on-on... Zastrelil ťa priamo predomnou. Hovoril že za všetko môžem ja, že som najhoršia." vzlykala. Nenávidim ju takto vidieť. Bolí ma ju takto vidieť.

"Bol to len sen. Zlý sen." pozrel som sa jej priamo do očí.

"Ľúbim ťa Harry. Ďakujem že ťa mám." pousmiala sa cez slzy. Tvár som jej chytil do dlaní a pobozkal som ju.

"Aj ja teba zlato. Veľmi moc." usmial som sa a znovu som ju pobozkal.

Milujem ju strašne moc a určite nedovolím aby nás niečo rozdelilo, nie to ešte ten idiot.

Ja viem, som hrozná, táto časť je hrozná 😢 nebite ma za to 😓 tak hádam že sa vám časť bude aspoň trochu páčiť😏 ďaľšia bude ak bude tých 40+ votes a niekoľko komentov ktoré by ma naozaj potešili 😏 nezabúdajte že vás ľúbim 😏❤️ Nix, xox•

Nightmares //h.s. [SK] ✔️Where stories live. Discover now